ritmo

Capo
 • Innholdsteller

  683
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

9 Neutro

Om ritmo

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 1. Tenker bare høyt her, altså, men mener å huske fra gammelt av med Fiat Stilo at man kunne slippe unna dette ved å kjøre "proxi alignment" eller hva det nå het, via MultiEcuScan? Eller husker jeg feil?
 2. Det er jo nesten en leiebil i uken, det
 3. Feil, Pirelli er kinesisk.
 4. "First Edition" - skal det være et salgsargument? De aller første eksemplarene av en bil (eller traktor i dette tilfellet) er jo gjerne de som har barnesykdommer...
 5. FCA tilbyr allerede massevis av SUV-er, så det er nok ikke der skoen trykker. Det handler heller om hvorvidt man skal forvalte en merkevare med langsiktighet, eller om man skal selge sjelen for kortsiktig økonomisk vinning, men med merkevarens død som endelig konsekvens.
 6. Nåja, det beste hadde vært om Levante ble en gedigen flopp, slik at FCA valgte å skrinlegge den idiotiske idéen om Maserati-SUV for godt, slik at kanskje merkevaren ikke ble totalt ødelagt - se bare på skrekkeksemplet Porsche. (Det samme gjelder forøvrig Alfa Romeo Stelvio.)
 7. Hva med Nokian (Hakka Black), er det et brukbart dekk?
 8. Ser ut som brukermanualen også kan lastes ned herfra: http://aftersales.fiat.com/ELUM/home.aspx (Man må bare velge Alfa Romeo, Giulia, owner manual og så spesifisere år og måned.)
 9. Den tyrkiske Dacia-konkurrenten der er det vel dødfødt å lansere i Norge...
 10. De som er opptatt av kjøreglede vil nok heller kjøpe Giulia enn en traktor.
 11. Men så bør man kanskje også tenke på den nokså tvilsomme M32-girkassen fra GM som vel sitter i en del (tidlige?) 159-er, hvis man ønsker å kjøpe en slik bil på "studentbudsjett"?
 12. 1750 TBI er vel det eneste godkjente svaret (Men lommeboka er kanskje ikke enig...)
 13. Årets bil i Europa blir vel noe tull som Ampera-e eller slikt
 14. Finn chassisnummeret på bilen ved å slå opp registreringsnummeret hos Statens Vegvesen. Slå så chassisnummeret opp på ePer, så finner man produksjonsdato.