Gå til innhold

trekkelg

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  176
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

trekkelg vant sist dagen den 3. oktober

trekkelg hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

43 Molto bene

Om trekkelg

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. trekkelg

  Gjør det selv haller i/rundt Oslo

  Den listen kunne nok trengt en oppdatering... Den på Økern stengte f.eks for over 1 år siden. Uansett er det ingen av disse stedene man kan stå og f.eks polere og vokse. Trist for oss i blokk... Holder uansett bilen noenlunde ren, tar med pumpekanner med Prickbort og Surfex til Soft Wash, men gjett om jeg hadde blitt blid om jeg fikk leie en varm garasje med varmt og kaldt vann i 3-4 timer.
 2. trekkelg

  Gjør det selv haller i/rundt Oslo

  Fatter ikke at det ikke er marked for dette, og timesleie på vaskeplass (istedenfor poletter og "bøttevask forbudt") når det tydeligvis går an å drive lønnsomt med "håndvask 200 kroner" på annethvert gatehjørne... "Detailing" har jo blitt en greie også, folk kjøper jo gjerne bilshampo som koster mer enn jåleshampoen til kona. Å lage en webside/app som tar seg av reservasjoner og betaling er ingen enorm utfordring i disse dager heller.
 3. trekkelg

  Fete Videoer

  Vurderer å selge racingsete med ratt og pedaler, har måttet innse at jeg ikke har tid nok lenger .. med det spillet skal jeg teste, men da antagelig med xbox-kontroller. Aldri prøvd Forza før, men nå kommer det jo på PC også.
 4. trekkelg

  D.N.A, diesel, gassrespons og chiptuning

  Den boksen jeg linket gjør ingenting med ECU, altså ikke noe forskjell i ladetrykk eller noe annet. Endrer kun signalene fra den elektroniske gasspedalen slik at den blir "kortere"
 5. trekkelg

  D.N.A, diesel, gassrespons og chiptuning

  Kanskje en slik du skulle hatt? http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-159/Motor-Sports-Airfilters/Novitec-GP1::6626.html
 6. trekkelg

  Motorhavari - Giulietta 2012

  Første gangen jeg hadde bilen på service hos Ital hadde de på Castrol (tror jeg det var), så jeg ringte og spurte om det var riktig da jeg hadde lest om multiair og "feil" olje som førte til havarier. De forsikret meg om at dette hadde de gjort i alle år og det var ikke noe problem, og de brukte ikke Selenia. Neste gang jeg skifta olje hos dem var det brukt Selenia, gitt. Spurte ikke noe mer om det, men antar det er gode grunner for byttet..
 7. trekkelg

  Lancia Spotting

  Burgunderfarget Delta med HF-skilter spottet på Brobekk i går. Klarte ikke å se noen detaljer i farta, men fin var den
 8. I følge dashboardet i min 2013 Giulietta var det minusgrader i dag, selv om det egentlig var t-skjorte-vær. Litt googling viser at det sannsynligvis er temperatursensoren som sitter i høyre speil som har tatt reper'n. Den stikker ut som en liten halvkule på undersiden der. Jeg er ikke redd for loddebolter, multimetere eller oscilloskop (og har alle tre pluss pluss), så jeg tenkte å åpne for å inspisere litt. Kanskje det bare er korrosjon på kontaktene eller noe sånt, eller eventuelt kan jeg bestille en ny del fra ebay og bytte selv. Spørsmålet er: hvordan får jeg åpnet djevelskapen uten å skade speilet/huset? Jeg har speil med motorstyrt justering, men ikke innfelling. Noen som vet?
 9. trekkelg

  Oppgradering av bremser Giulietta 2012

  Du får kjøpt høykvalitets skiver og klosser på alfisti.net og sikkert andre steder, men å bytte calipere ville jeg droppet. Tross alt så bremser det ikke noe "bedre", du kan jo allerede lett låse bremsene så ABS slår inn, ikkesant? Tror ikke vegvesenet er videre fornøyd med ombygging av bremsene heller, om man skulle havne i en kontroll. Lakkering av originalcaliperne er jo en mulighet hvis man ønsker det.
 10. trekkelg

  Fjerning av tape/lim

  Majones funker sikkert pga all oljen, også er bonusen at det er smørbart så det kan virke litt. Har fjernet etiketter fra havlitersflasker for å gjenbruke til hjemmebrygg, og det beste jeg fant for å fjerne limrestene var faktisk en plastsvamp med matolje.
 11. trekkelg

  Mer godlyd i Giulietta

  Sitter her og kjenner på midtlivskrisa og lurer på om det kanskje hadde smørt sjelen litt om jeg fikk ut litt mer lyd av Giuliettaen min. Det er en 2013-modell med 1.4MA (170hp). Liker lyden som den er, spesielt når man drar på litt fra sånn 3500 og opp kommer det et hyggelig snerr som jeg liker godt. Det er litt sånn jazz-trombone over det (se her: https://v.redd.it/eybwbsoltob01), bare at trombonisten står bak scenen og blåser inn i en vinterdyne, mens jeg sitter på bakerste rad på galleriet. Skulle gjerne hørt litt mer av det. Samtidig vil jeg ikke at fruen eller ungen i baksetet skal bli plaget under hverdagskjøring, og deri ligger utfordringen. Er det noen som har byttet ut lyddemper foran eller bak og/eller enderørene og har noen erfaringer å dele, enten de er positive eller negative?
 12. trekkelg

  Hva har du gjort med bilen i dag?

  Clayet, polerte og la på Fusso for et par uker siden. Du dæven som vannet preller av. Bilen blir jo knapt våt lenger, samme hvor mye det regner. Eneste aberet er at det er ganske tydelig hvor jeg var slurvete, så den må nok få en liten omgang til.
 13. trekkelg

  159 SW og barneseter

  Jaknudsen: Det var det jeg var redd for. Antagelig løser ikke 159 det problemet da. Multijet: såvidt jeg ser er det ikke isofix-fester i midt-setet
 14. trekkelg

  159 SW og barneseter

  Men passer knærne til passasjeren foran? Selv om vedkommende f.eks er en 100-kilos gorilla på 190cm?
 15. trekkelg

  159 SW og barneseter

  Sammentreff... vi har Giulietta i dag, men det er rett og slett for trangt med bakovervendt BeSafe izi plus (for opp til 18 kg tunge bleiebrukere). Jeg er nærmere 190 cm og fruen over 180, så passasjersetet foran er ikke videre komfortabelt på lengre turer. Dessuten er det klønete å buksere inn barnet i stolen pga fasongen på døra bak. Så vi vurderer å bytte til en "riktig" 159. For meg betyr det en TI med 1750TBi, og må vel bli 2011-modell? Giulia hadde vært enda bedre, men foreløpig for dyrt. Er det håp for oss? Noen som har tips og råd? Tenkte å ta turen til en forhandler og be om å låne en i et par dager så vi fikk testet det ordentlig.
×