Forzaalfa

Ispettore
 • Innholdsteller

  2964
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Forzaalfa vant sist dagen den 26. november 2016

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

31 Molto bene

Om Forzaalfa

 • Rang
  Ispettore
 • Bursdag 01/03/83

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg
 1. Det du snakker om er jo bare spacere for å sitte høyere, setet fungerer vel fint uten også? Jeg liker best lav sittestilling, så jeg monterer de ikke. Alternativt bare de foran så man får litt mer lårstøtte..
 2. Flott bil det der! Det er vel ikke mer enn 10 år siden denne ble restaurert? Jeg mener jeg så en prosjekttråd på den (før denne)? I så fall går det vel an å finne ut hvilke produkter som er brukt der. Alternativt kan du få en utskrift hos vegvesenet om tidligere eiere, og ta kontakt med de? Edit: Her er tråden: Grundig dokumentert denne!
 3. Dette blir nok bra! Bare å sette seg mange milepæler underveis og å holde rolig prograsjon.. Ikke riv alt samtidig! Da ender den i en salgsannonse som tomt skall og deler i pappesker før du vet ord av det.. Denne ser jo ut som den kan virke litt underveis også?
 4. Du mener at den ligner på BMW som kom senere? Syns jo ikke den er veldig lik verken '02 eller E21.. En sånn en vil jeg ha (igjen) en dag! Har en soft spot for disse..
 5. Hei! Tror jeg har et OK sett liggende, men jeg er utenlands, og får ikke sjekket tilstand på et par uker.. hvilken dimensjon er orginal på GTV6? 75 kom vel med samme felg men forskjellig dim?
 6. Tror jeg har noen ekstra i rotekassen.. har du et bilde av det?
 7. Så bra! Jeg har blitt glad i Brunox'en selv og har god erfaring med den.. Da skal jeg også legge over bengalakk i gulvene mine, har kun brunox på nå, men det er vel fint med et lag til med beskyttelse.
 8. Er du helt sikker på at pakningene ligger som de skal? Jeg brukte skruer med for stort hode til å feste skinnene, dette var nok til å gjøre døra tung å få igjen.. Jeg endte med å stille inn døra uten pakninger, så justere pakningen til døra gikk som den skal.
 9. Blir det Corsa klasse 1 monster av denne eller?
 10. Helt klart inspirerende. Så fin ut den der! Ronal A1 er helt rett på den der..
 11. ..og lar du det gå for lenge så risikerer du at de prøver å styre deg i grøfta (selvopplevd), så bytt heller før enn senere! Følger lyden turtallet på hjulet? Tårnlager kan også lage lyd når det er sluttkjørt..
 12. Det generelle strømforbruket i bilene har jo økt med utstyrsnivået, tipper strømtrekket fra dynamo med fullt batteri er betydelig større på 159 enn 147.. Hvis du da regner inn max lading og alt el utstyr på så er nok 140A dynamoen mer logisk..
 13. Det har stått litt stille med denne gitt, den mangler fortsatt litt gulv på førersiden.. Nå sitter jeg fast på jobb i USA over helgen, så det treffet utgår desverre. 😕 Kommer sterkere tilbake!
 14. Solgt? Hvor havnet den?
 15. hehe, skjønner ikke helt hva ARNA har med diskusjonen å gjøre, Den har ingen ting med å prøve seg i uvante bilsegmenter å gjøre? Jeg ser på den som et panikkaktig feilslag fra økonomene som innså at AR ikke tjente penger.. Mye å sette fingeren på der, mer enn nok for en egen tråd.. Her var det snakk om å bygge biler i mange forskjellige segmenter, noe som jeg mener merkevaren AR har gjort i hele sin levetid. Jeg tror heller ikke AR påvirkes negativt av dette så lenge de fortsetter å levere pene og morsomme (sett mot konkuransen) biler. For min del syns jeg fremtiden ser lysere ut idag enn hva jeg gjorde når de lanserte 159/Brera..