BertoneHF

Apprendista
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om BertoneHF

 • Rang
  Apprendista
 • Bursdag 27. mai

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Ålesund
 1. MSD

  Noen tips om hva som skal til/burde passe til en 1500 x1/9 evt. Noen som vet hvor man finner ut slikt.
 2. Har nettopp byttet lager bak på en x1/9 . Og i den forbindelse så lurer jeg på hvor stort moment jeg må dra til med på inner mutter som ligger ann mot lageret og hv or mye moment på hovedmutter.
 3. Skal se om jeg får tatt noen bilder.. står på bukker i garasjen.. Ser du har en dallara raplica.. var det den som lå en kort tid på finn for mange år siden? har du skilter på den. hadde vært kult om du delte et bilde eller to... tenkt lenge å bygge en dallara hvis jeg kommer over en x til som kan "ofres".
 4. Da er det meste undersøkt. Funnet ut at ja det var et dårlig lager venstre side og høyre var bra.. må bytte noe annet som var slarkete.. bilen bærer preg av å ha vært skrudd ihjel av tidligere eiere.. Nå er det 4 nye senkefjører, nye foringer i topp av alle dempere og noe annet smått på dempere.. nye bolter på samtlige dempere og litt annet. Labert med respons på forumet..
 5. MSD

  Hei. Kom over et bilde av en 127 med MSD 6AL og MSD blaster , vet lite om disse systemene og hva man får ut av dette . Er det noen som er litt støere på dette som kunne sagt litt rundt det?
 6. Hva er det snakk om i pris?
 7. Hallo. Har hatt bruker her før men det ble litt kluss med passord og mail adr.. uansett Har en 1980 X1/9 1500 som jeg pjusker litt med. Har noen spørsmål. Fikk feil på eu kontroll... slakke hjulager bak... det er da 2 år siden.. så bilen har stått siden pga andre prioriteringer, men i dag ble det en runde i garasjen. Skal bytte fjører bak og noe foringer.. og ta en titt på lager.. lagre bak høyre ble byttet hos fiat for sikkert 5-6 tusen km siden men ...det er vel 10 år siden.. forstått det slik at enten så er disse lagrene gåene eller så er det bare å stramme... er dette riktig? Jeg planlegger å bytte på den siden jeg tidligere ikke har byttet på men stusser litt på siden som allerede ble byttet for 5-6 tusen km siden. Spørsmål to... Når jeg tok av demper og greier bak så jeg at det var justerbare koni dempere bak av typen 87-2171 , foran er det noe annet.. men hvordan virker disse demperene , hva kan justeres og hvordan...antar jo at det er strivheten men ...noen som har litt mer dreisen på dette? Sett litt rundt på xweb forum og slikt å ser at det finnes på andre x'er.. var dette noe ekstra stasj man kunne ha på disse bilene ? hva var tanken.