Gå til innhold

Forzaalfa

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 261
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Forzaalfa vant sist dagen den 7. desember 2018

Forzaalfa hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

196 Eccellente

Om Forzaalfa

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Forzaalfa

  1986 GTV6 Grand Prix "Barnfind"

  De er det nok verre med.. Jeg tar en kikk imorra.
 2. Forzaalfa

  1986 GTV6 Grand Prix "Barnfind"

  Er det dekselene på sidene av hattehylla du mener med høyttalerdeksler bak? De mener jeg jeg har sett i garasjen, jeg kan sjekke.. Innvendig speil har vi muligens også.
 3. Forzaalfa

  1986 GTV6 Grand Prix "Barnfind"

  Blir fin denne! Min ble registrert med speil kun på førersiden, ingen kommentarer på det.. Riktignok en eldre bil, vet ikke om det ble krav til det senere..
 4. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Ingen som har eller kjenner noen med 2 liter og DHLA 45? All erfaring om å sette disse opp settes pris på, disse har vært på en volvo 2.3 tidligere, så det må nok endres litt på noen dyser..
 5. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Da har jeg endelig funnet forgassere til go' motoren! Dellorto DHLA 45.. Har noen her erfaring med dyser som er passende for trimmet NORD 2 liter? Dyser må jeg jo bestille uansett, så hvis det er mulighet for å være heldig å treffe pga. andres erfaring sparer jo det meg for litt skruing..
 6. Forzaalfa

  1980 Alfasud

  Tok en tur til Hønefoss, der "Porka" her hadde en 156 å dele opp. Flotte seter i den, så de skal jeg prøve å få på plass i sud'n. Interiøret var heller dårlig, med gråhvitt baksete og utslitte 33 sprint stoler foran.. Foran er det plankekjøring, der får jeg det til med noen enkle overganger, bak er litt verre. Jeg tror jeg må skjære vekk endel på baksiden av setet siden Sud setet er såpass tynt, og 156 setet er delt og nedfellbart. Jeg tror det blir vanskelig å beholde den funksjonen uansett. Knallgode seter å sitte i dette, og inngravert alfalogo er jo lekkert.
 7. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Da skal det sendes bestilling! Jeg så skiltet ditt her om dagen, men jeg trodde det var vanlig størrelse siden Lator påsto at det ikke var mulig (noe med stanseverktøyene?).. Flott om du kan måle bredden så det ikke er tvil i bestillingen.
 8. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Ohh.. Nydlelige biler. Det var jo subjektive meninger jeg ba om. Jeg skal se hvordan det blir med gulere lys fra de, liker godt at det er "clean" bak der.. Men jeg heller mer og mer mot å bytte skiltene da, det ser unektelig bedre ut bak! Et tidsriktig skilt i liten størrelse foran så hadde jeg vært storfornøyd, men det er det ingen som lager.. Satser på kort vinter, gleder meg til en full sesong med bilen. 😎
 9. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Det ble fint det, men jeg tror jeg fant ut at jeg ikke kan kappe nok til å komme inn mellom kromlistene siden jeg ikke har noen 1 tall i nummeret..
 10. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Syns de skiltene er litt vel store foran.. Får se om jeg bestiller etterhvert, før den tid skal større motor og noen tidsriktige seter med høy rygg plass.
 11. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Bildet kom ikke opp, men det er definitivt noe jeg har tenkt på ja. De norske skiltene er jo mye større (de tidsriktige), det var derfor det ble disse. Hørte med LATOR, og de hadde ikke mulighet til å skalere ned med samme skrifttype. Helt enig i at disse ikke er pene, så det hadde vært flott å finne en bedre løsning. Post gjerne bilder av din løsning! (laster du det ned fra googlekontoen og laster det inn her (drag&drop) så blir det bra). I utgangspunktet helt enig i at LED ikke er rett her, men så er jeg heller ikke så begeistret for den platestålboksen du linker til.. Den er jo "riktig" og race stuk, men pen syns jeg ikke den er. Syns den er kantete og stor og står ikke i stil med det ellers runde og lette designet på bilen. Jeg skal se på om jeg ikke får endret fargetonen på LED'ene med noen filtere, blir det gulere lys er jeg fornøyd.. Så får heller puristene gnisse tenner fordi plateboksen/støtfangeren mangler. Den skiltholderen så flott ut, hvilke biler ble levert med slik?
 12. Forzaalfa

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Det pusles litt i ledige stunder. Nå er skiltbelysningen laget for tilhengere revet av, og erstattet med amcarbolter med innebygget LED. Det skulle helst vært gulere lys, men det er i hvert fall ganske minimalistisk å se til. Ryggelyset var også LED fra biltema i påvente av ny sokkel til orginalinfatningen, denne er også på plass. Hva tror dere om å legge sort plastidip på skiltplaten? Bedre enn lys plate som det er nå? Kom gjerne med ufiltrerte meninger om bilen, jeg er ikke hårsår på løsningene valgt, og er åpen for innspill på forbedringer!
 13. Forzaalfa

  Spider (105/115) bakaksling

  Denne blir det vel uansett custom mellomaksel på, så da kan du vel like godt se etter mer kurante akslinger?
 14. Forzaalfa

  2600 Sprint 1964

  Nydelig! Ikke helt enkelt å surre inn til en radiokanal i fart med den plasseringen der kanskje? Det er vel ment å være jobben til damen i passasjersetet. Herlig.
 15. Forzaalfa

  Multiecuscan for iOS, tilkobling?

  Har testet multiecu scan, husker ikke hvilket adapter det var, men det var en Wifi sak.. fungerte vedlig bra! resatte feilkoder og alt, veldig nyttig i feilsøking.
×