Gå til innhold

Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 212
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Forzaalfa vant sist dagen den 3. november

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

170 Eccellente

Om Forzaalfa

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 03.01.1983

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skal bare reima byttes funker vel det der, da skal det jo ikke ha noe å si om man trekker i kam eller reimhjul så lenge reima holder de synkronisert? Å trekke motoren baklengs fikk derimot meg til å gnisse tenner, men det går vel også så lenge strammeren ikke flytter på seg..
 2. Forzaalfa

  13" felger GTA/GTAm

  Ikke jeg heller! den som har mest leker når man dør vinner. Hvorfor ikke en 3.2 Alfa V6 i Cheek'en da?
 3. Forzaalfa

  Cupe/motorvarmer 156

  Er plugg i fangeren montert, og den ledningen går til styreenheten, så gikk kanskje denne til varmeelement og batterilader? i så fall kan du jo kjøpe DEFA skjøteledning så du får koblet på varmen om ikke annet?
 4. Forzaalfa

  Cupe/motorvarmer 156

  Tror kanskje biltema har noe som passer DEFA standarden også? De har komplett sett av noe annet, men jeg vet de har DEFA inntakskabel..
 5. Forzaalfa

  Runet sin GT 3,2 fra side 5

  SÅ dyrt er det vel ikke å leie plass i en tørr låve eller lignende? Tar man noen forhåndsregler kan den jo holde seg godt den? Hvis du ikke må selge stemmer jeg for lagring!
 6. Forzaalfa

  13" felger GTA/GTAm

  Trivelig garasje det ja!
 7. Forzaalfa

  Bytte innertak Bertone

  Jeg har også gjort dette.. Når man har tilpasset til rammen og hengt opp i spilene er det en god del justering mot karmene, men absolutt en overkommelig jobb. mange klesklyper og litt tålmodighet så blir det bra!
 8. Forzaalfa

  Full rens av gammal Nord motor - Hva anbefales?

  Jeg gjorde kun utvendig vask på en slik, da med bremserens og tannbørste(r). Ble gullende ren den, litt VD40 på etterpå for å beskytte litt under lagring.. Jeg er litt skeptisk til for hissig vask eller blasting hvis delene ikke faktisk må ha det for å virke, spesielt innvendig er det vel sjanse for at man ikke får ut alt, og kan få rare korrosjonsskader? Bare skeptisk, har ingen erfaring med det..
 9. Forzaalfa

  13" felger GTA/GTAm

  Takk for oppdatering, denne følger jeg definitivt med på. Du vet at bilder kan legges inni svarfeltet med "Drag&Drop" fra andre vinduer? Denne trenger vi flere bilder av! Også finmekanikken du lager, det er god motivasjon. Spesielt den vaierløsningen du snakker om, jeg har tenkt å gjøre det samme selv, så det hadde vært nyttig. Gleder meg til å se den på banen.
 10. Forzaalfa

  Oppsett suspension "gta" Bertone + bremser

  Hvilke skiver var det da? Alfaholics?
 11. Forzaalfa

  Motorbytte 147

  Du kan jo kikke litt på denne:
 12. Forzaalfa

  Alfasud - Fjærer og dempere

  Oi, kjempetips! takk! Det vil si, hvis jeg har hylsedempere da. Må se nærmere på de, men dette er vel en serie 3 siden det er 1980..
 13. Forzaalfa

  Motorbytte 147

  Jeg mener det var en tråd om dette for lenge siden, men jeg tror de som gjorde det er å finne på facebookgruppen nå og ikke her. Du får søke litt..
 14. Forzaalfa

  1980 Alfasud

  Enig, og de begynner å bli sjeldne også.. ikke mange oppegående biler, og tilsynelatende lite deler å finne.. Tenker da på serie 1, litt flere å velge i på serie 3 enda..
 15. Forzaalfa

  40 mm forgassere ØK

  Jeg har et sett Dellorto som står på en 1.8.. Bytter gjerne med 45mm variant?
×