Kai78

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  249
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Kai78 vant sist dagen den 22. januar

Kai78 hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

48 Molto bene

Om Kai78

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Skien
 1. Et alternativ til - https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=80813230
 2. Ai! Har selv slåss med disse på min, for noe forbasket dr..t!
 3. Hei, Vet ikke om det er til hjelp, men den kan lastes ned her
 4. Da fikk man omsider meldt seg inn i klubben også.
 5. Da var man et stk tåkelys rikere og kvitt feilmelding. Årsaken viste seg å være dårlig kontakt pga irr på pæreholder.
 6. Da kan man endelig se fram til isfrie ruter om morgenen.
 7. Angående kjølevæskelekkasjen; sjekk gjerne at alle slangeklemmer tetter skikkelig - spesielt på den tykkeste slangen som går inn på termostaten. Når ble vannpumpen byttet sist?
 8. Hei, Kan man stille inn hardhet på noen av de justerbare settene til Alfa GT?
 9. Looking absolutely fantastic!
 10. Fant litt info her.
 11. Ønsker å kjøpe QV eller SPIII-felger i 18'' til min GT.
 12. Mistenker også den store, sorte hurtigkoblingen. Skal få åpnet den og gått over kontaktpunktene med litt elektrorens. Tusen takk for at du delte disse bildene, Runet, det var nøyaktig denne informasjonen jeg trengte.
 13. Oppdatering: Har testet med å flytte over begge pæreholderne. Pæra opprinnelig fra tåkelyset virker på ryggelys-siden, mens pæra fra ryggelyset (som jeg vet virker) ikke fungerer på tåkelys-siden. Det bekrefter mistanken om at pæra til tåkelyset ikke får strøm. Har også funnet to kabelsett ved høyre, bakre hjulbue - på innsiden av støtfangeren. De ligger veldig utsatt for sprut. Kan disse være en del av problemet?
 14. Ja, samme på begge sider. Delenr: 185500980.
 15. Hei alle sammen, For en stund tilbake sluttet tåkebaklyset på bilen min å virke. I seg selv ikke noe stort problem bortsett fra den irriterende feilmeldingen som kommer opp ved hver oppstart. Har sjekket at pæra er hel og gått over alle sikringer i motorrom og inni bilen, samt tatt diagnose som sier "rear foglight fatal error". Alt tyder på at det ikke går strøm fram til pæra. Er det noen som vet hvilket rele (se bilder) som styrer tåkelysfunksjonen - eventuelt et typisk sted hvor ledninger kan slites og ligge mot gods? Alle tips mottas med stor takk.