Gå til innhold

Landmann

Consigliere
 • Innholdsteller

  6 575
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  33

Landmann vant sist dagen den 11. januar

Landmann hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

371 Splendido

Om Landmann

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Landmann

  Transaxle Tour Team

 2. Landmann

  Transaxle Tour Team

  Where in Norway do you want to go?
 3. Landmann

  Støtdemper til 156 q4 crosswagon

  Med de prisene... hadde det gått an å overhale (bytte olje slik vi gjør på de fremre støtdempere til motorsykkel)?
 4. Landmann

  Støtdemper til 156 q4 crosswagon

  Ikke billig... https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/alfa-romeo-156-crosswagon-stossdaempfer/835810363-223-9340 ... hvis det var riktig?
 5. Landmann

  2600 Sprint 1964

  Felgene ble "übershiny" 😁👏 - men er lakken så hard/seig at den ikke slår sprekker over festeørene når du setter på og demonterer felgkapslene?
 6. Landmann

  166 og 156 selges, dødsbo

  Jeg holder også en tommel opp for "en tilstandsrapport" fra f.eks NAF. Da er det lettere for selger å si: "Her er bil og her er rapportert tilstand. Kom med prisforslag ut fra dette." Vet du noe om registerreimsbytte på disse to bilene? Står det skrevet noe i "serviceboka"? Forøvrig var 156'n stilig 🙂👍
 7. Landmann

  Kamremsbytte på 156 GTA 3.2 V6?

  Min erfaring med ultralydvasker begrenser seg i hovedsak til forgassere. Jeg har prøvd større ting, men lærdommen er: Kan du jørra de' reinnt med børste og fingra - så bruk børste og fingra! Ultralyd kan gjøres til en tidkrevende prosess. Tidsaspektet kan forkortes med varm væske og tilsatte luriumer i væsken. På forgassere (og likeså innsprøytningsdyser) er det umulig å komme til med fingre og børste. Der er det også etterhvert kommet avleiringer som både hindrer i kanaler og hindrer forstøving i dyser. Der er ultralydvaskeren i sitt ess/ass. "Bølgene" slår løs avleiringer. Skulle jeg gjort ren bolter etc så hadde jeg påny gjort det jeg har erfart:
 8. Landmann

  Vinterlagring, skal motor startes

  Jeg har alltid forholdt meg til rådet om å la motorkjøretøy hvile som bjørnen gjennom vinteren. Enhver oppstart gir kondens i motoren for ikke å glemme i eksosanlegget. I en kald garasje fryser kondens til is, men i et pesslunka kott får fukten lov å kozze seg. Og så trodde jeg på de som sa motoren hadde godt av å få oljen slynget rundt inn i det "allra heligaste och betydelsefulla rummet" , slik at pakninger og sylindervegger skulle få oljehinne. Men dette sluttet jeg å tro på i forfjor. Oljen er som det politiske partiet SV, den klamrer seg fast lenge, lenge. Biler, båt, traktor, snøscooter, motorsykkel, moped, gressklipper, motorsag, snøfreser... alt får hvile leeenge og til sin tid.
 9. Landmann

  I haven't bought a car all year in 2019... so far!

  Vi, som raider til rett over vrakpant ettersom ingen andre vil ha, burde alle hatt en slik t-skjorte 😁👏
 10. Landmann

  I haven't bought a car all year in 2019... so far!

  Og i kveld etter 32 mil; det 3. øyet og følgebil for nok en Alfa i kr 5k-klassen 😁👏
 11. Landmann

  I haven't bought a car all year in 2019... so far!

  Meeeeen - 3. og 4. januar var jeg sjaffis på et raid med en 166 fet femmer.
 12. Landmann

  Alfa Romeo 75

  🙂 I mitt ordspill så har du en bakhjulsdrevet bil - og du ønsker å stramme opp den eksisterende LSD'en. Og - den svarte ZE-registrerte 75'n ble kanskje et offer for LSD'n? 😏 ...men la meg ikke spolere tråden din: BTT (back to topic) 👍
 13. Landmann

  Kjørelys Alfa Romeo Stelvio/Giulia

  Min reaksjon... stilig og ikke minst stilig som taxi: tommelen kraftig opp 😁👏👍 (Kanskje noen i ditt nærområde sørger for litt mediaomtale - det hadde vært Kruze-KnaillKult.)
 14. Landmann

  Kamremsbytte på 156 GTA 3.2 V6?

  Hadde vært interessant om du registrerte hvorvidt kamhjulene har flyttet på seg i fht kammene. Kamhjulene/registerreimhjulene er presset på kon og skrudd fast - og skal i teorien ikke flytte på seg. Men hva har dine gjort? 🙂
×