[email protected]

Ispettore
 • Innholdsteller

  2 177
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Buona

Om [email protected]

 • Rang
  Ispettore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Os
 1. Tenker alle må levere inn skiltene til den lokale lensmannen, eller biltilsynet for å få stoppet forsikringen. Blir tungvint for de som har fått lang vei til myndighetene etter den nye politi reformen. At de legger seg på ett funksjonelt system slik svenskene trur eg ikkje.
 2. Skal sjekke delenumner, kanskje de er lik?
 3. Noen i Bergens/Os område som har en fungerende lmm nåler som eg kunne ha prøvd. Lurer på om min tuller seg. Er til en 1997 modell 2.0 ts maskin.
 4. Skjer det noe med veteran bilene? Det er det jo rimelig årsavgift allerede. Vil de bli straffet på lik linje som nyere biler?
 5. Tenker 10000 er en ok pris for denne slik den står, årsavgift blir betalt og bilen er eu ok til oktober. Slutt småfiks må regnes med, men ingen stor oppgave å gå den godkjent. Må ha nye sommerdekk.
 6. Finnes det ett bilde av korrekt nivå på peile pinne? Var dårlig med illustrasjoner i manualen.
 7. Går utifra at det er det ruglete partiet det skal være olje på, men er enig. Til dags dato den dårligste peile pinnen eg har sett👎 Skjer på flat mark hos meg no. Men så lenge det er olje på peile pinnen er det jo greit. Men når det kommer opp hver gang bilen skal startes er det jo greit at det er rett.
 8. I 159'n vår indikerer displayet inni bilen av og til fullt på olje og av og til mangler den en prikk. Når eg peiler manuelt er den på topp. Kan indikatoren kalibreres? Er dette et kjent problem(irritasjonsmoment)?
 9. Har kjøpt 159 om det er det du sikter til😁
 10. Trodde det nappet, men fisker fortsatt. Hengerfeste er pluss👍
 11. Har fått det til ja, kom frem til at lys pæren i knappen er gåen. Vent til alle lys slukket etter at nøkkel er utav tenning, trykk på knappen og gå ut og lås bilen .
 12. Takk for linkene Landmann, min har ikke skinn men er vell ellers lik. Absolutt en del bil igjen her for de som er interessert. Har hatt denne i 2,5 år og har hatt lite tull utenom noe motorfjusk. Multiecu scan gir feilmelding/ problem med å tolke lamda verdier.
 13. Klubb rabatt på Omega?:)
 14. Mulig bil i kikkerten, ingen som vurdere 146?
 15. Pm sendt