WillieNillie

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  146
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

WillieNillie vant sist dagen den 4. juli

WillieNillie hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

16 Buona

Om WillieNillie

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Tromsø
 1. Fikk litt lyd fra serpentine belte strammeren. kjøpte ny + belte. satt alt på.. kjørte opp bakken som du ser på bilde i forje post. så slår bilen seg av midt i kjøringen... Vil ikke starte. ingen bensin pumpe lyder lengre ved oppstart. hører et lite pop fra eksosen som tilsier at vi har tenning på det lille bensinen som drøpper. Sjekket alle sikringer til alt på hele bilen. ingenting som har gådd. flyttet plass på relene i motorrom som har samme 20 amp for å se om det gjorde noe. Workshop PDFen sier at fuel pump relay er i motorom og andre på forumer sier det er i bagasje rommet. Dette er noe jeg er svært dårlig på. Er en rele eller bensin pumpa som gikk..
 2. Etter skifte av radiator vifte så har den ikke fungert. Koblet til bil batteriet i vifta og sjekket, og begge viftene som alfa forhandleren sa var ødelagt fungerer fint. Har skiftet alle sikringene i hele bilen maxi og normal, skiftet alle typer sensorer fra kjøle til vifte og thermostat. eneste som gjenstår er en ledning eller rele som er gådd. målingen går aldri over 75-80 grader på nålen i bilen uansett hvor lenge jeg kjører eller hvor lite jeg kjører. Fant ut at man kan gi 12v til fan vifte sensoren som er på radiatoren på en eller en annen måte og så sjekke om rela gjør noe. ellers så Fant en eller annen rele som er blitt tatt av. ny chip nye 60 mm hubs from china.
 3. kjørte meg tur i dag, var fint vær med litt regn.
 4. Da har vi installert Sparco Milano setene. Det tok sin tid. Subframene er ikke laget til GTV enda det står at det er det. Man må drille 4-8 ekstra hull og gjøre hullene bredere ettersom skruene bak kun vil skrues inn på en viss vinkel. Ulemper: Nede på dør plastikk panelet er 0 mm klarering på venstre side og 1-2mm klarering på høyre side. = squeek squeek Oppe er det 2mm klarering fra skulder til dør. Det er kun plass til barn på kjører side bak, ingen voksne. hvis kjører er over 175 høy. Er vanskelig å justere belte høyde posisjon pågrunn av skulder nivået er så høy og bred på milano setene. Setebelte går nesten ikke å ta fram hvis døra er lukket. er du over 40 inch i hofte parti passer ikke setene deg. (L-XL størrelse) bukse. Fordeler: Det er enda rom bak på passasjer side om du trekker setene helt fram inntil ca 1.65 høy. hvis ``shotgun`` passasjer er 180 høy. Du sitter en del lavere, kunne ikke se blinklys indikator på oem setene ved høyeste ratt posisjon, det kan jeg nå gjøre med milano setene. Du sitter helt fast i setene, sitter ikke å holder meg fast med lårene i dørken eller støtter G kreftene med rattet. Alcantara holder deg bedre fast enn lær. spinal justering Lår justering Passer 30 inch til 38 inch hofte parti. S-L størrelse bukser ca 10 kilo lettere enn oem per sete. Så fiksa vi ny brukt radiator resistor og vifte som ble anmerket hos alfaforhandler.
 5. æsj, skulle sette inn sparco milano stolene, står svært lite om det på nettet. har søkt men ingen info om hvordan man skal gå frem så jeg prøver. Alt går fint, drillet hullene i subframen som skal til for å få plass til stolene med mm å spare på begge sider, er sikkelig tight men det passer fint. Og de er helt utrolige å sitte i. Fester skruene bak først siden det er lettest med handen og den sitter fast, bom fast. presser opp og ned på skruen mens jeg skrur men den vil ikke opp eller ned igjen. den sitter helt fast i samme gjengen men snurrer helt fint. så tar vinkel sliper og kutter hele driten, nå er jeg lei. Trenger tips på hvilken mm drill bit jeg skal bruke. gjengtappen finner jeg ut selv. m8 skrue. tror det er 6 eller 6.5mm for å få den ut. Det skal aldri være lett... blir å lage nye gjenger i alle 8 hullene etter denne episoden.
 6. Litt bilder fra en liten tur jeg tok i forje uke.
 7. http://www.picresize.com/batch.php 75% reduce
 8. hehe, Var visst laget i irland av en racing sjappe, null peil om det er 100,200 eller 400 cell. I dag ordnet jeg en KRITISK mod, kanskje mitt beste verk hittil. Kaller det Tape the hole, dette er en mod som alle 916 eiere burde gjøre. Husker når jeg først tok av cuppen for 2 år siden og så at alt var fylt med sand helt til toppen, kunne ikke fatte hvorfor det var hull ned dit. 2 år senere så skjønner jeg enda ikke hvorfor det er hull på toppen, derfor har vi ``Tape the hole`` mod.
 9. I dag fikser vi Go lyden tilbake, fikk forstillings kontroll og etterkontroll på torsdag.
 10. Ja tror du har helt riktig, Er vel et biprodukt at rattet er skjevt siden det står notert at hjulstillingen er feil. skal få 4 hjulskontroll og ettergodkjent med en gang.
 11. Ja vet ikke, karen i kundemottaket sa at det var det han antog at mekanikeren mente, har skiftet fjæring til original så vet ikke om det har noe å si. er vel ingen justering foruten om camber på støtdemperene. kanskje den må på 4hjuls kontroll
 12. Good news and bad news... the bad...har gjort alt riktig bortsett fra at rattet som jeg satt på glemte jeg å merke på splinen hvor den skulle være når jeg installerte den nye tilbake, det ble merket. The good: Dekkskum trikset fungerte det, nå holder dekket luft. ellers ingenting å si, har etterkontroll på mandag så får ordne rattet i helgen. er kun snakk om et par grader, men er litt usikker på hva/hvor mitt referanse punkt er på splinen når jeg tar av rattet. how to find out... vet at den tar litt til høyre enda dekkene er nesten rett frem, så det er ikke snakk om mye. Skulle likt å visst hvordan jeg kan måle dette riktig. (Co%/m-1) = 1,04, vet ikke om dette er riktig bra eller dårlig, ingen db måling heller. Radiator Vifta er visst gåen så må bestille en brukt en. jeg som skulle til europa i år.. det blir det ikke uten vifte.
 13. Da står den klar til PKK, Vi krysse fingran.
 14. Huff å huff, aldri selg den sir nu æ. Den e så flott at du skal leite lenge før du finn noe sånt igjen. Har selv penger til V6 uten å selge TSen men klare ikke å selge den enda den e som den e.... avskilta..