Forzaalfa

Ispettore
 • Innholdsteller

  2,972
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Forzaalfa vant sist dagen den 26. november 2016

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

31 Molto bene

Om Forzaalfa

 • Rang
  Ispettore
 • Bursdag 01/03/1983

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg
 1. Hvis du kan se på kartet hvor den står så kan du sette en peker ved å trykke en gang på stedet slik jeg har gjort her: https://www.google.no/maps/@59.6526052,10.6518,684m/data=!3m1!1e3 Funker fint på PC i hvert fall, vet ikke på mobil eller pad.
 2. ..And Alfa 33 S1/S2.
 3. Hør med Robert Sørensen, jeg tror han har et til bertone. ☺
 4. Trenger ikke autoklave nei, men en støvsuger/kjøleskap kompressor for å lage litt undertrykk så er du godt på vei. Fint materiale det.. ☺
 5. Det ble jo bra finish på den. Men hvis du har skikkelig CF vev og epoxy(?) trenger du vel ikke egentlig glassfiberen? Du har jo nok kurvatur der til å få nok stivhet til å holde ipaden med ett lag CF, det blir jo fjærlett.
 6. Det du snakker om er jo bare spacere for å sitte høyere, setet fungerer vel fint uten også? Jeg liker best lav sittestilling, så jeg monterer de ikke. Alternativt bare de foran så man får litt mer lårstøtte..
 7. Flott bil det der! Det er vel ikke mer enn 10 år siden denne ble restaurert? Jeg mener jeg så en prosjekttråd på den (før denne)? I så fall går det vel an å finne ut hvilke produkter som er brukt der. Alternativt kan du få en utskrift hos vegvesenet om tidligere eiere, og ta kontakt med de? Edit: Her er tråden: Grundig dokumentert denne!
 8. Dette blir nok bra! Bare å sette seg mange milepæler underveis og å holde rolig prograsjon.. Ikke riv alt samtidig! Da ender den i en salgsannonse som tomt skall og deler i pappesker før du vet ord av det.. Denne ser jo ut som den kan virke litt underveis også?
 9. Du mener at den ligner på BMW som kom senere? Syns jo ikke den er veldig lik verken '02 eller E21.. En sånn en vil jeg ha (igjen) en dag! Har en soft spot for disse..
 10. Hei! Tror jeg har et OK sett liggende, men jeg er utenlands, og får ikke sjekket tilstand på et par uker.. hvilken dimensjon er orginal på GTV6? 75 kom vel med samme felg men forskjellig dim?
 11. Tror jeg har noen ekstra i rotekassen.. har du et bilde av det?
 12. Så bra! Jeg har blitt glad i Brunox'en selv og har god erfaring med den.. Da skal jeg også legge over bengalakk i gulvene mine, har kun brunox på nå, men det er vel fint med et lag til med beskyttelse.
 13. Er du helt sikker på at pakningene ligger som de skal? Jeg brukte skruer med for stort hode til å feste skinnene, dette var nok til å gjøre døra tung å få igjen.. Jeg endte med å stille inn døra uten pakninger, så justere pakningen til døra gikk som den skal.
 14. Blir det Corsa klasse 1 monster av denne eller?
 15. Helt klart inspirerende. Så fin ut den der! Ronal A1 er helt rett på den der..