Bertone GTS

Capo
 • Innholdsteller

  981
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Bertone GTS

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Østfold
 1. Tenkte at disse kunne være av interesse: http://www.benzina.no/023-alfa-romeo-gtv-race--track.html http://www.benzina.no/021-ferrari-348-corsa-edition.html Racebiler til forskjellige lommebøker. Begge bør dog være veldig morsomme å kjøre.
 2. Den er god, men jeg er i Italia neste helg!-) Du har ikke trakter vel vel eller et sett originalfelger?
 3. 4 Momo Star 15 4x108 i god stand selges til høystbydende over 500 kr. Med dekk. Har du trakter til 40 mm forgassere kan vi bytte. Finnes i Fredrikstad, sendes ikke. Tlf 41seks37161.
 4. Vi har vurdert det men kommet fram til at det ikke er nødvendig. Motoren går som ei klokke, ikke en ulyd, bruker ikke olje, ikke lekkasje fra motoren utenom litt fra toppdekselet. Jeg har byttet fremre og bakre veivaksel simring og toppdeksel pakning. Det økonomiske har også litt å si her, for skal motoren overhales så blir det fort til at toppen blir bearbeidet osv, osv også baller det på seg. Det som er viktigs er å få orden på karosseriet og drivlinja i første omgang så tar vi motoren når det blir behov for det. If it is not broken do not mend it. Solide saker dette og drar motoren godt er jeg enig med deg. Denne motoren må være laget av diamant, for makan til driftsikkerhet har jeg aldri sett.
 5. Burde ikke denne motoren også vært plukket opp og overhalt Erik, ikke bare overmalt? Den har gått et hardt liv nå og fortjener nye ringer, honing, lager etc. Moro å se gamlebilen min får nytt liv, stå på godt jobba!
 6. Takk!
 7. Ingen? Må ikke være 100% strøkent.
 8. Ønsker barter og grillhjerte til min 69 Duetto. christer(æt)raceunivers.com
 9. Nydelig bil og enormt grep - henger formelig fast i taket!-) Hærlig doning. Holdt på å gå på en smell med en 147gta - angrer litt nå for at jeg ikke slo til.
 10. Ønsker å kjøpe senkefjører til Alfa Giulia. Selvsagt passer det fra Spider og Bertone også. Trenger også grøvre stabstag. Kontakt meg helst på tlf. 41(seks)37161.
 11. Bestill uniballs og skru det fast. De skal ikke dette av i alle fall.
 12. Tydeligvis trekker jeg ikke raskt nok - grattis Robert!
 13. Disse kjøper jeg, prøvde å ringe deg men sliter med telefonen min. Driver å synkroniserer en gammel tlf. Mvh, Christer lundem
 14. PM
 15. Sett det på ønskes kjøpt