Kai78

Artigiano
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutro

Om Kai78

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Skien
 1. Disse du mener? Har handlet mye her, kan anbefales på det varmeste. http://ricambi.alfisti.net/product_info.php?products_id=7412
 2. This is one of them, a trackday for italian cars only - There's usually a big meet at Minnesund in July as well, the date has yet to be announced.
 3. Alternativt kan man skimse opp de man allerede har. Fikk dette gjort på min, kostet meg to verkstedtimer.
 4. Skinnassistanse holder til i Sande, en knapp time fra Oslo. Spørsmål 2: Utløseren kan kjøpes her, selgeren har til begge sider. Har det samme problemet på passasjersiden. http://www.ebay.com/itm/Alfa-Romeo-147-3-Door-GT-Offside-Right-Seat-Handle-Cable-New-Genuine-/371143872346?hash=item5669e60f5a:g:Y54AAOxyBjBTUroI http://www.ebay.com/itm/Brand-new-Genuine-Alfa-Romeo-147-3-door-GT-NS-seat-handle-Cable-185023960-/370895031462?hash=item565b110ca6:g:PV8AAOSwHMJYMcrv
 5. Hei, Kan anbefale Lesjöfors, har bare gode erfaringer med dem gjennom min tid i reservedelsbransjen.
 6. Hvilken variant anbefaler du, Masi?
 7. Har sjekket ut noen biltester, men er mer ute etter erfaringer fra de, som i likhet med deg, har hatt diesel tidligere og gått over til (les:moderne)bensin. Personlig har jeg bare hatt eldre bensinbiler uten turbo, noe som ikke er sammenlignbart med turbodiesel, spesielt mtp dreiemoment. Utfra Ultimos tabeller og min egen subjektive bedømning, er faktisk det beste kompromisset mellom pris og ytelser en chippet 1,6 JTD. Blir nok en del prøvekjøring før man bestemmer seg. Hvordan synes du denne oppfører seg i forhold til dine gamle GT-er?
 8. Hvilken variant med bensinmotor kan anbefales etter å ha kjørt diesel en stund? Noen som har sammenlignet?
 9. Gratulerer og lykke til med flott Giulia, likte fargekombinasjonen veldig godt.
 10. Utfra videoen ville mitt fargevalg vært det enkleste i verden..
 11. Kun midlertidig, håper jeg?
 12. Vet du hvordan Auto Ital gjorde dette? Har lyst til å gjøre det samme på min GT.
 13. Hvor i landet?
 14. Regner med at negativ camber er problemet her, den er i utgabngspunktet ikke justerbar. Uansett.. Hvis senkesettet er godkjent av SVV og det står i vognkortet, skjønner jeg ikke hvorfor verkstedet henger seg opp i hjulstillingen på bilen din. Om dette ikke er gjort burde de anbefalt firehjulsmåling og henvist til SVV for godkjenning av settet. Som de andre anbefaler: Bytt verksted.
 15. Må nok slettes med diagnoseutstyr. Synd du bor så langt unna, ellers skulle jeg gjort det gratis for deg. Lastet selv ned lisens fra Multiecuscan.net og kjøpte overgang til pc'n på E**y. Total kostnad ca. 650,-. Et uvurderlig hjelpemiddel som allerede har tjent seg inn, for å si det sånn.