SverreU

1999 Lancia Kappa 2,0 20V SW selges

6 innlegg i emnet

Har en noe sliten Lancia Kappa stasjonsvogn som jeg må la gå fra meg, ikke tid eller plass lenger. Tenkte å få bil ut av den, men det stopper opp, dessverre. Km stand ca. 215000.

Noe sliten i karosseri og interiør, men ingen farlig rust (disse ruster nesten ikke), motoren går som ei klokke, er helt tett. Begynte på en utbedringsjobb teknisk: Den har fått et nytt bremserør, ny midtre eksospotte, ny registerreim i fjor sommer, ny brukt varmeapparatvifte. Bilen står for tiden uten bensintank og eksosanlegg etter bremserørjobben, dette monteres snart slik at bilen kan kjøres. Noen mangler som må tas før EU kontroll, frist mai 2017: Slakk i fôringer på langsgående armer bak, svetting på støtdemper bak, sikkert noe mer. Det siste kan være et problem, originale bakdempere til stasjonsvogna finnes ikke lenger, de er med automatisk nivåregulering, men de er borte. Mulig dempere fra sedan kan brukes, men er ikke sikker.

Kanskje noen vil ta over en gammel sliter som enda har mye potensiale? Egentlig en veldig bra bil med sin rekkefemmer med godlyd, veldig god å kjøre. Lancia Kappa er kanskje en av de mest undervurderte bilmodeller som er laget, jeg har hatt 3 stykker, denne har jeg eid  to ganger :-)

Pris? Tja, noen lapper over panten, kanskje? Åpen for forslag.

 

mvh Sverre

[email protected], tlf. 46661960

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har du bilder og reg.nr.? Er det manuell girkasse?

 

Hva skjedde i fht denne tråden? 

 

Endret av Landmann

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 29.11.2016 den 19.56, Landmann skrev:

Har du bilder og reg.nr.? Er det manuell girkasse?

 

Hva skjedde i fht denne tråden? 

 

Hei, jeg har jo noen bilder, kan skaffe det. Reg. nr. er DK58075, manuell 5-trinns kasse.

I forhold til tråden om støtdemperne skjedde det ikke så mye, annet enn at jeg har litt info om at det finnes å få tak i "vanlige" dempere med riktig opplegg for fjærer, men det var ganske dyrt (Vitamin Beta svarte noe om det der). Det skal også gå an å bruke sedan-dempere, men jeg kan ikke grantere hvordan bilen blir liggende i høyden.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bilder selger (eller skremmer).

SW-modellen er jo på linje med de omtalte hønsejekslene = sjeldent syn, med totalt 9.193 bygde eksemplarer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Noen bilder her, fra annonsen jeg kjøpte den på. Er faktisk litt bedre nå, har skiftet høyre fordør som var veldig stygg, fikk tak i en brukt i samme farge. Bilen har en skade på høyre side med oppskraping og skrammer nesten hele veien, men døra var verst.  Dette synes ikke godt på bildet, med unntak av døra. Seten er hele, men begge nakkestøttene er løse (selve stoffet har lkøsnet fra en ramme under), dørhåndtak høyre foran er løst samt at armlene på føreside har løsnet (kun et lokk til et rom i armlenet, hengslene har brukket...).

Felgene er originale Lancia 16 toms  felger. De får nå et sett brukte piggdekk på seg som monteres på bilen. Har også et sett 18-toms Alfa 166 felger med noe slitte sommerdekk til den. Tenkte å selge dem utenom, men kan følge bilen hvis jeg får betalt for dem. :-) Hvis ingen vil ha bilen så selges de felgene separat og bilen går muligens til det unevnelige siste hvilested... Synd, men jeg har ikke plass til den.

85_184104523.jpg

85_512022051.jpg

85_745833986.jpg

85_928794249.jpg

85_1633634829.jpg

1 person liker dette

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

LIten interesse der ute for en undervurdert godbil? Skiltene tas av før nyttår og den blir stående litt fremover i påvente av at noe skal skje. Flere bilder vil bli lagt til sammen med eventuell ny status på bilen hvis arbeidslysten tar overhånd.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!


Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.


Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Trond A
   Tips:
   https://www.blocket.se/helsingborg/Falgar_till_Lancia_Delta_Integrale_16v__73031987.htm?ca=23_3&w=0
    

  • Av Bertone262
   Trenger div. deler til Lancia A112
  • Av plx
   Ny Giulia ankommer om kort tid, og bruksbilen fra de siste 2,5 år må selges.
   Jeg hentet den i Oslo 1. november 2014, og da så den ut som på bildene. Bildene lyver dog litt, så den var nok ikke så pen som det ser ut, og nå vil nok mange si at den er 'litt sliten' som det heter på 'nynorsk'. Bilen er en Distinctive, produsert 25.01.2005, registrert første gang i Norge 19.04.2006, nettopp passert 150.000 km.
   Går godt, EU-godkjent ut oktober 2018, reg.reim byttet nylig. To sett hjul med felger som på bildene. Lys grått interiør, ikke skinn. Andre ting av pluss og minus, samt flere bilder tar vi på mail [email protected]
   Jeg kjøpte bilen for kr 70.000 + registrering, som nok var en smule i overkant i etterpåklokskapens lys. Ut fra dagens tilstand går den for kr 25.000 pluss registrering kr 3.660.
   Er du interessert så tar du kontakt på mail [email protected]


  • Av Landmann
   http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=88363907
  • Av 124AC
   Holder på med å fikse opp en Coupe Fiat 2,0 16v Turbo, og har en byttemotor under renovering. Har derfor en motor til salgs. Motoren har gått ca 200.000 km, og jeg hadde problemer med den før jeg tok den ut. Har etter dette oppdaget at turboen var skrot, hvilket forklarer manglende effekt over 3000 o/min. Følger med en original turbo som knirker når man snurrer på turbinhjulet, og en original turbo som er brukt, men som visstnok skal fungere bra. (har ikke prøvd den) Følger også med innsug til Coupe (har to, hvis det er interessant), original eksosmanifold (har to av den også), og jeg tror jeg har et ekstra sett stempler (brukte). Har også original intercooler som følger med. Tenker kr 5000,- for alt dette.
   Har også følgende deler til Lancia Kappa 2,0 16v Turbo:
   Girkasse Dynamo AC-kompressor Servopumpe Viscodrive (viscous coupling: gir diff-brems-virkning) Midtre aksling (fra diff ut mot høyre side av motor) Braketter og holdere til ovennevnte deler Tenker kr 1000,- samlet for Kappa-deler.
   Motor og det meste av delene finnes i Trøgstad i Østfold, men kan tas med til Oslo ved behov. Girkasse og viscodrive finnes på Bøler i Oslo. Kan sende bilder ved interesse.
   Atle: 90 femtifem 80 tretten