Landmann

Consigliere
 • Innholdsteller

  5 615
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

27 Molto bene

Om Landmann

 • Rang
  Consigliere

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. ooops... jeg overså det med liten skrift klint opp i venstre hjørne: 32,25 EUR per pieces Og videre overså jeg tilleggsopplysningen at VAT var inkludert i euro-prisen. Og så overså jeg at det var snakk om norske 2014-priser! Og for de som leter: Meca lagerfører denne foringen slik: 1215-25007 Bærearmforing bak nedre ytre kr 487,50 og med de sedvanlige 20% i fratrekk så havner man på 390 spenn levert over disk øhh... for en!
 2. Æsj for en prisforskjell Ricambi selger gull...
 3. Ok 🙂👍 han refererte...
 4. Mitt brett er "kliss likt", men jeg fikk bare med brettet, som jeg kjøpte til 115-Spider. Forrige bretteier hadde demontert føttene og vips ble de borte under flytting. ...mumletumle... ser ut som Cabrio styling&supply hos Brexit'ene kan skaffe "føtter".
 5. Jeg ser du har "bagasjebrett". Jeg har samme brett, men mangler føttene. Hvilket merke er dette?
 6. Er det komplette felgsett = fire (runde) felger?
 7. ...antiloop, du skriver "vi": hvem er vi, som leser, sletter og retter?
 8. Oi... et skattekammer 👍
 9. ... i bilkategorien (som i andre kategorier): det koster (investert penger, tid og arbeid) å tjene penger - og det er kun de beste eksemplarer som prises høyt.
 10. Haha... man skal vel ikke le, men din beskrivelse av vegen fram til quindens kapitulasjon er kjent: pøs på, mye og hardt med biler - og til slutt gir de seg; de kapitulerer, resignerer, gir f..., vender hodet en annen veg - og gir også til slutt f... i å svare alle naboer og tøffelhelter når spørsmålet dukker opp om hvorfor gubben får lov! Beklager OT - jeg bare måtte kommentere! Lykke til med salg av en mafios lyxåkare!
 11. Selge? Så fort...?!
 12. Litt OT - men dette var en handel og vandel som ligger an til å være framtidig mal: vennlige toner og god kommunikasjon. Tommelen opp
 13. Yiepp - mutter med løs kon er hyllevare hos de som selger og slik du selv også gjorde: hjulbolter kan erstattes med pinnebolter - og dermed har man valgt bort bolthullet og presentert ny pinne for mutt'ra. Her er litt info om bolter, mutre, løs kon, senterringer etc. http://www.norgesdekk.no/kataloger/Norgesdekk_Rekvisita_2013.pdf
 14. ... ikke rart folk vrir kålhodet ut av ledd, dette er en sjelden farkost - og ikke rent lite mafioso. Stilig! Du får photoshop'pe de plastidippede felgene på nyvasket bil slik at man får inntrykk av "eikene" montert på bilens hjul.
 15. og... felger med korrekt hjulboltstørrelse eller opp to millimeter? I så tilfelle blir det hjulbolter med løs kon = slingre bolter = bolter med bevegelig kjeglebunn (kjært stebarn har mange navn).