Gå til innhold

Enfemni

Apprendista
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Enfemni

 • Rang
  Apprendista

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Enfemni

  159 SW Ti selges

  Det er en 2.0 JTDM med 170 hk originalt.
 2. Enfemni

  159 SW Ti selges

  Glente å skrive at startmotor nettopp er skiftet. En av mine døtre prøvde gjentatte ganger å starte den som en automat med bremsen inne og clutch ute....
 3. Enfemni

  159 SW Ti selges

  Skal selge min 159 SW TI i stromboli grey. Bilen er gått ca 150.000 km. Kjøpte den for ca 4 år siden og var da gått 40.000 og har brukt den 85% på langkjøring. En fantastisk bil! Bilen er meget godt fulgt opp med oljeskift og servicer. Har nettopp skiftet følgende slitedeler: - begge øvre bærebroer (ene var slitt og skiftet begge) - begge endeledd på styring (litt slakk i ene og byttet begge) - skiver og klosser fremme - skiver bak (klosser skiftet tidligere) - begge drivakslinger fremme (har en egen historie, så ring for forklaring) - registerreim og vannpumpe - hjullager venstre side fremme (høyre byttet tidligere) - ny vindusviskermotor fremme og bak - alle nedre motorfester (er en egen historie hvorfor) Har tunet bilen til 210 hk og 430 nm. Tallene er valgt da den har samme girkasse m.v. som den originale 2.4 liter og dette er samme verdier. Ga en mer lettkjørt bil og langt mer økonomisk. Er en godt voksen mann og bilen er ikke herjet med i det hele. Bilen er kjørt få ganger og langt, istedet for mange ganger og kort. Har fått proffsotet rutene bak. Gode sommer og vinterdekk. Bilen har vært brukt av mine tre døtre etterhvert som de har fått sertifikat og den har dessverre fått en del skrammer utvendig etter en del feilvurderinger. Tenkte å få lakkert opp bilen, men det er jo et spørsmål om det er et poeng... Bilen er HELT tight å kjøre. Tenkte en pris på ca 120.000 ferdig reg., men er usikker på markedet. Om du er interessert, ring 91691842 for nærmere opplysninger.
 4. Enfemni

  Stabilisatorstag - skifte selv?

  Takk for svar, da skal jeg prøve selv.
 5. Enfemni

  Stabilisatorstag - skifte selv?

  Trenger å skifte fremre stabilisatorstag - altså selve staget - på min 159SW da indre foring(er) er slitt. Er dette en kurant jobb, hvis man kan skru litt selv, eller krever det spesialverktøy/justeringer/så komplisert at det bør gjøres av fagfolk?
 6. Enfemni

  Giulia - en vurdering

  Ok den funksjonen var jeg ikke klar over.
 7. Enfemni

  Giulia - en vurdering

  Jeg er ikke noen utstyrsfreak og er i utgangspunktet ute etter en "analog" bil som er vakker å se på, god å sitte i og god å kjøre. Minst mulig stæsj og ting som piper, blinker og kan konfigureres. Er imidlertid paddle-shift et must å få med på automat? Skjønner at de adderer til sportsligheten og er tøffe å ha, men brukes de i praksis (av dere som har)?
 8. Enfemni

  Giulia - en vurdering

  OK, takk, da er jeg litt klokere. Får neppe prøvd alle versjoner før en eventuell Oslo-tur, men skal forsøke å få det til i nærmeste fremtid.
 9. Enfemni

  Giulia - en vurdering

  Takk for tilbakemeldinger. Sitter nå og ser på spesifikasjon for bestilling og blir ikke klok på seteversjonene. Ser bilder av ganske mange typer seter og er det fire typer? Super, veloce, luksus og sportsseter? Må man bestille sportsseter med lengdejusterbare pute som tillegg på en «Veloce»? Og hva er forskjellen mellom 6- og 8-veis justering? Er det tilt i front?
 10. Enfemni

  Giulia - en vurdering

  Takk for input. Er veldig i tvil om det vil være helt på trynet å kjøpe diesel.... Vet jo at Alfa bør ha bensin, men i og med at jeg kjører mye og langt, er diesel en åpenbar fordel driftsmessig. 180 hk, automat og Q4 ville vel vært ideelt, men da må jeg få den importert og går glipp av 7år/200000 km. Når det gjelder annenhåndsverdi vil vel ikke telefonen akkurat gløde med salg av diesel, og ser jo at de sliter med å selge demo-versjonene av Giulia med manuell og diesel. Med de signaler som nå er i forhold til dieselbiler er det kanskje også et lite sjansespill i forhold til avgifter på diesel. Jeg ser jo hvilke tall fabrikken opererer med, men hvilket forbruk er det på 200 bensin i den virkelige verden?
 11. Enfemni

  Giulia - en vurdering

  Takk for svar. Ja, må tenke litt på hvor jeg skal legge pengene.
 12. Enfemni

  159 TI 2008 Jtd

  Kan jeg spørre hvor mye du måtte ut med for en hellakkering? Vurderer det samme selv på min, men er helt ukjent med hva det koster....
 13. Enfemni

  Giulia - en vurdering

  Vurderer å bytte min 159SW i en Giulia. Kjører ca 30.000 km i året og vurderer derfor tilbudene på diesel. AWD er jo en no-brainer, men er jo en betydelig prisforskjell nå. Er det noen som lever med en RWD Giulia og som kan si noe om fremkommelighet på vinterføre? Vil bo med en relativt bratt bakke opp til hjemmet og er jo litt trasig å få mye problemer vinterstid.
 14. Enfemni

  Bakrutevisker

  Har som sagt byttet motor og akslingen sitter på den. Ny motor, ny aksling.
 15. Enfemni

  Bakrutevisker

  Dro bort beskyttelsen og sjekket ledninger, men så ikke noe. Virket ikke som noen slitasje i det hele. Skal prøve å kjøre spyler og så rikle på ledningene i morgen. Hva er det som styrer viskeren? Er den elektronisk styrt?
×