Gå til innhold

ChrisRomeo

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  102
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutro

Om ChrisRomeo

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 21.11.1989

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Strømmen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Selger bilen min til fordel for bil med større bagasjerom! Pris kan diskuteres Finnkode: 123178630 Ta kontakt via Finn.no eller på tlf 41518980
 2. ChrisRomeo

  159 Sportswagon 1,9 jtdm 2007

 3. ChrisRomeo

  159 Sportswagon 1,9 jtdm 2007

  Jeg har satt på blanke speilkapper, en kort antenne og sotet bakrutene. Det følger med avtagbart hengerfeste, 18’’ Nokian hakka piggdekk. Oppgradert til LED kjørelys, xenonlook i fangeren, og LED parklys med motstand så det ikke kommer pærevarsel.
 4. ChrisRomeo

  159 Sportswagon 1,9 jtdm 2007

  Vurderer salg av min Alfa 159 SW 1,9 jtdm 2007 model. Denne er stromboligrå, gått kun 117.000 og har på mørke 19’’ ti felger med helt nye dekk. EU-godkjent til 2020. Meget pen bil, og god å kjøre. Men med noen bruksmerker siden den er 11 år gammel allerede. Jeg har satt på Dab-adapter. Bilen har noen merker i støtfangeren foran, og en flekk med rust på begge sider i bakkant av skjermene, der skvettlappene har gnisset bort lakken. Jeg har kjøpt inn lakk/klarlakk for å pusse ned og lakkere opp dette. Ellers kommer det et lite «jukk» ved javnt gasspådrag ved ca 2000 omdreinger ved 0,8 bar i ladetrykk. Dette er det ingen som klarer å peile seg frem til hva kan være, men jeg mistenker kamsensor. For den som kan skru er dette en smal sak å bytte. Jeg har byttet nesten alle andre sensorer, samt luftmengdemåler, men ikke hatt tid til å bytte kamsensoren. Den fikk ny frontrute i fjor sommer. Bilen står i garasje hver natt, blir ofte vasket, både utvendig og innvendig. Den blir passet godt på, så med salg av denne blir deg som å miste sin kjære. Jeg trenger litt bedre løsning på bagasjerommet, derfor vurderes denne solgt. Kom gjerne på en kikk og prøvekjøring. Jeg må ikke selge, har klart meg snart i 2 år med hundebur og barnesete Kunne tenkt med 99.000 kr for denne, inkl omreg. Men hvis noen er veldig interesserte, så kan vi alltids diskutere pris.
 5. ChrisRomeo

  Luftmengdemåler 159 selges

  Har en brukt luftmengdemåler til 159 liggende. Den har sittet på en 1,9jtd 8v, men passer på fler. Den skal funke helt fint. 250kr Kan hentes i Rælingen, eventuelt sendes ved at kjøper betaler frakt
 6. ChrisRomeo

  Luftmengdemåler??

  Ja, det er så merkelige greier. Jeg venter på ny MAP-sensor nå, da er alt av sensorer og spjel enten nye eller renset, så da bør det rette seg håper jeg.
 7. ChrisRomeo

  Luftmengdemåler??

  Nå som det er fuktig og vått ute, så er det ingen jukking eller fusking. Hørt rykter om lmm eller map oppfører seg normalt i fuktig klima. Kan dette stemme?
 8. ChrisRomeo

  Returfjær på clutchpedal på 159

  Er det noen her som har byttet returfjæren på clutchpedalen? Lurte da på om dette er en grei jobb i garasjen hjemme eller om det er verkstedjobb? Fjæra mi har knekt og må i tillegg ha nytt feste tror jeg
 9. ChrisRomeo

  H4 LED pærer selges

  Har et sett med H4 LED til overs. Disse er testet i bil kun et par dager. Se bilder i annonsen https://www.finn.no/102175293 5000lm pr pære. Selges rimelig for 250kr + eventuell frakt. Kan også hentes i rælingen.
 10. ChrisRomeo

  Chipboks til 159 1,9jtd 8v

  https://www.finn.no/102672213
 11. ChrisRomeo

  Luftmengdemåler??

  Det er det samme på min. Tok regenerering av partikkelfilteret i går også, 87% fult og endte opp på 70%. Det hjalp noe, men fortsatt litt fusking. Får prøve å bytte MAP til en ny og ikke bare rensing av den
 12. ChrisRomeo

  Luftmengdemåler??

  Helt ny EGR sitter i
 13. ChrisRomeo

  Luftmengdemåler??

  Jepp, alle sensorene var fulle av sot. De er nå byttet og en er vasket. Det hjalp ikke på fuskingen dessverre. Men det hjalp på at turbotrykket ble borte.
 14. ChrisRomeo

  Luftmengdemåler??

  Problemet er at verkstedet er et alfaverksted, men jeg finner jo mer ut i garasjen hjemme med diagnoseverktøy og en kaffekopp. Dette er Bosch-lmm ja. Da tipper jeg at noen en gang har satt inn feil lmm, så kjøpte jeg på det samme delenr og at det ble feil på nytt.. Det kommer ikke opp noe feilmelding på det, det som er så rart. Jeg har lest her på forumet at det kan være partikkelfilteret som har begynt å tette seg, så jeg skal prøve å ta en regenerering og fylle på filterrens i helgen.
 15. ChrisRomeo

  MAP-sensor, eller?...

  Jeg hadde samme problem på min 159 1,9jtd. EGR var sotet igjen, byttet den og ble god som ny!
×