Gå til innhold

Blu Procida

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  145
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Blu Procida vant sist dagen den 25. januar 2017

Blu Procida hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutro

Om Blu Procida

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Blu Procida

  Støtdemper til 156 q4 crosswagon

  Det koster nok en del dette også, ja. Husker ikke riktig detaljene rundt dette, men det var i hvert fall billigere enn alternativet. Kontakter du/dere Autosportiva så får dere høre hva det går ut på. Var et tema når jeg snakket med kundemottaker Lars rundt dette med å få tak i deler til Alfa og stive priser på mange originaldeler.
 2. Blu Procida

  Støtdemper til 156 q4 crosswagon

  Hør med Autosportiva i Trondheim, de har kontakt med firma eller person som bygger om standard dempere fra 156 til Q4. Trolig en god del billigere.
 3. Blu Procida

  Kontrollboks vindusheiser GT

  Jeg fikk problemer med åpneren på bagasjeluka på min 166 etter at jeg hadde justert "gummiputene" (?) for langt ut. Dette gjorde tydeligvis at låsemekanismen satt for tight til at den klarte å åpne låsen igjen. Dette kunne omgås ved at la et trykk på luka, samtidig som jeg trykket på knappen. Det kan være verdt et forsøk å prøve å justere disse inn eller ut.
 4. Blu Procida

  Alfa Romeo 166 3.0

  Ble denne fikset opp karosserimessig? Hvilke andre ting ble gjort? Prisantydning?
 5. Blu Procida

  hjuloppheng 166 bak

  Hei, Jeg kan være interessert i Ragazzon eksosanlegget ditt. Ta kontakt på 90129087.
 6. Blu Procida

  Slavesylinder GT 3,2

  Ok, takk. Har tidligere hørt at den sitter inne i kassa på noen versjoner av 156 v6, så jeg tenkte at det samme kanskje var tilfellet her.
 7. Blu Procida

  Slavesylinder GT 3,2

  Er det noen som vet om slavesylinderen på GT 3,2 sitter inne i girkassa? Vil det i så fall si at girkassa må ut for å bytte denne?
 8. Blu Procida

  Oljenivå girkasse 156 v6

  Hei, Takket være tynne armer og fingre, klarer jeg forholdsvis lett å peile oljen på min 156 (jeg er, som jeg pleier å si, muskelløs) I og med at den har lekket litt girolje, så skal jeg etterfylle. Spørsmålet er om noen kan si meg hvor mye det skiller mellom min og maks på peilepinnen?
 9. Blu Procida

  05 166; Nærlys + fjernlys flimrer + faller ut.

  Siden dette er en FL så er det vel vitterlig bixenon lys på den, det vil vil si nærlys og fjernlys i ett. Lyktene ved siden av er kun til lyshornet og trolig vanlige fjernlys på utgaver uten xenon.
 10. Blu Procida

  Hvor skal alle 156erne bli av ?

  Jeg kjøpte en (Rosso Proteo) 156 V6 -99 i fjor høst som jeg har kostet på en del, men så kom i tillegg over en ditto 1998 mens jeg var på jule-/nyttårsferie på nordmøre. Jeg kjørte den ca. 8 mil og det gikk helt greit. Det som mangler den er i hovedsak lekk tannstang, abs lampe lyser og rust i golv. Til tross for en del rust i golvet, så fikk den ikke anmerkning på pkk på dette. Så er da spørsmålet, burde den egentlig tas vare på eller kan jeg hogge den med nogenlunde god samvittighet? Har sportsdempere og nyere eibach fjærer, samt effektanlegg. Bilen gikk godt og lå bra på veien også.
 11. Blu Procida

  Hva er en felg med variabel boltsirkel? LØST!

  Ikke at jeg tror dette er spesielt aktuelt for oss alfisti, men slik kan tilhørende muttere med spesielle skiver til felger med varialbel boltsirkel se ut: https://www.vintagewheels.no/produkt/hjulmutter-bolter/lug-muttere/pakke-4-stk-cragar-12-x20-rh-lugmutter-skiver
 12. Blu Procida

  Hva er en felg med variabel boltsirkel? LØST!

  Dette er vel et eksempel på varibel boltsirkel: https://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=74950641
 13. Blu Procida

  Revnet søm i sidestøtte på skinnsete

  Hvis det er sideairbag integrert i setet, så tror jeg at tråden må være av en type som er designet for å ryke hvis aibagen løses ut.
 14. Blu Procida

  Støtdempere og senkesett 156 v6

  Ønsker kjøpe støtdempere og senkesett til 156 v6, alternativt coilovers. Gjerne Bilstein, Koni eller lignende kvalitetsprodukt. Komplett sett med fjærer og dempere er også interessant.
 15. Blu Procida

  Den enda større 166-tråden

  Sitter her å lurer litt på hva jeg skal gjøre med min 166. Har kostet på den alt for mye gjennom de 3 årene jeg har hatt den, men nå er den teknisk sett slik jeg vil ha den. Samtidig har jeg kjøpt meg et prosjekt i form av en 156 2,5 V6 -99 so jeg skal ha som sommerbil. Det som er synd er jo at det ikke er lett å finne noen kjøper til en 166 som har gått 250 tkm, selv om den er finere enn de fleste andre til salgs. Det som gjenstår er rust rundt kanalskjøten bak. Jeg vet ikke om jeg finner noen annen Alfa som matcher langtursegenskapene til 166-en. kjørte 56 mil nonstop (foruten en tissepause mellom fotoboksene før Alvdal) til Nordmøre på fredag kveld i godt driv. Kjørecomputeren viste 0,45 l mila ned et snitt på 88 km/t, så det er ikke noe å si på forbruket heller. Det må kanskje bli en 159 sportwagon TI 2,4 eller tbi. Planen var egentlig å finne en fin 166 3,2 eller GT 3,2, men jeg klarer meg kanskje med 156en som sommerbil.
×