Faukstad

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  129
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

Om Faukstad

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Håper det kommer bilder og gode ord om Laura her på forumet framover.. <3
 2. For de som er godt over gjennomsnittet interessert i dette, les gjennom denne siden fra A til Z (Engelsk) https://bobistheoilguy.com/motor-oil-101/ https://bobistheoilguy.com/ Jeg hadde problemer med å finne Selenia? Jeg spurte på RSA hva de bruker og anbefaler, og svaret var Valvoline all the way.
 3. Enig med Blodstrupmoen. Som sagt, jeg har kjørt med Castrol Edge Titanium FST. Blingsa litt på kvaliteten. Jeg har brukt 5w-40. Denne får du kjøpt på Mekonomen for en grei penge, eller her for enda mindre penger: http://www.billigbilpleie.no/pi/Castrol-Edge-FST-Turbo-Diesel-5W40-5-ltr_2632421_146143.aspx Denne har både ACEA C3 og Fiat S2. Mer enn godt nok, i tillegg har Laura fått ny olje veldig ofte, og regner med at Sofia får det også.. Du som har så mange biler kunne jo sikkert spart MASSE på å kjøpe ett fat Quattroporte.
 4. Det varmer hjertet å se hjerteknuseren bli så godt tatt vare på! Jeg ville forresten valgt tynnere olje, Casrtrol edge 10-40 har jeg brukt, og oljeforbruket har vært null. Det finnes nok flere meninger om dette enn det finnes alfaer i verden, men.. ;-)
 5. Det føles veldig godt at hun får et (nytt) godt hjem. Både hun og jeg har alltid drømt om å flytte til Trondheim..
 6. Takker og bukker!
 7. Skal inn på mapping av Laura i morgen, og da hadde det vært kjekt å vite utvekslinga på gear og diff. Noen som vet dette? Det er en Brera 1750 TBi.
 8. Laura får nå ny eier, hun kommer til å vise seg fram i Trondheimsområdet. Følg med henne, og hils pent når hun durer forbi!
 9. Det var godt å høre Jens! Bor du fortsatt på Tananger? Hadde vært artig å ta en titt på den.
 10. Det er notert Arvid.. ;-) Når det er sagt så er den allerede NÅ sprekere enn Giulietta QV!
 11. Virkelig...? Ingen intr..?
 12. bump. Ny prisantydning 300k pluss omreg.
 13. Har et smykke av en Brera jeg skal selge.
 14. Prisantydning er 310 000,- Men kan diskuteres for medlemmer av forumet og andre alfistaer.
 15. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=86988433