tbmul

Artigiano
 • Innholdsteller

  61
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutro

Om tbmul

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo
 1. Har original anlegg i min 159 SW, byttet spiller og nå låter det bedre enn BOSE anlegget jeg testet i en annen 159. Men nå skal det sies at jeg syns standard anlegget låter overraskende bra i 159 SW. Er vel noen andre her som har kommentert det samme. Enig med Sillyspeed, hvis du først skal ta deg bryet med å oppgradere anlegget, så ville jeg gått noen noe annet og bedre ettermarkedsanlegg enn BOSE.
 2. Har vurdert å skru av EGR ventil og rense denne selv, men vil jeg få feilkoder etterpå når alt kobles sammen igjen?
 3. Mye jobb? Har DEFA varmer som varmer opp bunnpannen, men funderer på kupevarmer selv.
 4. Kristian V her inne tipset om denne: http://www.biltema.no/no/Bygg/Beslag/Vindu/Tetningslist/Fugeband-BG1-2000030745/ Jeg brukte det samme, veldig enkel og løsningen ser bra ut.
 5. Pent!
 6. Takk for svar! Så et par videoer på youtube hvor noen har installert sterkere dempere som resulterer at bakluka åpnes helt opp av seg selv. En fin fordel der, men kan også være en ulempe hvis f.eks man åpner bakluken ved en feil (via nøkkel) og den skulle treffe noe på vei opp. Her har en gjort det på sin Giulietta: https://www.youtube.com/watch?v=35HnzA2ymhk
 7. Hei, Noen andre som har opplevd at demperne / fjærene til bakluke begynner å bli slitne? Nå må jeg løfte opp luka halvveis før demperne gjør jobben sin. Evnt. tips til hvor jeg kan kjøpe nye? Takk!
 8. Kan jeg spørre om hva du fikk for den? Vanskelig å selge, lav interesse? Send gjerne PM. Sitter med nesten eksakt samme modell som du solgte, og frister med en giulia.
 9. Er meget fornøyd med denne. Lyden er veldig bra, men nå syns jeg de standard stereo systemet i bilen er overraskende bra. Har ingen nød for å oppgradere hverken spiller eller høyttalere. Lyset på skjermen kan jeg sette på automatisk og justerer seg selv, og er ganske responsiv ift. når man entrer tunnel og dag/natt. Topp moderne, så her kan du koble tlf via blåtann eller wifi, rask og responsiv.
 10. Hei, er det noen som kan fortelle meg hva som er galt her? Når AC anlegget startes så kommer 3 tydelige klikkelyder. Lyden kommer fra oppunder dashboardet fra passasjersiden. La ut lignende innlegg på KARN gruppa på facebook, hvor en også tror det kan være noe med luftspjellet / motoren som åpner og lukker dette. Har i tillegg merket at det kan lukte litt eksos inne i bilen, dette kan da kanskje ha en sammenheng? Se video av klikkelyden: https://www.youtube.com/watch?v=mskMl_Lds6U
 11. Meget kul bil! Hvordan var det å handle bil av auksjonen.no? Har sett noen interessante tilfeller gjennom årene, men aldri undersøkt en nærmere handel med de.
 12. Fikk montert denne i sommer: https://www.carjoying.de/android-autoradio-stereo/universal/7-double-din/joying-newest-intel-cpu-ram-2gb-rom-32gb-system-android-5-1-1-lollipop-7-inch-full-touch-screen-car-autoradio-universal-double-2-din-quad-core-hd-1024-600-gps-car-radio-support-pip-bluetooth-4.html Var ikke plug-and-play, for å si det mildt. Men fikk det til å funke til slutt. Måtte ha CTSAR002.2 for at rattbetjeningen skulle fungere. Men nå som alt fungerer, må jeg si meg veldig fornøyd. Noe av det nyeste innen Android enhet til bil - veldig kjekk!
 13. Måtte ha Connects2 kablene for å få rattfunksjonen til å fungere. Men skaffet ikke rammen.
 14. Takker for svar og info.
 15. Har lagt merke til fler og fler i Oslo og omegn, men det er og da pga. far som skaffet seg en slik en. Liten og veldig snerten sak.