Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3,000
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Forzaalfa vant sist dagen den 14. desember

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

51 Superbo

Om Forzaalfa

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg
 1. Jeg syns sort er passende i de fleste sammenhenger, men det du har i 916 er kanskje hakket penere. Hvitt eller rødt skinn har jeg aldri vært fan av igrunn..
 2. Så de har fjernet muligheten for rånelys? Så Bra!
 3. Helt klart beste foran hos meg! Uansett hvilket sett som skyver må man ha best mulig sjans til å svinge unna eller aller helst bremse opp (som gjøres mest av forhjulene). Er det andre paret da så dårlig at du sliter med stabilitet under oppbremsing, så kjører du en bil som ikke er skikket for forholdene.
 4. Yes, endelig litt bilder i denne tråden! Ser jeg panser og dører i glassfiber fra alfapanels? Er det magnesium bunnpanne? Hvor ligger turtallssperra på denne?
 5. Hva med denne da? Er ikke Alfaene dyre nok til å være premium nå? Hva kvalifiserer til å være i denne celebre klubben?
 6. Bilentusiasmen og kjøring trenger jo ikke å være avhengig av dagligbilen? Entusiastbiler som nytes på lukket bane er jo også biler. Det er vel ikke usansynlig at det blir ulovlig å kjøre selv, vi er jo fullstendig udugelige på systematisk kjøring sammenlignet med "Hive" sammenkoblede biler. De trenger blandt annet ikke lyskryss. Jeg tror vel 20 år er tidlig, husk at i 1980 spådde de flyvende biler for år 2000..
 7. Huff, tiden flyr her, men nå er nå det siste setet montert også.. Dette var enda skjevere enn det første, og jeg klarer ikke å se noen metode for å rette opp dette? Noen der ute som har noen forslag? Fikk handlet Nardi treratt til den også, så nå er snart interiøret komplett.
 8. Du har PM.
 9. De blir vel ikke gåene av å ligge i olje? Det er vel om gummi ligger tørt at den sprekker opp?
 10. Det er vel ikke så dumt med høyrestyrt bil på bane? På Rudskogen og våler sitter man jo i innersving?
 11. Jeg kan ikke skjønne at FB er noe alternativ? Det er jo umulig å ha en litt dyptgående diskusjon om et spesifikt emne, 4 oppdateringer om at noen har vasket bilen sin så er det borte fra feeden? (Det blir sikkert ikke borte, har bare inntrykk av at FB er laget for et kort oppmerksomhetsspenn)
 12. Jeg stemmer i på denne! Dette er jo grunnen til at jeg postet spørsmål om automatgir under teknisk, her får man kjapt svar! Til mitt forsvar er bilen det er snakk om av merke under FCA paraplyen, og har VM Motori 531 motor! Jeep forumet er kjempestort med 100 forskjellige underfora, noe som hjelper svært lite når ingen skriver noe. Takk til alle som holder forumet i live!
 13. Grattis! Har litt deler fra identisk bil liggende fortsatt, sjekk deledatabasen under Deler selges..
 14. Tipper det er et universal "dasslokk" som svenskene var så glade i.. Det at den ligger en annen GTV6 til 195000 hjelper nok på prisen på denne. Nærmer seg porschetilstander..
 15. Grattis. Hvor ble det av det andre Ronal settet? Syns de er hakket råere enn A1 jeg..