Kasperhog

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 402
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

17 Buona

1 følger

Om Kasperhog

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 11. juli 1996

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Drammen
 1. Det er planen ja håper på sol, panseret helt oppe og taket nede. Regnværet i fjor var ikke noe å juble for.
 2. Besøkte bilen i helgen for en liten inspeksjon. For et savn!
 3. De som har kjørt 916 med vintersko/støvler kjenner seg nok godt igjen her! 😅
 4. Lys i bagasjen er vanlig strømtyv man ikke legger merke til. Sørg for at den står på den som skrur seg av når bagasjen lukkes. På min var det på tide med nytt batteri, så det er også en mulighet
 5. Det var nedover mot Tønsberg, men det var en A4 quattro i alle fall. Var opptatt med å surmule litt over at den andre bilen fikk kjøre videre og at det begynte å regne i det jeg ble stoppet (med taket nede) kjip dag! men i Mars er jeg forhåpentligvis tilbake??
 6. Skal bli noen turer sammen da ja, Stian! Du må ha lest feil, for jeg skrev at fargen var kledelig (passende)! men forskjellige meninger har vi alle. Pågangsmotet har dabbet litt av her etter at jeg flyttet fra bilen. Lappen forsvant dagen før jeg gikk ut i 1 mnd lang sommerferie! På vei til alfatreff føyk det en hvit audi forbi meg i en tunell på E18. Fornøyd som jeg var med eksosen så girte jeg ned både en og to ganger, før jeg la meg ut bak han. I det vi kjørte ut av tunellen så jeg en sort Audi bak meg, og slakket fort ned til riktig fart igjen (mens den hvite audien kjørte videre). Etter noen minutter meg skeptisme over den sorte audien som lå oppi baken på meg, ble jeg blinket inn til siden. Aksepterte beslag på stedet, for jeg gjorde jo absolutt noe galt jeg også.. bare ekstra surt med den hvite som kjørte videre uten å bli stoppet eller nevnt.
 7. Takk, Stian! Starter på 5mnd uten lappen nå. I slutten av mars er den tilbake, og da har jeg mye kjøring å ta igjen! Håper bare jeg ikke går på noen problemer med godkjenning ol.
 8. Liten oppdatering; nå som forumet også oppdateres! Bilen har stått parkert i garasjen siden ID2016. Flyttet ganske nylig inn i leilighet midt i Drammen sentrum. Så jeg har ikke fått gjort noe som helt siden sist oppdatering. I posten har det derimot kommet -regreimkit -vannpumpe -helt strøken og ubrukt grøftelys (sjeldent som bare det!) -H3 LED KIT til grøftelysene Interiøret gjorde jeg meg ferdig med rett før jeg flyttet. Så bilen står nå "ferdig". Skiltene har blitt levert inn, da den skulle blitt EU-godkjent nå om en liten stund. Før EU må følgene gjøres; -Få noen med kjennskap til Bosch ABS systemet koble seg på og åpne via data. Da får man luftet ut air lock'en jeg har klart å skaffe meg. -firhjulskontroll -nye sommerdekk -visning av coilovere -montere nytt grøftelys -montere katalysator da får jeg bare krysse fingrene for at kontrollør ser hva bilen er, og lar det gå at det bråker litt fra eksosen. Skulle så gjerne fått gjort masse mer med bilen nå, men når jeg ikke bor på samme gårdsplass lenger blir det vanskelig.. -motorrommet er ferdig "ombygd" -interiøret er ferdig ombygd -eksosen er perfekt -understellet er perfekt -bremser er perfekt -lakk er nesten perfekt når bakfangeren også blir lakkert Tester nye bildeopplastingen og legger ved noen bilder av gliset hjemme utenfor hiet sitt
 9. Denne fargen på 164 er veldig kledelig! Blir å følge med her ??
 10. Lekkert! Hvor i Drammen holder denne til?
 11. Multireima? Har du skiftet reimstrammeren? Om ikke, så er den nok gåen. Min ble lydløs etter bytte av den reimspray er bare nødløsning frem til man får byttet strammeren.
 12. De bygger om, så er flaskehals før tunellene og 50 sone der nå
 13. Vossen hjul? Jeg greier en svart G med store hjul kjenner jeg Ser ut som disse ja, i sølv ?