Streetmekanik

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  121
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Streetmekanik

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Sofienberg
 • Interesser
  Tant og fjas
 1. Hei, jeg kan vel si mere generelt om en Fiat 500, da jeg har en 2009, 1.2 med 236.000 kilometer. Bilen er overaskende solid, den har hatt et hardt liv hos hjemmehjelpen i Bergen, likevel oppleves det som en 7 år gammel bil. 1.2 motoren er bra for bybruk, hjulopphenget er bedre for by enn på en Alfa 156. Jeg har ikke lyst på en Abarth. da ville jeg heller ha kjøpt feks Alfa GT, da en mere stutt 500 er ikke til å leve med i byen. En motor på 135 hk ville være gøy derimot, men 69hk fra en fire sylinder holder masse når man er en i bilen. NB, dette er ren synsing.
 2. Hei, min er ren sølv da er det ikke aktuelt med den døra. Er fortsatt intressert i: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGmGBJY9CsFyusQSjkE2xyuOCPkGJ6RkKQLxmTjAWA8sNk0mVJTw
 3. Hei har flere ting jeg er ute etter. - Rele til glødeplugger. - Hvilke lakkkode har du? Det står på innside av bakluka. (Er ute etter dør bak). - Boostkontrollersaken ved radiatoren.
 4. Godt svar.
 5. Kan beholde 1, så er det lettere å få på felgen. Smaksak. Har noen noengang fått feil på EU-kontroll på grunn av slingrebolt.
 6. Har du Stilauto enda?
 7. Takk for tips, jeg spør alltid først på det lokale forumet i tilfelle noen har noe de ikke får brukt. Om noen har noen ebaytips så er det gjerne mottatt. Jeg trenger også spacesaver reservehjul. Det som kom i bilen var skjemt og burde ikke kjøres med. Vil gjerne ha med jekkbøtte/lokk og festeskrue da jeg tror det som var med iikke var Fiat.
 8. Ikke behov for bakfanger lenger.
 9. Hei, Pussermotor bakluke er defekt om noen har en de ikke trenger. Bilen min kom med stygge billigfelger, er intressert i felger 14 eller 15 tommer, ET35 og 4x98. Alt som er gruppo Fiat eller orginal(ish) er av interesse. Bytter mot mellomlegg. /Trenger ikke bakfanger lenger/
 10. Hei, jeg vil ha bakdør passjerside i sølv og panser i sølv. Kan man bytte deler på tunet hos deg?
 11. Er med Hansy her. Vær forberedt på å kappe. Kjøp de fra Meyle. Jeg hadde noen fra TRW, de var skrot etter et år.
 12. Hei jeg har forsøkt å beregne avgift på en svensk 156SW 2.0 JTS. Hva er gjeldene bruktbilpris, Nox, gjennomsnittlig kilometerstand? Noen som tallene.
 13. Ser at du har annonse ute på bilen. Virket det ikke med det foreslåtte tiltaket?
 14. Oslo, kan ta de med til mellom Grunerløkka og Fornebu.
 15. Gir bort disse ved henting. NB du må ha Alfa.