Gå til innhold

stelvio

Apprendista
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

stelvio vant sist dagen den 14. januar 2017

stelvio hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

12 Buona

Om stelvio

 • Rang
  Apprendista

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Veldig kjekt at du tok deg tid til å skrive om erfaringene dine!
 2. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Er det noen her inne som har kjøpt seg Stelvio, og som har lyst å fortelle litt om sine erfaringer med bilen så langt?
 3. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Ja, det må kunne sies å være et bra tilbud. Bilene er, i følge Autovia, 15 lagerbiler med identisk utstyr. Ikke sportsseter dessverre. Bilene er i grå, sort og blå. Pleier man å få klubbrabatt ved kjøp av ny bil, og hvor mye rabatt er det i så fall?
 4. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Endelig et Black Friday tilbud å glede seg til. Får satse på 50 prosent rabatt http://www.alfaromeo.no/KAMPANJER/ALFA-ROMEO-BLACK-FRIDAY/ALFA-ROMEO-BLACK-FRIDAY
 5. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Jeg hadde håpet å kunne se Stelvio (og de andre Alfamodellene) på Norges største (i følge arrangøren i alle fall) bilmesse på Sotra utenfor Bergen kommende helg. Alfa ser imidlertid dessverre ut til å glimre med sitt fravær. Jeg kan i alle fall ikke finne noe omtale av Alfa i den fyldige messeavisen som kom i postkassen i dag. Trist at de ikke prioriterer dette nå som de endelig har nye og attraktive modeller å vise frem. Det har sikkert sammenheng med at det ikke finnes noen Alfa-forhandler i Bergen, men importøren burde kanskje kjent sin besøkelsestid.
 6. stelvio

  Giulia - en vurdering

  Nei, hva skal en si? Det en kunne gjort er å opprette en egen tråd som for eksempel kan ha tittelen "99 grunner til å hate Alfa Romeo og alt nytt dette en gang så stolte bilmerket kommer med". Så kan en google i vei alt en orker og legge inn linker til artikler som beviser at det går nedenom og hjem.
 7. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Ja, ved å velge sportspakken får man de samme setene som i Veloce.
 8. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Jeg kan svare meg selv: RSA opplyser om at 180 hk diesel og 200 hk bensin ikke vil bli tatt inn av den norske importøren siden prisforskjellen til henholdsvis 210 hk diesel og 280 hk bensin blir veldig liten. Dette skyldes visstnok at mye av hk-avgiften i det norske avgiftssystemet er fjernet.
 9. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Har noen hørt noe mer om når varianten med 200 hk bensin kommer til Norge? Det ser ut som de har den tilgjengelig i Sverige for lengst.
 10. stelvio

  Stelvio

  Jeg kjenner meg godt igjen her. Jeg har en fin dialog med Autovia om å lease en Stelvio og har vel nesten bestemt meg. Jeg har aldri leaset bil før, men det virker fristende å prøve dette nå.
 11. stelvio

  Giulia - en vurdering

  Artig bilde. 159 tar seg fantastisk bra ut. Det er imponerende med tanke på at den kom på markedet i 2005. Samtidig må jeg si at jeg begynner å like Giulia godt også.
 12. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Jeg leker meg med et liknende regnestykke. Utrolig hva man kan få til å lønne seg bare ønsket om ny bil er sterkt nok. Til slutt har man rett og slett ikke råd til å la være 😊
 13. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Ja, veldig fristende synes jeg. Mye penger selvsagt, men det bør være en konkurransedyktig pris. Godt utstyrt ser den ut til å være også. AutoItal forteller om følgende utstyrsliste på de to bilene de har tilgang til: Det er en såkalt First Edition 280 hk Benzin Q4 Leveres kun i Stromboli grå met. (ikke sølv) Automat med vippeknapper på ratt 8 trinns Sportsratt i skinn med varme og startknapp.Multifunksjon. El seter i skinn Lusso sorte med varme BI-Xenon med fjærnlysassistent HIFI. Sound Theatre Alfa Conect .DAB.Navi med stor skjerm 8.8 3D Ryggekamera Parksensor bak og foran Keyless Sorte bremsekaliptere Mørke bakvinduer Sportspedaler 20” alufelger
 14. stelvio

  Stelvio- en vudering

  Prisantydning er 789.000 kroner.
×