Tiller

Caporeparto
 • Innholdsteller

  286
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Tiller vant sist dagen den 20. februar

Tiller hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

25 Molto bene

Om Tiller

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tjøme
 1. Neste jobb er å bytte bensinpumpe. Det er vell ikke noe hokuspokus det? Skru av skru på type jobb?
 2. Og det ble liv Takker for gode tips her inne!
 3. Akkurat sett hele videoen. Utrolig spennende :-) https://youtu.be/NITkoDTialE
 4. Rakk å slenge starteren i bilen ikveld. Den virker som normalt nå. men jar ikke da kobla på dynamo eller vannpumpe. Blir jo da litt tyngre å dra rundt.(Tror jeg...) Så skal sette alt på plass imorgen for endelig sluttresultat
 5. Testa det nå. Den slår inn og ut når jeg setter pluss på. Kunne sikkert testa at den drar rundt og, tester det når den er montert på bilen. Ikke store jobben og greit å komme til
 6. Starteren er satt sammen og klar for montering på bil. Regner med å få det gjort ikveld eller imorgen. Blir spennende å se om det fungerer igjen. Lakka opp deler av starteren også mens den var ute.
 7. Fikk repp sett i posten idag. Sammenlignet gamle og nye børster, kan det ha noe å si? (Første gang jeg åpner en starter)
 8. Løste det på samme måte.
 9. Skal den ene delen der være splittet? Den nederste er jo ikke det. Dette er der solenoid skal stå ned i.
 10. Den ene børsten virker mer slitt enn den andre. Har gjort rent og venter på nye børster som er på veg. Gjorde rent den delen som børstene går imot.(Husker ikke navnet... hva heter den?)Pusset med fin fint sandpapir og tørket med elektro rens. Har også pusset over alle kontaktene og byttet muttere og skiver for bedre kontakt. Hva mer bør jeg sjekke?
 11. Da blir det demontering i helgen. Poster litt bilder etterhvert
 12. Vet ikke om dette sier noe, men uansett. Prøvde å starte mens jeg slår på starteren. Da drar den rundt på samtlige forsøk. Men da kun veldig tregt (som om batteriet er dårlig). Om jeg ikke slår får jeg drar den ikke rundt. Kun slår inn.
 13. Det fungerer bra, men krever egen mikrofon. Ihvertfall gjorde min Pioneer spiller det. Men det fulgte med
 14. Helt enig! Samme opplevelse jeg hadde da jeg byttet ut. Stoooor forskjell på lydkvalitet. Ja det koster litt å bytte ut, men det er værdt det.
 15. Ja tokk bare en tjuvkobling fra ryggelyset