drdelorean

Apprendista
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om drdelorean

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Et lite sidespørsmål ang. Alfanytt. I desember i fjor kom det jo en kjempe artikkel om 159. Fortsettelsen skulle jo komme i neste utgave, men så kom beskjeden om at det ikke var plass i påskeutgaven, men må si jeg var litt skuffet når fortsettelsen heller ikke dukket opp i sommerutgaven av Alfanytt. Har jeg ikke sett noen informasjon som kanskje har blitt skrevet om når vi får del 2 av den fantastiske 159-artikkelen?
 2. Selger en godt fungerende original bosch vindusvisker motor fra en 159 2009 mod. Send meg gjerne en pm om interessant
 3. Takk for tips, må vel gi den et forsøk
 4. BTW hvilken snøkost endte du opp med?
 5. Perfekt! Takk Tiller
 6. Ja når jeg går tom for CG Honeydew snow foam skal jeg gi den et forsøk Noen som forresten har forslag til meg som ikke har hverdagsbilen i garasjen. Finnes det noen skånsom måte å få snøen av bilen på?
 7. Jeg bruker som resten her surfexHD hver gang jeg vasker. Etter vintersesongen og spesielt før polering bruker jeg også prickbort og iron-x. Jeg benytter meg også alltid av skumkanon før jeg skyller av å går løs på håndvasken. Til skumkanon fungerer som nevnt Autofoam meget bra, men jeg bruker helst chemical guys når jeg skumlegger, synes jeg får en mye tykkere konsistens når jeg bruker CG, blir nesten som barberskum
 8. Tidligere (til andre biler) har jeg brukt www.royalsteeringwheels.com som jeg anbefaler på det sterkeste. Enste er at til de må man sende original rattet slikt at det kan bli trukket om. Siden jeg var avhengig av å ha kjørbar bil valgte jeg denne gang å benytte meg av ebay da denne personen allerede har ratt å lager på bestilling; http://www.ebay.com/itm/252462830256?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Ble meget fornøyd med resultatet å rask service, var litt dyrere enn royalsteerinwheels, men til gjengjeld har jeg nå to ratt.
 9. Da har jeg gjort noen få oppgraderinger inne i cockpiten på TI'n min. Ble ganske fornøyd selv Først ut er ett oppgradert ratt. Dette er et originalt 159 ratt som er blitt modifisert med flat bund å sport grep. Skinnet er ekte Nappa perforated leather med rød center stripe, ser kanskje litt vel sporty ut, men du verden hvor godt det er å holde i. Denne oppgraderingen alene fikk bilen til å kjennes helt ny ut Resten av oppgraderingene er gjort med chrome aksenter litt her å der. Rundt nøkkelporten, rundt høyttalere, rundt display osv. Litt usikker på om jeg helt liker den over ventilene med Alfa logoen, men skal la den stå inntil videre å se hva jeg synes. Som nevnt innledningsvis, den beste investeringen var uten tvil rattet som jeg absolutt anbefaler på det varmeste. Utrolig hvordan bare det forandrer kjøre inntrykket av bilen!
 10. Originale vinter felger til Alfa Romeo 159 TI ønskes kjøpt, er ikke så nøye med dekk.
 11. Selger ett komplett sett med bilmatter til AR 159. Er knapt brukt og i perfekt stand;) Send gjerne på en PM om interesse!
 12. La den også ut på Finn med bilder å mer info http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=80576726&ref=ads&myad=80576726
 13. Ja tenkte egentlig det, men ja da funker prickbort utmerket, ikke for sterkt men meget effektivt
 14. Dette trekker ut den siste fuktigheten inne i plasten. Forskyver aldringsprosessen til plasten veldig mye, og den kommer til å bli "dårlig" mye tidligere. Prickbort på plastdelene (en del av gangen, siden du har rundt hele bilen og ikke rekker alt før det tørker). Altså, ikke la det tørke. Bruk en liten oppvasksvamp til å gnikke litt rundt på avfetting mens den ligger der. Så spyler du av og sørger for at alt er borte. Etter dette vil den fortsatt være litt hvit, men polishen skal være borte. Da må du finne et slags plastfornyer og gnikke for harde livet til de siste restene av hvit plast (polish og Prickbort) er borte. Jeg syns Autoglym Rubber Care er god (grønn logo, fåes på torshov bil). Om dette fungerte så kan man pensle på polytrol, og buffe av. Men polytrol er noe dritt om du får det på noe du ikke vil ha det på. Så hadde startet med de første stegene og sett om du blir fornøyd allerede da eneste negative for deg er vel at det er knotete å komme godt til rundt på disse delene. Helt enig med dette! Eneste er at jeg ville byttet ut i første omgang Prickbort med Surrfex HD med blandingsforhold 1:15 - 1:20, om dette skulle vise seg å ikke være sterkt nok kan du gå til Prickbort. Jeg bruker prickbort kun ett par ganger i året på bilen da det er veldig sterkt å tar bort alt form for voks, sealer o.l., på mine biler har prickbort også vært ganske ruff på trimmen. For all del Prickbort er ett effektivt å genialt produkt Ellers er som nevnt over AutoGLym sin rubber care meget imponerende, og har en varende effekt, i forhold til andre produkter som kun legger en beskyttene hinne, trekker rubber care inn i porene på trimmen, dette kan du også gjøre i solen å la det stå å "bake" inn i trimmen. Chemical Guys sin Blue Guard 2 er også ett godt alternativ. Legger ved ett par 50/50 bilder fra sist gang jeg brukte rubber care.
 15. Heisann! Har ordnet meg med nytt ratt til Alfaen, derfor selger jeg nå mitt 159 TI ratt fra 2009 mod. Ratt selges uten airbag å har fått god behandling. Send PM om interesse