Blu Procida

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  141
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Blu Procida vant sist dagen den 25. januar 2017

Blu Procida hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutro

Om Blu Procida

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo
 1. Ble denne fikset opp karosserimessig? Hvilke andre ting ble gjort? Prisantydning?
 2. Hei, Jeg kan være interessert i Ragazzon eksosanlegget ditt. Ta kontakt på 90129087.
 3. Ok, takk. Har tidligere hørt at den sitter inne i kassa på noen versjoner av 156 v6, så jeg tenkte at det samme kanskje var tilfellet her.
 4. Er det noen som vet om slavesylinderen på GT 3,2 sitter inne i girkassa? Vil det i så fall si at girkassa må ut for å bytte denne?
 5. Hei, Takket være tynne armer og fingre, klarer jeg forholdsvis lett å peile oljen på min 156 (jeg er, som jeg pleier å si, muskelløs) I og med at den har lekket litt girolje, så skal jeg etterfylle. Spørsmålet er om noen kan si meg hvor mye det skiller mellom min og maks på peilepinnen?
 6. Siden dette er en FL så er det vel vitterlig bixenon lys på den, det vil vil si nærlys og fjernlys i ett. Lyktene ved siden av er kun til lyshornet og trolig vanlige fjernlys på utgaver uten xenon.
 7. Jeg kjøpte en (Rosso Proteo) 156 V6 -99 i fjor høst som jeg har kostet på en del, men så kom i tillegg over en ditto 1998 mens jeg var på jule-/nyttårsferie på nordmøre. Jeg kjørte den ca. 8 mil og det gikk helt greit. Det som mangler den er i hovedsak lekk tannstang, abs lampe lyser og rust i golv. Til tross for en del rust i golvet, så fikk den ikke anmerkning på pkk på dette. Så er da spørsmålet, burde den egentlig tas vare på eller kan jeg hogge den med nogenlunde god samvittighet? Har sportsdempere og nyere eibach fjærer, samt effektanlegg. Bilen gikk godt og lå bra på veien også.
 8. Ikke at jeg tror dette er spesielt aktuelt for oss alfisti, men slik kan tilhørende muttere med spesielle skiver til felger med varialbel boltsirkel se ut: https://www.vintagewheels.no/produkt/hjulmutter-bolter/lug-muttere/pakke-4-stk-cragar-12-x20-rh-lugmutter-skiver
 9. Dette er vel et eksempel på varibel boltsirkel: https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=74950641
 10. Hvis det er sideairbag integrert i setet, så tror jeg at tråden må være av en type som er designet for å ryke hvis aibagen løses ut.
 11. Ønsker kjøpe støtdempere og senkesett til 156 v6, alternativt coilovers. Gjerne Bilstein, Koni eller lignende kvalitetsprodukt. Komplett sett med fjærer og dempere er også interessant.
 12. Sitter her å lurer litt på hva jeg skal gjøre med min 166. Har kostet på den alt for mye gjennom de 3 årene jeg har hatt den, men nå er den teknisk sett slik jeg vil ha den. Samtidig har jeg kjøpt meg et prosjekt i form av en 156 2,5 V6 -99 so jeg skal ha som sommerbil. Det som er synd er jo at det ikke er lett å finne noen kjøper til en 166 som har gått 250 tkm, selv om den er finere enn de fleste andre til salgs. Det som gjenstår er rust rundt kanalskjøten bak. Jeg vet ikke om jeg finner noen annen Alfa som matcher langtursegenskapene til 166-en. kjørte 56 mil nonstop (foruten en tissepause mellom fotoboksene før Alvdal) til Nordmøre på fredag kveld i godt driv. Kjørecomputeren viste 0,45 l mila ned et snitt på 88 km/t, så det er ikke noe å si på forbruket heller. Det må kanskje bli en 159 sportwagon TI 2,4 eller tbi. Planen var egentlig å finne en fin 166 3,2 eller GT 3,2, men jeg klarer meg kanskje med 156en som sommerbil.
 13. Slettes ikke å forakte den heller! God tur, snakkes.
 14. Det er vel få 166 som ser så velholdt ut som din Atle! Jeg synes også det er morsomt å se at folk kikker litt ekstra på bilen og det er jo litt gøy å observere på avstand;-) Jeg kommer på Italiensk dag, hvis hjullageret VF holder... Ellers hadde det vært interessant om han eldre karen kom med sin Collezione 3,2.
 15. Dette er nok en gammel annonse, finner ingen 166 på bruktbilsidene deres nå. I tillegg var momsrefusjon på denne, så det tyder jo også på at det er noen år siden. Monaco bilen ser veldig fin ut, men blir vel uforholdsmessig dyr å ta inn. Hvis bilen i tillegg har gått under 50% av snittet, så blir den tillagt avgift for "underkjørte" kilometer ved alternativ beregning også.