Royalmaas

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  137
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Royalmaas vant sist dagen den 7. februar 2017

Royalmaas hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

60 Superbo

Om Royalmaas

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 23. mars 1994

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Haugesund

Nylige profilbesøk

423 profilvisninger
 1. Herlig arbeid! Hvilken lakk brukte du til girkassen?
 2. Hva er det som ikke funker som det skal med bremsene?
 3. Ikke langt unna der jeg bor, har sitt annonse på den før og frister veldig. Men hvordan er muligheten på skilt på denne mon tro, er det papirer? Ser veldig sliten og skrudd ihjel innvending..
 4. Er prisen da 4000,- for 2 personer over 2 netter i dobbeltrom? Ser på bl.a Booking.com att du får dette for 3680,-.
 5. Den der er kjip....
 6. Lærer stadig noe nytt! Står å god gjør seg for vinteren, girkasse overhaling står for tur da den begynner å synge litt vel mye i det siste. Er alltid litt små plukk, men det er det som gjør det litt gøy Ikke for å sabotere tråden helt, men hva er din historie bak denne bilen? Har såvidt vært i kontakt med han som hadde bilen rundt 2005 og utførte lakkering osv.
 7. Jeg er veldig fornøyd med min 33 Gen 2. Ikke helt samme stilen og vintagen som første utgaven men jeg mener att det er likt som med 75 og div. andre modeller, de spesielle utgavene med diverse original styling og felger så ser det fort veldig tøft ut. Lyden og renheten med å kjøre gammel boxer motor kombinert med girkasse og understell som krever sin hand er en ren nytelse, dette får du nesten bare fra gamle "firkantete" biler lenger.
 8. Leser du første inlegget mitt så sa jeg att det er mulig det er derfor forhandler ikke vill gå god for det fordi det er flere faktorer som forandrer seg når en senker en bil. Att en forhjulstrekker kan senkes uten problemer på de aller fleste biler er jeg helt med på, selv om det finnes modeller som ikke liker det i det hele tatt. Jeg presiserte bare att det først og fremst er vinkler på drivaksler, understell o.l som vill forandre seg og det i seg selv er nok til att en forhandler aldri vill anbefale det.
 9. Ikke mellomaksel, men drivaksler foran liker ikke feil vinkler ut mot spindel.
 10. Slik må gjøres før eller siden, får såve bedre om nettene når det er ferdig! Jeg må få tatt turen opp og kikket hvordan det står til, ser ut som du har god sving allerede
 11. Mulig svaret du får fra forhandler er fordi vinkler på drivverk osv vill forandre seg når bilen blir senket og er mye mulig dette ikke er å anbefale på Q4.
 12. Tror Rune.R missforsto her og tror Runet måtte ut med bunpanna, er vell bare bunnplata det er snakk om?
 13. Gleder meg til å senne denne igjen Leif, tidenes makeover dette
 14. Skal du kjøpe justerbart så legg litt penger i det, velger du TA technix o.l så betaler du for å ødelegge bilen din.
 15. Utrolig herlig lesning, vi skal vær glade vi fortsatt får oppleve noen av disse bilene før de forsvinner....