Gå til innhold

Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 166
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Forzaalfa vant sist dagen den 12. september

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

138 Eccellente

Om Forzaalfa

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 03.01.1983

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Tror pærekoblingen er bakelitt? LED blir det ikke, alt for blått lys. Har hengt meg opp i at alt synlig skal være tidsriktig.. Ender vel med at jeg må sitte å myse på kvelden.
 2. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Det er jo ikke plast noe sted i denne konstruksjonen, er det limet i pæra som går da eller? Dette er jo den gamle runde typen, ikke H4.. Da er det kanskje ombygging til H4 og litt mer moderne reflektor som er løsning for å få bedre lys kanskje.. Vet ikke om jeg vil det heller, de er jo gjerne flatere i utformingen, og blir litt anderledes å se til.
 3. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Det har jeg fått med meg ja, ingen av orginalbryterene mine har nevneverdig strømgjennomgang nå.. Relèer på alt! Lurer bare på om det blir for varmt for reflektoren at både fjern og nærlysdelen av pæra lyser.. Jeg prøver, og sier hvordan det går.
 4. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Tilstandsbilde. Bruker den daglig for tiden, turen hjem fra jobb blir gjerne en mil lenger en nødvendig.
 5. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Hyggelig å høre. Syns også felgene er tøffe, eneste som er kjipt er at 2 av hjulene ikke holder på lufta.. Tenker jeg må ta en runde og pusse de opp litt uansett, får se etter lekkasje da. Lurer på om det er noe problem å kjøre de samtidig? for mye varme? Jeg har modifisert en god del allerede, og det er jo en lett fiks.. Jeg kjøpte felgene slik, kanskje Christer (@Benzina Vintage Finder) vet?
 6. Antall visninger telles ikke lenger på enkelte tråder (kanskje alle?)
 7. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Lurer litt på lyskoblingen.. Noen her som vet om det er vanlig at både nærlys og fjernlys er innkoblet når man skrur på fjernlys? Jeg har koblet så det veksles mellom de, og mener det var slik opprinnelig også.. Men hvorfor ikke ha begge inne samtidig? Det er ikke lys i verdensklasse der fremme akkurat.. og min er koblet opp med relè helt fremme med god dim på kabelen til relèet..
 8. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Ja jeg har noen sånne liggende, men noen har malt de sorte.. og de er muligens for GTV, altså 4x98.. Skal se om jeg får de på, hvis ikke blir det noe annet..
 9. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Da er bilen litt nærmere bakken igjen. Jeg ble jo vant med orginal bakkeklaring, så i stad fikk jeg testet sump guarden litt over en hissig fartshump. Funket fint! Jeg tror den må opp litt igjen, selv om det ser litt tøft ut er det nok ikke optimalt for vegholdning og vanlig bruk.. Får se om det ligger noe under juletreet i år.. Den ene demperen bak er skutt, tror det er de som fulgte med bilen ny.. Satset på å montere den likevel, forstår jeg innfestingen rett så er det bare å ta ut baksetet, så kommer demperene opp der med koppen som fester den i topp mot bilen? Den satt med noen skruer i hvert fall.. Da må jo ikke fjærene ut igjen..
 10. Forzaalfa

  Giga/mega prosjekt alfasudsprint 78

  Gleder meg til fortsettelsen her! interiøret er helt knall, ser ut som du kan beholde den biten med mønster, og bytte ut skaien? sikkert ikke enkelt å få tak i likt mønster.. Felgene er jo tøffe, men jeg syns hvite felger passer best på rallybiler.. Annen farge så blir det bra. Myalfa.eu her jo mye, http://www.alfasud-parts.co.uk/ EB spares kanskje? Handlet akkurat reimsett til min, det hadde autodoc.
 11. Forzaalfa

  Bertone deler

  Noen som har noe av dette liggende? 2x Weber/Dellorto 45 Svinghjul til 2l Nord Støtdempere bak
 12. Forzaalfa

  Gruagarasjen

  Tenkte mest på designkriteriene for motoren.. Utslipp, og dermed avgifter er meget styrende kriterier.. Ellers enig i at det er naturlig med mer utslipp når den drikker mer bensin.
 13. Forzaalfa

  Gruagarasjen

  En ting du ikke snakker om er jo utslipp? Det er jo det kravet som struper nye motorer fra å yte det de kan..
 14. Forzaalfa

  Giga/mega prosjekt alfasudsprint 78

  Håper du får bil av den igjen! Ser ut som det var Giallo Orca gul lakk orginalt (baggasjegulvet)? Ser også klokke for eberspracher bensinvarmer, det er kjekt å ha år vinteren setter inn.
 15. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Har 2 steg her ja, men som sagt bare ett som virker.. Fjærene er fine å kjøre med ja, men det er litt mer "dynamikk" når man presser litt i S-kombinasjoner i forhold til senkesettet. Det er glassfiberbredding, så jeg er litt spent på levetiden på overgangen stål/glassfiber bak.. Hele fronten og dørene er også glassfiber. Bare å bla litt bakover i tråden her så ser du hvordan det ser ut under lakken. Felgene er orginalfelger med 2 tommer bredding på ytterringen. Syns de fungerer bra, tenkte kanskje å få på sånne kromkopper over senteret med alfamerke, som festes med hjulboltene.
×