Kai78

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  219
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Kai78 vant sist dagen den 22. september

Kai78 hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

38 Molto bene

Om Kai78

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Skien
 1. Testet dette en gang og da fikk jeg feilmelding - selv om produktbeskrivelsen tilsa det motsatte. LED gir utvilsomt et mye klarere og penere lys, da. Kanskje noen vet om en type som faktisk ikke gir feilmelding?
 2. Kan også rapportere relativt hyppig skifte av parklyspærer. Har byttet disse tre ganger i løpet siden jeg kjøpte bilen i januar -15. Det er rimelig trangt om plassen, har selv måttet demontere fangeren og lyktene for å komme til.
 3. I forbindelse med EU-kontroll ble det oppdaget lekkasje i tannstanga på bilen min. Denne ble byttet for ca 2 år siden da jeg kjøpte bilen, har derfor opprettet en reklamasjonssak mot forhandleren. Kanskje noen på forumet har en liggende - i tilfelle de nekter å dekke ny del? EDIT: Ordnet seg med reklamasjon, får ny tannstang fritt montert.
 4. Var og hentet bilen i går etter en god måned på verksted. Den virker frisk og fin, mangelen på virvelspjeld merkes nesten ikke. Turboen hadde heldigvis klart seg bra, så da får man satse på mange problemfrie mil. Forhåpentligvis skjer omprogrammering allerede til uka, avhengig av når jeg får time. Tusen takk til alle som har bidratt i tråden!
 5. Litt usikker på hvordan dette blir gjort i praksis, men i prinsippet tror jeg innfestingspunktene til foringene blir løsnet, bygget ut på et eller annet vis, og strammes så til igjen for å fjerne slarken.
 6. Sånn jeg har forstått det må hele staget ut hvis man skal bytte foringer, pga innfesting. Menigheten får korrigere meg hvis jeg tar feil. På bilen min ble foringene skimset opp, dette kostet meg to verkstedtimer. Problemet har foreløpig ikke dukket opp igjen.
 7. @AJ_B: Sjekk ut denne tråden.
 8. Ultimo har et godt rykte her på forumet. Prisen er en god del høyere, men det reflekteres helt sikkert i produktet man får.
 9. Gjelder dette venstre side bak? Er kanskje et skudd i blinde, men etter litt søkevirksomhet har jeg funnet denne - skal passe alle modeller.
 10. Skikkelig fet bil, ja. Må innrømme at lysten på 164 ikke ble mindre nå..
 11. Pluggene du har, Han5y, ser ut til å være beregnet på manifolder av aluminium. Bilen min har varianten av plast. Ser man kan få kjøpt disse pluggene ganske rimelig på f.eks E..y.
 12. Helt enig, har gitt verkstedet beskjed.
 13. I dag ble toppen grundig rengjort, og jammen hadde det ikke forvillet seg to virvelspjeld inn der. Hvor de to siste har tatt veien vites ikke, kanskje de dukker opp etter rengjøring av innsugsmanifolden. Fasit ble seks bøyde ventiler, fire innsugs- og to eksos - det kunne gått mye verre..
 14. I dag ble toppen grundig rengjort, og jammen hadde det ikke forvillet seg to virvelspjeld inn der. Hvor de to siste har tatt veien vites ikke, kanskje de dukker opp etter rengjøring av innsugsmanifolden. Fasit ble seks bøyde ventiler, fire innsugs- og to eksos - det kunne gått mye verre..
 15. EGR er ondskapens verk, helt klart. Vurderer sterkt blending og omprogrammering når bilen er i orden igjen.