Gå til innhold

[email protected]

Ispettore
 • Innholdsteller

  2 387
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Nettsamfunnsomdømme

25 Molto bene

Om [email protected]

 • Rang
  Ispettore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Os

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 2005 modell 156 1,8ts Km stand 67000
 2. Har en 75 turbo som egentlig er tatt inn under §1-15 på grunn av manglende tüv papir ved innførsel. Har sendt kn dette i etterkant da eg ønsker å ha den registrert uten begrensninger. I 2017 blei det gjort endringer i kjøretøy forskrift, og når eg nå går inn på min side på vegvesen.no så står det ingen ting om motorhistorisk verneverdig lenger. Står egentlig det samme som på de 2 andre alfaene mine. Er det noen som har biler tatt inn etter 1-15 som kan se hva det står i vognkortet på de?
 3. Hvor bor du? Kan undersøke frakt
 4. Hbo over 1000? Valse markedet er visst ikkje så bra for tiden
 5. Har montert servo på bilen, og alt som hører med der gjør at veivhus ventilasjon ikkje passer i front lenger. Blir den godkjent med catch tank som står ett annet sted? Blir gjerne problem å lede retur inn i bunnpanna igjen...
 6. Gjerne ikkje rett del av forum, men sikkert noen som trenger Plate valse / valse med spor for mindre aksling. Max ca 1,2 mm plate full bredde max plate tykkelse i full bredde ca 1mm (mulig den klarer mer da den er robust..) Gammel valse som er laget for og vare. Heilt manuell med sveiv. Står i Bergen Ønsker 4000 for den.
 7. Kan være åpen for bud og👍🏻
 8. https://www.finn.no/115530908
 9. Er det ikkje ladbare hybrider som ikkje klarer 50km elektrisk som får dette tillegget da?
 10. Har en 2005 modell 156 til salgs på finn.no. Kjørt lite, men trenger en ny clutch om en stund. Vil hei prisforlangende på finn for bilen, men om noen vil bytte clutch selv så selges den for 30000, - (clutch og utløserlager følger med) Espen Haugland
 11. Alf@75

  Ser etter fin startbil

  Har en 156 1,8TS som står i veien. Ligger på finn og står på Vestlandet 😁 Espen Haugland
 12. Løfter den på bukk, så blir ganske så bein.. Har hatt av akslingen på en 2.0 TS før uten at den lakk. Er kassen, når den blir tatt av eg var redd det skulle komme fra.
 13. Skal selge bilen, og derfor bytte clutch og utløser lager. Finnes en god link til fremgangsmåte? Renner giroljen ut når eg bytter at eg må kjøpe inn det før eg begynner?
 14. Til info så dukker det opp lettkledde damer som vil ha det morro når link brukes...
×