andy gtv

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  118
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

andy gtv vant sist dagen den 17. juni

andy gtv hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

44 Molto bene

Om andy gtv

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Nøtterøy
 • Interesser
  Piker, vin, sang, bil ++
 1. Stolene.
 2. Fått nye fjærer bak fra EB spares. Synes resultatet ble bra. Var litt høydeforskjell bak tidligere. Har også fått farget opp framstolene.
 3. Veldig hjelpsomme folk på forumet. Takk for det. Fått byttet fjærene, og det gikk veldig greit. Stemmer godt slik dere beskrev det. Synes bilen ble bedre å kjøre også. Ble byttet til polyforinger og Bilstein dempere for ikke så altfor lenge siden Legger ut et bilde.
 4. Et lite alfatreff i Tønsberg i dag. Disse ble "tilfeldigvis" stående ved siden av hverandre på parkeringen.
 5. Takk skal dere ha.
 6. Takk for det Atle. Går disse an å bruke? http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bilreservedeler/Chassisdeler/Fjaring/Fjar/Fjarspenner-2-stk-2000017004/
 7. Hei! Tenkte jeg skulle bytte fjærene bak på min gtv. Lurte på om det er greit å bytte disse? Greit å komme til med klemmer? Lønner seg kanskje å løsne nederste demperfeste?
 8. Ikke mitt prosjekt, men et som er veldig artig å følge fra vårt naboland. Flott motorrom. https://www.alfapower.nu/viewthread.php?tid=34462&page=25
 9. To flotte biler!
 10. Litt nyere den du hadde da Magnus? Var litt skeptisk til rails i utgangspunktet, men den børsta utgaven på min synes jeg er helt fin egentlig. Takker for tuning tilbudet, men er litt skeptisk.
 11. Etter et par dager i mitt eie må jeg si at jeg er meget godt fornøyd med bilen. Utrolig bra kjøreegenskaper. Det ble jeg imponert over. Går godt gjør den også. Hvit bil med brunt interiør er egentlig ganske pent.
 12. Grazie. 1750 tbi
 13. Da ble det en Alfa til.
 14. Ønsker å kjøpe en fin 159 TI Wagon. Manuell. Helst i sort, hvit eller rød.
 15. Pakkepris med porto? Kanskje bunnplugg pakning også?