Alfanatiker

Don
 • Innholdsteller

  10 255
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alfanatiker vant sist dagen den 6. november 2017

Alfanatiker hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

119 Eccellente

Om Alfanatiker

 • Rang
  Don
 • Bursdag 09. okt. 1984

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 1. GTV6 prosjekt søkes! (dvs jeg er ute etter potensiell busbil/leketøy for å bygge i samme gate som Bertonen jeg hadde, og ikke noe blankt glis som du skal ha 100-150++ for). Ønsker noe med minst mulig rust, og "flest mulig" andre feil 😉 Fra spøk til alvor. Så ser jeg etter et greit objekt som jeg kan lage hobby og baneleketøy av. Kosmetikk har lite/ikke noe å si, og bilen trenger ikke fungerende motor (eller motor i det hele tatt), da jeg både har deler til, og planer om å bygge noe annet til den. Prosjekter med manglende interiør er og interessant, bare dashbordet sitter i, og dører er mulig å åpne. Den som har eller vet om noe får rope ut, eller sende meg en pm, eller ta kontakt på telefon 938 00 349
 2. En kompis sin Q4 crosswagon ser nærmest helt identisk ut som dette... "Porka" her på forumet. Han vurderte å sveise den, men jeg tror han sa han ble nødt for å bytte demper.
 3. Du som har såpass interesse, burde helt klart mye heller gå for CL-klosser, eller Endless. Disse er I en fullstendig annen klasse enn de du nevner. Jeg har forøvrig erfaring fra alle på bane.
 4. Og nå er du tilbake til det samme problemet?
 5. Mulighetene for å selge meg bilen for en sum jeg kan ha råd til Men sånn alvorlig talt, aner jeg dessverre ikke hva problemet ditt kan være. En kranglende sensor eller noe jording? Er vel snart ikke annet å gjøre enn å finne fram multimeteret og et El.skjema, samt tekniske spesifikasjoner på alt av sensorer osv?
 6. Pris kan vi ta på pm. Rune Weie's gamle ja. Angående stolene så vet jeg ikke. Teoretisk sett dersom jeg monterer bøttestoler av noe slag i min bil (satser på å begynne å skru litt på den igjen i år). Nei dørsider passer ikke. Facelift har vindusbrytere I dørene og ikke i midtkonsollen. Da må du enten bygge om ledningsnettet, eller evt bytte ganske store deler av det. Og det kun for å få superen sine dørsider. Er det verdt det?
 7. Ja, det er Atle det. Kult at bilen lever enda! Edit: dersom du ønsker qv-plastik, kan jeg selge deg det billig iallfall. Har stoler og, men de er i bruk P.s Super dørsider passer ikke...
 8. Jeg tenkte det samme! Ikke ofte man ser den fargen der. Og når den attpåtil står på Milano, virker det svært sannsynlig at det er hans gamle.
 9. Jeg er mye opptatt for tiden, og har svart belte i korttidsminne. Finner du ikke ut annet, send meg en pm neste tirsdag
 10. Det kommer an på om de tilhører styreenheten til motor, eller en av de til Abs eller airbag eller andre ting. Er det den til motoren, så kan man stort sett benytte en billig sak fra Biltema El.l. For abs osv må du ha mer avanserte systemer. Multiecuscan er det mange som bruker, men du må da ha andre kabler enn den de fleste velger, som kun leser motorfeil. Holder selv til I Hønefoss (dersom ingen I Vestfold kan hjelpe). Men jeg er bortreist på jobb ca 1 ukes tid
 11. Elektronisk venstre speil og innvendig dørhåndtak til førerdør?
 12. Er det noen som har trøbbel med tilkobling til denne før? (Har forsøkt både med registrert Multiecuscan og Fiat Examiner originaldiagnose). Skulle helst vært innom for å få tatt en proxy alignment, etter litt problemer som oppstod etter at bilen stod en stund uten batteri. Hovedsakelig at NQS ikke lenger er programmert. Og det er noget irriterende med et ikke fungerende display, klokke som ikke beveger seg fra 12:00, vanskelig å bruke kjørecomputer, blinkende trippteller, den piper når jeg når 120kmh, og selv enheten i midtkonsollen står nå på italiensk.
 13. Når du strammer reima, er du da sikker på at du har rotert motoren MED klokka? Sikker på at du har rett reim? Det finnes 2 typer til 12v Busso. Jeg har selv aldri opplevd dette, og har montert noen reimer.
 14. Selv har jeg 8 stykk Men alvorlig talt. Kul vogn, som jeg håper får et godt hjem og en tur på veien igjen!
 15. Godt jeg ikke har kr nå Ellers får du si i fra om du gir noe nevneverdig imellom for en eu-godkjent Delta, som trenger noe omsorg. Alternativt kan jeg kastebytte I en 166 v6 tb. Med skilt men trenger eu I disse dager. Bilstein understell, 2,5 24v med turbo per dags dato (originalmotoren havarerte for mange år siden). Haltech Platinum Sport 1000 og ekte Garrett GTX2871R (turbo til over 20k).