Kai78

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  151
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

20 Buona

Om Kai78

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Skien
 1. Denne, denne og denne videoen er nesten blåkopier av hvordan bilen min oppfører seg for tiden. Etter massiv googling og lesing blir jeg bare mer og mer overbevist om at et virvelspjeld har løsnet og skadet en eller flere ventilløftere i prosessen. Skal få lånt meg et endoskop og sjekke inni innsugsmanifolden.
 2. Det var et meget godt tips, skal sjekke.
 3. Takk for svar, AlfaAlfa. Bare for å spekulere litt: Hva slags symptomer kan man vente hvis regreima skulle ha hoppet over en tann?
 4. Begge deler ble gjort 17. mars. Noen som vet hvor stram kamreima skal være? Det er litt bevegelse i den når jeg trykker den ned/løfter den opp.
 5. Sagaen fortsetter. Injektorbyttet har stabilisert verdiene, men tikkingen er der fortsatt. Mistankene rettes mot hengende ventilløfter(e). Fortsettelse følger..
 6. Mye kantkjørt, skjevheter? Hvor i landet?
 7. Har dem ikke lenger, dessverre.
 8. Bare hyggelig!
 9. Vannpumpe til denne bilen kan fåes for ca. 750 kr, eventuelt reg.reimsett med pumpe for ca. 1750 kr i Norge. Hos alfisti.net kan man få pumpe enda billigere - ca. 30 Euro pluss norsk moms/frakt. Enig i at multireim bør byttes samtidig.
 10. Hva med en helt ny?
 11. Her er det litt info rundt temaet. Ser ikke ut som det er helt rett fram.
 12. Jeg er ingen ekspert på dette feltet, men etter egen erfaring viste det seg å være lekkasje i vannpumpen på bilen min ved reg.reimbytte - etter 4 år/60000 km. Derfor anbefaler jeg å bytte vannpumpen samtidig. En marginal ekstrautgift, pluss at kjølevæsken blir skiftet samtidig. Bilen min har riktignok dieselmotor og en vesentlig høyere kilometerstand - vannpumpene slites muligens annerledes enn på de med bensinmotor. Dette er dog en diskusjon jeg overlater andre.
 13. Var visst greit å få byttet denne.
 14. Hehe, ser den.
 15. Et sett sånne må du vel også ha, Magnus?