Royalmaas

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Royalmaas vant sist dagen den 7. februar

Royalmaas hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

48 Molto bene

Om Royalmaas

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 03/23/1994

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Haugesund

Nylige profilbesøk

260 profilvisninger
 1. Er bilen kun 2 år gammel? Da hadde jo dette vært en garantisak og all feilsøking og reperasjon skal dekkes.
 2. Det der ser nå veldig ut så tom for strøm...
 3. Hvordan var oppmøtet i forhold til i fjor?
 4. Fortsatt til salgs?
 5. Er det mange som skal slå seg ned på Støa camping denne helgen? Jeg tenker å ta turen og tar med en kollega, er det noe liv her fra fredags kveld?
 6. Vist du har trykkluft tilgjengelig kan du montere adapter i tennplugghullene og fyle sylinderen med trykkluft menst du gjør jobben, da vill ikke ventiler dette ned.
 7. Finere felger finnes ikke til disse
 8. Nydelig bil og veldig fin lesning, hold oss oppdatert!
 9. Helt nydelig bil!
 10. Det må du gjøre! Neste runde er allerede Mandag 8.5 så da håper jeg att jeg ser deg der
 11. Det var synd, men da treffes vi helt sikkert i Geiranger
 12. Uten tvil Jeg trodde jeg hadde kjøpt gul farge, men gull kan vell ikke være noe dårligere..?
 13. Her har han mest sannsynlig truffet en kjegle eller noe, jeg tror det er 2sec tap pr kjegle truffet. Jeg fikk dessverre ikke med meg rundene til Abarthen da jeg var 2 biler bak han.. ENDRET; På Abarthen sitt 3 run er det truffet en kjegle dessverre, vises på bildet jeg la ved med ett trekant symbol.
 14. Blir dere å se på campen på ID i år Mads ?
 15. Har fått deltat i årets første autoslalom løp i dag. Som sist var jeg i Klasse 3. Klassene er som sist delt opp i 3 grupper. 1. standardbiler, denne klassen tenker jeg å melde meg på neste gang. 2. Modifiserte biler 3. Førere som har deltat i mindre enn 5 løp, dette er min andre gang. Som alltid er det 3 heat per bil, der dine 2 beste tider er gjeldende. Med andre ord kan du ha ett dårlig run og likevell kjøre deg inn igjen. Har lite bilder fra løpet da kjerringa frøys.. Møtte og på en hyggelig kar fra Stavanger med en skikkelig hissig 500 Abarth som stilte i min klasse! Var spent på hvordan bilen ble nå med nye dekk og bremser, og det viser seg att det var der jeg hadde noe å gå på siden sist. Endte opp med seier i klasse 3, men min bestetid var og raskere enn vinneren i klasse 1, så jeg tenker å stille der neste gang. Er utrolig imponert over hva denne lille pizzabilen er kapabel til, den trives virkelig på en slik bane og viser att biler med nærmere dobbelt av krefter nødvendigvis ikke er raskere. Men den evoen kunne jeg tenkt meg