arnstein156

Caporeparto
 • Innholdsteller

  450
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

arnstein156 vant sist dagen den 26. mai

arnstein156 hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

20 Buona

Om arnstein156

 • Rang
  Caporeparto
 • Bursdag 02/04/78

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Hauge i Dalane
 1. Arvtakeren på besøk. Synes 159 holder seg godt.
 2. Hadde gleden av å disponere Velocen et par dager her hjemme, og ble veldig begeistret for denne. Men. Har noen av dere testet 200 HK bensin vs 280 HK bensin? Har kun kjørt 280 HK Veloce med Q4. Jeg trenger ikke Q4, og vurderer derfor 200 HK med Veloce interiør - men så var det veldig morro med 280 HK, da den virket veldig frisk. Hvordan virker 200-HKern i forhold til dette?
 3. Jepp.
 4. Prøvesatt Stelvio i går. Det første som slår meg er at bilen er svær! Dernest er det meget god plass i den! Jeg er 1,82 og satt komfortabelt framme, mens en kar på 1,86 satt bak meg uten å ta i setet foran. Opplevdes veldig romslig , og god plass i bagasjerom. Langt tøffere i real-life enn på bilder. Men det er fortsatt en SUV. Man sitter alt for langt fra asfalten, så fortsatt uaktuelt for min del. Men krysser fingrene for at det selges masse av denne slik at de overlever.
 5. Nypolert 2017
 6. Årets poleringsjobb utført. Swisswax Concorso i år også.
 7. Kjører 2013-mod BMW 318DA til vanlig i jobb. Her er det fullt mulig å slå alt av ved å først sette den i "Sport plus mode" og deretter holde inne knappen for dette valget i 5 sek. Kommer fort på tvers i svingene med dette valget - på glatta vel og merke:-)
 8. God og fyldig test før frontrute-smekken ja.
 9. Xenon er standard på Veloce, men det er mulig å oppgradere til bedre/mer W som også "svinger"/følger rattutslag. 30/70(?)-delt baksete er også standard på Veloce. (alt dette ref selger på RSA) Når det gjelder vinterhjul, anbefalte RSA og kontakte dekk-pusheren som ligger nedi gata da de leverer dette til halve prisen. De leverte replica av de nye 17"Super-felgene som leveres originalt til Giulia
 10. Var innom å fikk pris i dag:
 11. Norske forhandlere har muligens noe å lære av nederlandske Prins Alfa... Mye fine bilder av bilene i annonsene deres! Synes denne var en fin kombo: Se hele annonsen og flere bilder: https://www.prinsalfa.nl/aanbod/alfa-romeo-giulia-2-2-super-automaat-240pk-19-inch-pano-sound-etc_4574/?order=datum-nieuwst
 12. På min x156 pre-facelift var det bare å skru ut to skruer i overkant av plastdekselet (bildet) rundt lampen i front, og så vippe dette ut (sitter med klips). Når dette var borte, var det tre skruer som holdt lampen, og når disse var fjernet tok jeg ut hele lampen og skiftet pæren. Om dette er en facelift, så er det muligens ikke samme løsning.
 13. Jeg registrerer at US-modellen har kommet i Ti-versjon. Er dette det samme som Veloce i Europa - noen som vet?
 14. Fancy fargecombo: Sølv med rødt skinn (Veloce)
 15. Ser ut som om Veloce har justerbart understell eller noe i den duren - noen som vet noe mer om det?