stelvio

Apprendista
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

stelvio vant sist dagen den 14. januar

stelvio hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

10 Buona

Om stelvio

 • Rang
  Apprendista
 1. Nei, hva skal en si? Det en kunne gjort er å opprette en egen tråd som for eksempel kan ha tittelen "99 grunner til å hate Alfa Romeo og alt nytt dette en gang så stolte bilmerket kommer med". Så kan en google i vei alt en orker og legge inn linker til artikler som beviser at det går nedenom og hjem.
 2. Ja, ved å velge sportspakken får man de samme setene som i Veloce.
 3. Jeg kan svare meg selv: RSA opplyser om at 180 hk diesel og 200 hk bensin ikke vil bli tatt inn av den norske importøren siden prisforskjellen til henholdsvis 210 hk diesel og 280 hk bensin blir veldig liten. Dette skyldes visstnok at mye av hk-avgiften i det norske avgiftssystemet er fjernet.
 4. Har noen hørt noe mer om når varianten med 200 hk bensin kommer til Norge? Det ser ut som de har den tilgjengelig i Sverige for lengst.
 5. Jeg kjenner meg godt igjen her. Jeg har en fin dialog med Autovia om å lease en Stelvio og har vel nesten bestemt meg. Jeg har aldri leaset bil før, men det virker fristende å prøve dette nå.
 6. Artig bilde. 159 tar seg fantastisk bra ut. Det er imponerende med tanke på at den kom på markedet i 2005. Samtidig må jeg si at jeg begynner å like Giulia godt også.
 7. Jeg leker meg med et liknende regnestykke. Utrolig hva man kan få til å lønne seg bare ønsket om ny bil er sterkt nok. Til slutt har man rett og slett ikke råd til å la være 😊
 8. Ja, veldig fristende synes jeg. Mye penger selvsagt, men det bør være en konkurransedyktig pris. Godt utstyrt ser den ut til å være også. AutoItal forteller om følgende utstyrsliste på de to bilene de har tilgang til: Det er en såkalt First Edition 280 hk Benzin Q4 Leveres kun i Stromboli grå met. (ikke sølv) Automat med vippeknapper på ratt 8 trinns Sportsratt i skinn med varme og startknapp.Multifunksjon. El seter i skinn Lusso sorte med varme BI-Xenon med fjærnlysassistent HIFI. Sound Theatre Alfa Conect .DAB.Navi med stor skjerm 8.8 3D Ryggekamera Parksensor bak og foran Keyless Sorte bremsekaliptere Mørke bakvinduer Sportspedaler 20” alufelger
 9. Prisantydning er 789.000 kroner.