Gå til innhold

stelvio

Apprendista
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

stelvio vant sist dagen den 15. oktober

stelvio hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

36 Molto bene

Om stelvio

 • Rang
  Apprendista

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. stelvio

  Min 2018 Stelvio 210 hk diesel

  Lørdag fikk jeg brukt den nye Alfaen som arbeidsbil Og så må jeg vel kunne driste meg til å si at den tilfører litt farge til et ellers grått bilnabolag
 2. stelvio

  Giulia - en vurdering

  Ingen vippefunksjon i min Stelvio heller. Jeg skulle gjerne hatt det og synes det er rart at de ikke har fått dette med på de ellers veldig gode setene.
 3. stelvio

  Min 2018 Stelvio 210 hk diesel

  Jeg var veldig usikker på dette med leasing, men valgte det til slutt fordi jeg ikke liker usikkerheten knyttet til salgsverdien av en dieselbil noen år frem i tid. Tre års leasing av denne Stelvioen koster ca. 240 000 kr. Kjøpsprisen ville vært ca. 800 000 kr. Spørsmålet bli jo hva jeg eventuelt kunne solgt den for etter tre år? Leasingselskapet har selvsagt mye bedre forutsetninger for å vite dette så antakeligvis vil jeg tape noen kroner på det. Men forutsigbart er det, og det kan være greit. Blir vel litt som å velge fastrente på et boliglån. Det jeg har vært mest bekymret for er om leasing vil gjøre at jeg blir mindre glad i bilen. Foreløpig merker jeg heldigvis ikke noe til det
 4. stelvio

  Min 2018 Stelvio 210 hk diesel

  Første uken som Stelvio-eier er over. Det føles fremdeles veldig bra! Selv om dette er en leasingbil så må den jo få god behandling. To dagers opphold hos Askøy Detailng Center skal gi lakk og felger god beskyttelse i flere år. Flinke, hyggelige og entusiastiske folk som gjør utmerket arbeid. Den var så blank og fin etter behandlingen at det nesten var synd å kjøre ut i regnet.
 5. stelvio

  Min 2018 Stelvio 210 hk diesel

  Tusen takk Hadde ikke fått med meg arrangementet hos Mobile, men har vært der ute for å se. Endelig kommer det Alfa-forhandler i Bergen igjen. Det var på tide. Jeg ville gjerne handlet der for å støtte den lokale forhandleren, men så fikk jeg det travelt når X5en plutselig ble solgt og Mobile hadde ikke tilgjengelig den fargen jeg ønsket meg. Men servicene vil jeg jo ta der. Jeg håper de får det til og kan være Alfa-forhandler i mange år fremover.
 6. Etter tre år uten Alfa har jeg endelig blitt Alfa-eier igjen. Jeg hentet min helt nye Stelvio hos Autostrada fredag 12. oktober. Den er competizione rød og har dieselmotoren med 210 hk. Den mangler panoramatak, men har ellers det meste av utstyr. Sportsseter i svart skinn. Jeg gikk for leasing i 3 år. Det er første gang jeg leaser en bil, men usikkerheten rundt verdifallet på en dieselbil noen år frem i tid gjorde dette fristende denne gangen. Jeg fikk min første Alfa i januar 2000. En splitter ny svart 156 1.8TS var det. Kjøpt hos Bergheim Ugland i Bergen. Den hadde jeg i 6 år. Da ble den byttet ut med en 159 2.2 bensin hos AutoItal. Siden har det blitt en 2000 modell 166 2.0TS, en 2006 GT 1,9 diesel (kjøpt av Rune Weie), og til slutt en 2010 159 Sportwagon 1,9 diesel (120 hk) som jeg hadde frem til oktober 2015. Eneste turen innom et annet merke i denne perioden var noen måneder med en Fiat Stilo. I 2015 gjorde imidlertid behovet for en større og mer praktisk bil at jeg gikk bort fra Alfa og over til en BMW X5. Den hadde jeg da frem til fredag. X5en var en veldig god bil, men det var slutt på å snu seg for å se på bilen etter en hadde parkert. Og det var selvsagt slutt på å hilse på Alfaer langs veien, selv om jeg hadde lyst. Med Stelvio har Alfa heldigvis laget en bil som passer til mitt behov i dag. Noen synes sikkert det er helt forferdelig at Alfa lager SUV. For meg er det imidlertid midt i blinken og det gjør at jeg igjen kan kjøre det bilmerket jeg liker aller best. Det føles veldig godt og riktig å endelig være Alfa-eier igjen og jeg håper Alfa fortsetter å utvide modellrekken sin på en måte som gjør at alfaentusiaster med ulike behov kan finne den modellen som passer dem best. Etter de første dagene med Stelvio er det kjekt å merke at jeg liker bilen kjempegodt. Den er herlig å kjøre og jeg synes den ser utrolig flott ut. Sportssetene er veldig gode med ordentlig sidestøtte. Eneste nedturen er at jeg ikke traff en eneste Alfa som jeg kunne hilse på hele veien hjem fra Porsgrunn til Bergen. Jeg har lagt ved et bilde fra jeg hentet bilen hos Autostrada. Flere bilder kommer nok etter hvert.
 7. Veldig kjekt at du tok deg tid til å skrive om erfaringene dine!
 8. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Er det noen her inne som har kjøpt seg Stelvio, og som har lyst å fortelle litt om sine erfaringer med bilen så langt?
 9. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Ja, det må kunne sies å være et bra tilbud. Bilene er, i følge Autovia, 15 lagerbiler med identisk utstyr. Ikke sportsseter dessverre. Bilene er i grå, sort og blå. Pleier man å få klubbrabatt ved kjøp av ny bil, og hvor mye rabatt er det i så fall?
 10. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Endelig et Black Friday tilbud å glede seg til. Får satse på 50 prosent rabatt http://www.alfaromeo.no/KAMPANJER/ALFA-ROMEO-BLACK-FRIDAY/ALFA-ROMEO-BLACK-FRIDAY
 11. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Jeg hadde håpet å kunne se Stelvio (og de andre Alfamodellene) på Norges største (i følge arrangøren i alle fall) bilmesse på Sotra utenfor Bergen kommende helg. Alfa ser imidlertid dessverre ut til å glimre med sitt fravær. Jeg kan i alle fall ikke finne noe omtale av Alfa i den fyldige messeavisen som kom i postkassen i dag. Trist at de ikke prioriterer dette nå som de endelig har nye og attraktive modeller å vise frem. Det har sikkert sammenheng med at det ikke finnes noen Alfa-forhandler i Bergen, men importøren burde kanskje kjent sin besøkelsestid.
 12. stelvio

  Giulia - en vurdering

  Nei, hva skal en si? Det en kunne gjort er å opprette en egen tråd som for eksempel kan ha tittelen "99 grunner til å hate Alfa Romeo og alt nytt dette en gang så stolte bilmerket kommer med". Så kan en google i vei alt en orker og legge inn linker til artikler som beviser at det går nedenom og hjem.
 13. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Ja, ved å velge sportspakken får man de samme setene som i Veloce.
 14. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Jeg kan svare meg selv: RSA opplyser om at 180 hk diesel og 200 hk bensin ikke vil bli tatt inn av den norske importøren siden prisforskjellen til henholdsvis 210 hk diesel og 280 hk bensin blir veldig liten. Dette skyldes visstnok at mye av hk-avgiften i det norske avgiftssystemet er fjernet.
 15. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Har noen hørt noe mer om når varianten med 200 hk bensin kommer til Norge? Det ser ut som de har den tilgjengelig i Sverige for lengst.
×