Gå til innhold

Nirvana

Apprendista
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om Nirvana

 • Rang
  Apprendista

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nirvana

  ABS problemer

  Ok. Jeg skal se om jeg får av elektronikken på pumpa, kanskje det da er mulig å bare bytte den
 2. Nirvana

  ABS problemer

  Porka: Siden jeg ikke får lest av no er jeg ikke sikker på noe hehe Runet: passer den til 2,5 V6 da eller? Jeg var ikke helt klar på biltypen i første innlegg ser jeg. AlfaAlfa: noe sier meg det er ECUen da jeg ikke får kontakt. Noe tips på hvordan jeg kan teste sensor uten å lese feilmeldinger med diagnoseverktøy?
 3. Nirvana

  ABS problemer

  Jeg har Multiecuscan med Vagcom/KKL kabel med 3 adaptere. Grønn adapter skal passe til motor og ABS. Jeg får kontakt med motor og airbag
 4. Nirvana

  ABS problemer

  Det er en 166 ja. Trodde det skulle være mulig å få ut feilkoder fra ABSen selv om en sensor er gåen?
 5. Nirvana

  ABS problemer

  Takk for svar. Du tenker det er ECUen til ABS som er gåen, trenger ikke bytte hele pumpen?
 6. Nirvana

  ABS problemer

  Har hatt problemer med ABS lys i dash og null speedometer. Anskaffet nylig diagnoseverktøy, får koblet mot motor og airbag, men ikke ABS. Har riktig adapter, og har satt latency på 1 istedenfor 16 som er standard. Død ecu, jording eller dårlig plugg?
 7. Nirvana

  Feilmeldig dyser og gåen kupeviftemotor 166 V6

  Jeg har funnet litt på nettet om det ja, så skal prøve å bytte den uten å tappe AC gass.
 8. Nirvana

  Feilmeldig dyser og gåen kupeviftemotor 166 V6

  Ser jo at det originalt skal stå en 30A sikring, mens forrige eier brukte en 25A i uoriginal sikringsholder.
 9. Nirvana

  Feilmeldig dyser og gåen kupeviftemotor 166 V6

  Trodde jo egentlig at sikringer skulle ryke før elapperat, ikke andre veien Problemet nå er vel om jeg kjøper ny vifte, og at den ryker med en gang.
 10. Nirvana

  Feilmeldig dyser og gåen kupeviftemotor 166 V6

  Makes sense det ja. Har funnet et bra delelager på Os nå ja Men har det noe for seg å bytte til original sikringsholder?
 11. Nirvana

  Feilmeldig dyser og gåen kupeviftemotor 166 V6

  Motorlampen gikk av etter viftemotoren brant, og har ikke kommet på siden, men kan sjekke dynamoen Fikk koblet ICSen til diagnoseverktøy for et par dager siden, feilmeldinger vi fant var: U1700 - CAN line - connection with Automatic TransmissionP0220 - Accelerator pedal line1D - Brake signal Har bestilt ny bryter til over bremspedalen, for den var gåen. Vi klarte ikke koble til ABSen i det hele tatt. Fant og en sikring som var gåen i sikringsboksen under frontruta. Hadde helt oversett den. Noen som vet hva den er til? Går 0 volt når bilen er av, og 14,6 når bilen er i gang. Prøvde med ny 25A sikring, og den røk med en gang jeg startet bilen
 12. Nirvana

  Feilmeldig dyser og gåen kupeviftemotor 166 V6

  Takk for svar. Lukter godt brent enda. Sender deg en sms alfaweie Jeg har sjekket sikringene og reléene under med frontruten, alle virket som å være i orden. Er kontakten til sikringsholderen noe særlig utsatt for rust og irring?
 13. Etter et fint treff med Alfafolk i kveld kom det røde varsellyset til innsprøytning på på hjemveien. Like etter lukter det brent i kupeen og røyk oser fra viftene i dashbordet. Kan ikke skjønne at de to kan ha en forbindelse, men begge feil skjedde innen 5-10 minutter. Har ikke sikker diagnose på viftemotoren enda, men tipper den må skiftes da viftene ikke går og viser feilmelding i ICS. Noen som har noen innspill?
 14. Nirvana

  Alfa 166 2.5 V6 vil ikke låses

  Takk for det Odd Atle. Reléene er ganske ulik, så tror ikke det ville fungert så bra. Skifte av relé fungerte bra til interiørlyset, så kanskje det hadde fikset dette problemet og. Har vurdert å ta ut hver enkelt lås og grease de så det er mindre motstand i de, hvis det er en som kanskje er litt treg. Noen som har tatt de ut? Jeg har fjernet dørdekselet, men usikker på hvordan jeg får ut selve låsen.
 15. Nirvana

  Alfa 166 2.5 V6 vil ikke låses

  Takk for svar. Jeg tok ut releet og så ingen antydning til fukt eller rust. Jeg har allerede erstattet releet til interiørlyset (takk til Odd Atle som skaffet meg denne), og da var det ingen i omløp på Ebay. Ser det er en til salgs på Ebay nå, men med frakt kommer den på over 500 kr.
×