Numero Uno

Artigiano
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

Om Numero Uno

 • Rang
  Artigiano
 • Bursdag 08. jan. 1979

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sotra
 1. Heisann. Er det noen som har eller som vet om en bil til salgs til 10.000,- eller under? Være seg da Alfa Romeo, Fiat eller Lancia. Gjerne eu-godkjent.
 2. Nix, solgt for lenge siden den.
 3. Hvor mye tenkte du for Fiat'n?
 4. Kunne du lagt ut/sendt meg noen bilder av bilen? Gjerne av skadene etc. Hva må fikses på den for å få den på veien igjen?
 5. Har sendt mail/mld på denne flere ganger, men får ikke svar.....
 6. Selger delebiler hele eller i deler. Bil #1: Fiat Ritmo 65 CL 1982 modell 4 dørs. 82.000km Motor gikk rundt og kinnet på starteren for ca 8 mnd siden. Pent interiør. Alt av glass, lykter etc er hele. Som på "alle" Ritmoer er det rust. Bakluke er ødelagt. Selges hel 4000,- eller ta kontakt om du trenger deler. Bil #2: Fiat 1100 1962 modell Nesten komplett, mangler litt småplukk. Rust i bakkant. Selges hel for 3000,- eller ta kontakt for deler.
 7. Hallo godtfolk. Min sønn på 15 ønsker å kjøpe en bil til rundt 10.000,- eller billigere som han kan mekke litt på og bruke til øvekjøring/første bil. Han liker som seg hør & bør Alfa, Fiat og Lancia 🙌 Han er en kar som setter pris på tingene sine så bilen kommer ikke til å bli herjet med og vraket i første sving. Er det et prosjekt må det være noenlunde overkommelig for en ungdom. Gjerne veteranbil eller 80-talls, men helst ikke etter 2000-tallet. Send meg en pm om du har eller vet om noen som har en bil som passer til beskrivelsen.
 8. Uno er en sterkt undervurdert bil! Jeg har 3 stk og har hatt 4 til. Veldig lite rust faktisk. Mekanisk er de udødelige 😄
 9. Da ble den solgt til en hyggelig ungdom fra Askøy. Hans første italiener 🙌
 10. Den ble reddet...?
 11. Bare å hive meg på det Arve & Arvid sier 😃 Det lille som var av rust på kanalene er tatt. Pusset til stålet, sinket og lakket & tectylert. ALT elektronisk virker og gir/motor er tight og fint. Lav km-stand. Selges utelukkende på grunnlag av at vi måtte kjøpe stasjonsvogn pga familieforøkelse.
 12. Ny pris! Fått en liten skade på dør høyre side etter at en "hyggelig" person har tatt borti den når den sto parkert. Selges nå for julepris 8000,-
 13. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=85590768 Klikk på linken. Bare å kontakte meg om det er noe dere lurer på. Tlf 902 90 931 ring/sms
 14. Står det ASR-Failure i displayet på dashbordet?
 15. Har sendt deg pm Kliff.