Gå til innhold

AJ_B

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

AJ_B vant sist dagen den 14. mars 2017

AJ_B hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

51 Superbo

Om AJ_B

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Nylige profilbesøk

646 profilvisninger
 1. AJ_B

  Noen med Spareto netthandel erfaringer?

  Høres ut som en god erfaring. Ikke minst med tilbakeføringen av betalingen. Greit å vite om deler likevel ikke er å få tak i.
 2. Yes! Da har jeg sikret meg olje til neste skift - til en god pris! Tilbud som dette må man vite å benytte seg av. God rabatt på en allerede god pris, skal man tro de undersøkelser man har foretatt i markedet på forhånd 👍!
 3. Jeg kom over denne nettbutikken her om dagen og la inn reg.nr. på min GT og fikk opp mange aktuelle produkter til en vettug pris. Bl.a. xenonlampe, som jeg fortsatt vurderer å anskaffe selv om det ser ut til at jeg har fått fikset duggingen. I hvert fall enn så lenge... På Spareto fant jeg lampe med best pris av alle steder jeg har vært innom og som har denne til salgs. Det virker som at nettbutikken i all hovedsak har gode tilbakemeldinger, også på Facebooksiden sin. Likevel vil jeg gjerne sjekke om noen her inne har gode eller mindre gode erfaringer med denne nettbutikken, som altså er https://spareto.com/ Så spytt ut om dine Spareto erfaringer 😎 .
 4. AJ_B

  Nærlys alfa romeo 159

  Akkurat det samme som jeg opplevde på min GT. Feilen viste seg å være dette...: Ikke spesielt oppløftende siden det antakelig var nummeret før det hele tok fyr... Fikk heldigvis tak i en pent brukt på eBay. Siden har xenonlampa funket som den skal.
 5. AJ_B

  Gruagarasjen

  @Gruagarasjen: Dere ferierte i Mandello del Lario, regner jeg med? Hva med en MC-tur hit i 2019? Ser ikke bort fra at jeg gjerne slår følge...
 6. AJ_B

  Bytte fra xenon til halogen på Alfa GT?

  Oops... Den tråden husker jeg nå at jeg har lest tidligere. Burde åpenbart brukt søkefunksjonen før opprettelse av ny tråd... Godt tips ang. å kontakte trådstarter. Takker.
 7. Hei. Et par korte spørsmål: er det noen her som har byttet xenon frontlyslamper til halogen på AR GT? Hvilke erfaringer har man i så fall gjort etter en tids bruk? Vurdere slikt bytte siden begge lampene begynner å bli litt vel mye preget av alder i tillegg til at den ene har begynt å forelske seg i dugg... Halogenlampene er naturlig nok billigere i innkjøp. Derfor dette som et alternativ til rådyre xenonlamper... Jeg skal kunne greie meg helt fint med vanlige halogenlamper i stedet for (oppskrytte?) xenonlys.
 8. AJ_B

  Italiener ønskes kjøpt

  Ikke rust. Bilen ble lanolinbehandlet (Fluid Film) i 2017. Det ville den ikke blitt om den var rustangrepet iflg. Oslo Antirust, som gjorde jobben. Opprinnelig som nybil her i landet hadde den også god antirustbehandling. Godt stykke over 30K? Godt over dobbelt så mye i hvert fall.
 9. AJ_B

  Italiener ønskes kjøpt

  EU godkjent i dag... Blir nok til at jeg beholder bilen. Men til rett pris så går den... 😉
 10. AJ_B

  Fjerne / redusere riper i glass

  Jeg fjernet enkelt skjemmende riper etter mye viskerbruk med Glacier Flexipads fra UK. Brukte vanlig drill og etter få runder var ripene så og si borte. Mattheten i glasset forsvant helt. Pads og medfølgrende middel kostet ikke mye. "Made in England" var det også - et kvalitetsstempel for noen... 😉. Funket utmerket på min Alfa GT, 2006 mod. . Ser for øvrig helt fint gjennom ruta der ripene ble fjernet - ingen opplevelse av å "kjøre baklengs"... 😋😎.
 11. Det vil jeg påstå grenser mot svindel. Da er det langt bedre at verkstedene opererer med faste priser, som i tilfellet med verkstedet som gjorde firhulskontrollen med justering på Alfa'en min. 1250,- kr. inkl. alt. Og jobben tok over to timer, gjennomført av to mann. For ordens skyld; med fast priser mener jeg en på forhånd fastsatt pris uten spesifikasjon av medbrukt tid. Så slipper i hvert fall kunden å lure på om det er noe timepåslaglureri på gang...
 12. På ingen måte. Men sett i lys av hva jeg opplevde er det vanskelig å tro at et verksted gjør en slik jobb på kun to timer... Jeg ba for øvrig om å få boltene fra det gamle lageret og disse så slett ikke ut til å ha blitt skrudd ihjel. Dvs. at de viste ingen tegn til at de var vanskelig å få løs - pga. fastrusting...
 13. Det du beskriver er akkurat slik jeg så det i YouTube videoen. Er nok blitt lurt, ja... Men hvem blir ikke det i dag når de setter bilene på verkstedet? De fleste av oss er helt prisgitt "ekspertisen" på verkstedene og orker ikke ta kampen når det går opp for oss at vi faktisk er blitt lurt på ting som medgått arbeidstid. I det store og hele er det snakk om "småpenger". Så får verkstedene gjøre seg til "kjeltringer" for disse småkronene... Men det hadde selvfølgelig vært mer realt å være ærlige overfor kundene sine i stedet for å komme med forklaringer om at det var en h******s jobb å få løs det gamle lageret. Her er YouTube videoen som viser bytte av hjullager foran på en 147 med samme forstilling som GT'en min:
 14. Lageret ble levert som vist på eBay annonsen - ferdig på hub, vil jeg anta? Jeg synes også 2,7 timer var mye, men har en mistanke om at verkstedet tar jeg ekstra betalt når kunden har med egeninnkjøpte deler... Men dette får du selvfølgelig aldri verkstedene til å innrømme. På en YouTube video jeg kikket på i forkant av hjullagerfiksingen gorde en åpenbart erfaren mekaniker jobben på 15 minutter. Men her hadde de nok jobbet en del i forkant med å få løs fastrustede skruer. Så jeg regner med at verkstedet i mitt tilfelle brukte noe tid på å få løs boltene. Bilen er tross alt 12 år gammel... Men likevel... 2,7 timer når en YouTube mekaniker gjør jobben på 15 minutter i en video som slett ikke ser ut til å være redigert...?
 15. Fikk byttet høyre hjullager foran på min GT tidligere i sommer. Tok sjansen på et eBay kjøp og fikk et NTY komplett hjullager med bolter i Posten til den nette sum av 474,- kr. Unngikk også tollen slik at dette ble den endelig prisen. Verkstedet tok 2640,- for å bytte lageret. Beregnet seg 2,7 timer, ser jeg på fakturaen. Etter byttet har bilen fungert helt flott så langt. Prisen på GT hjullagere varerier voldsomt og NTY var blant de som kom gunstigst ut. Finner dog lite info om NTY på nettet, men har forstått det slik at dette er et polsk merke som også produseres i Polen. Er det noen her inne som har kjennskap til NTY, som også lager andre understellsdeler? Lageret jeg fikk tilsendt virket solid og jeg tok sjansen på å bestille et til for å ha i beredskap til det andre også sier høylydt takk for seg...
×