Gå til innhold

Alfanatiker

Don
 • Innholdsteller

  10 300
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  18

Alfanatiker vant sist dagen den 18. august

Alfanatiker hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

173 Eccellente

Om Alfanatiker

 • Rang
  Don
 • Bursdag 09.10.1984

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Alfanatiker

  Alfasud Sprint

  Dette er nok ikke en Alfasud sprint.
 2. Alfanatiker

  To be continued...

  Fikk og besøk av en av de andre GTV6'enen I nabolaget før kvelden seg på I går. 😎
 3. er det bare hos meg, eller har jeg mistet muligheten til å redigere innlegg som er eldre enn en viss alder? Hadde tenkt å redigere innlegget på Grand Prix´en i "Min Alfa Romeo" nå, men jeg har ikke noe valg til det?
 4. Alfanatiker

  To be continued...

  I går var jeg ute med bensinpumpa for å dunke den i gang, samt tappe ut det jeg fikk ut av gammel bensin fra tanken. Forsøkte på oppstart, men den ville ikke fyre. I dag byttet jeg fuelrailen i en annen jeg hadde liggende, og fikk etterhvert fyr på 4 sylindere. Litt dunking med hammer og skrutrekker på dysene, så ble det fart på alle sylindrene!!! Da er det bare å fortsette videre med gjennomgangen!
 5. Alfanatiker

  Alfa 33 selges

  Dere får lage en tråd på den når dere setter i gang. 😊
 6. Alfanatiker

  To be continued...

  Det vet jeg faktisk enda. Driver å jobber på 2 andre eu-kontroller, så jeg har ikke fått gått over alt av deler. Men det er ikke umulig at jeg mangler litt småting 😊 Takk forresten 😉
 7. Alfanatiker

  To be continued...

  Disse grillene er faktisk ikke formet som på standard gtv6. Så litt av sjarmeren føler jeg er å holde den org og. Iallfall kosmetisk 😀
 8. Alfanatiker

  To be continued...

  På tur hjem nå! Endelig GTV6 igjen!!
 9. Alfanatiker

  Alfa 33 selges

  Ellers kan jeg legge til at dette er i følge vognkortet en 1985 modell med 1,5 og 85hk originalt. Og slikt sett ikke originalt en QV, så den har vel trolig fått påmontert disse delene en gang i tiden. Dette var ungdomsbilen til han som driver "Alfaspesialisten" i området rundt Holmestrand. Han solgte bilen til ei jente/dame i 2000-2001 og den ble da brukt i ett år innen den ble parkert. Og siden da har den stått. Bremser er byttet iallfall framme, og er nyoverhalt/nyovermalt bak i tillegg
 10. Alfanatiker

  Alfa 33 selges

  Ja den er for salg igjen da jeg trenger plassen meget sårt, og ikke har mulighet til å lagre den noe annet sted. Derfor må den nå selges eller vrakes. Jeg har handlet inn ny slavepumpe og hovedpumpe til clutchen (ikke montert enda), jeg ordnet en bensinlekkasje så jeg fikk fyra bilen og kjørt den, og jeg har handlet nytt batteri da den ikke hadde noe batteri. Ellers kan jeg si at bilen i utgangspunktet er hel og grei utvendig, men har rust rundt tanklokket (repdel følger), og ellers en del i gulvet særlig på førersiden. Jeg har lagt ved bilder av dette. Bilen krever deler for ikke veldig mye penger, men den trenger en plass og en kjærlig hånd og en skikkelig service. Motoren virker svært potent. Befinner seg i Hønefoss. tlf: 938 00 349
 11. Alfanatiker

  Vil bare starte med startgass

  Det er sommer. Burde den ikke fyra uten gløding uansett? Min Cummins har ikke engang gløding noe sted.. (av det jeg har sett). En annen mulighet er matepumpa/problemer med dieseltrykk under oppstart. Kanskje det ikke er høyt nok for at dysene skal åpne? Jeg husker ikke hva tallet på dette skal være, men jeg vet det fort kan bli et problem.
 12. Alfanatiker

  Vil bare starte med startgass

  Stopper den etter den har startet med startgass, eller er alt som normalt da? Er det diesel eller bensin? Hvilken modell er det?
 13. Alfanatiker

  To be continued...

  Deltaen er ute. På bakgrunn av at jeg ville tilbake til å ha GTV6 langs veien forøvrig. Når det gjelder corsabilen så vet jeg ikke rett og slett. Den har stått litt på vent de siste par årene. Både pga tid/motivasjon, og generell usikkerhet på om jeg ønsker å ha den i corsaen. Jeg ønsker minst mulig risiko for å skade bilen, så har vurdert evt andre løp/konkurranser. Og den er jo vanskelig å få igjennom en eu-kontroll dersom den skulle hatt skilt igjen. Kanskje jeg får teste motoren i GP isteden?
 14. Alfanatiker

  Er det ett marked for 105 og 116 serier?

  Blir den å se på treff den du får skilter på? 😊 Når det gjelder de 2 andre, henter du dem på Hadeland?
 15. Alfanatiker

  To be continued...

  Noen fler. Mer bilder og info rundt 13. August. Optimisten I meg håper på mulig tur til ID med prøveskilt. Men det kommer helt an på hvor mye, og ikke minst hva som trengs å gjøres med den før den kan begynne å forflytte seg for egen maskin. Bilen har ikke vært i bruk på 22 år. Så alt av bremser og reimer må taes. Sammen med diverse oljeskift. Hvordan det går med resten, gjenstår å se når jeg får blitt ferdig med det viktigste, slik at jeg kan sette strøm på den.
×