Peer

Capo
 • Innholdsteller

  904
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Peer vant sist dagen den 18. juni

Peer hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

125 Eccellente

Om Peer

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 04. aug. 1968

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Dal
 1. Hei Henrik, Mange takk for svar! Hadde håpet å finne en litt nærmere med tanke på portoutgifter, men jeg kommer tilbake til deg dersom ikke noe annet dukker opp.😊
 2. Har en nyoverhalt tannstang som jeg kjøpte til min SZ for et par år siden for masse $$$ fra USA. Dessverre fikk jeg lekkasje på ene siden på første prøvetur...🤨 Firmaet som solgte stanga mener feil pakninger hadde blitt brukt ved overhalingen. Fikk tilsendt komplett sett med pakninger for overhaling, men har ikke kommet så langt at dette har blitt gjort ennå. Kan evt. selge tannstangen slik som den er, med pakningssett.
 3. Festene til lokket på sikringsboksen over batteriet på min GT er ødelagte. Er det noen som har et komplett lokk til overs? Merket B på bildet.
 4. Takk, gutter! 😊 Veldig fornøyd nå. Kribler i fingrene etter å få understellet godkjent, slik at jeg kan montere på resten av Wizard-anlegget.😎 Må legge til dagens lille solskinnshistorie, til inspirasjon eller kanskje hjelp for andre: Da jeg overtok bilen i fjor, virket knapp i dashbord og fjernkontroll bare sporadisk for å åpne bakluka. Etter vinteren var det helt dødt. Googlet og kommuniserte med diverse eksperter, og kjøpte ny aktuator til bakluka. No joy. Det ble bl.a. foreslått at feilen kunne ligge i boksen til vindusheisen i venstre dør. Byttelånte boks med Dan på Auto Ital. Nada. Da gjenstod to arbeidskrevende og/eller dyre råd: Body computer, eller (grøss) ledningsbrudd. Så ikke akkurat frem til å plukke bilen fra hverandre for å følge ledningsnettet i gulv, B-stolpe og tak....😑 Tenkte jeg skulle finne Body computer under dashbordet i dag, og måle strøm ut. Har hatt en svak klikkelyd ved trykking på knapp, så jeg lyttet og lette i området over pedalene. Til min overraskelse fant jeg et relé som ingen av ekspertene hadde nevnt. Byttet mot et tilsvarende som stod ved siden av - og vipps, åpnet bakluka seg! Fan-fucking-tastic!😁😁 En stor dag for amatør-mekkeri og stahet!😎 Plukker opp nytt relé hos RSA i morgen. 196,-. Verdt hver krone.😊 Reléet som mangler til høyre, er det som måtte byttes.
 5. Satte hengerfeste på min 2012 159 for noen år siden. Husker ikke om det var ledningsnett spesifikt for bilen, eller om det var generisk. Anbefaler førstnevnte dersom det er å få tak i. Koblet ledningene inn i en boks bak på høyre side i bagasjerommet (SW). Koblet ikke til kretsen for ryggesensor, for enkelthets skyld. Fikk ingen feilmeldinger.
 6. Den er ute av hiet, og den virker!!😁😁👍👍 Skrudde sammen bagasjerommet i dag etter montering av bakfanger, og tenkte etterhvert: «Hm - nå kan jeg jo hente ut skiltene og ta meg en prøvetur...» Som sagt, så gjort. For en følelse! Ingen dyre eller rare lyder, og den sitter som et strykjern på veien. Noen småting til, så er det bare å bestille time for kontroll av hjulstilling og påfølgende godkjenning av myndighetene. Har flere småprosjekter som skal fikses før den er helt ferdig, men dette var deilig!😎
 7. Result! - som engelskmennene sier. Sånn går no dagan...😊
 8. Sjekket ut lukkemekanismen, og det viste seg at splinten som holder låsearmen i riktig posisjon, var litt myk/slitt, slik at den glir delvis ut av hullet sitt når lokket er låst i stengt posisjon. Litt hodekløing og testing, så ble det til å lime en liten plastbit inni splinten, slik at den passer bedre i hullet.
 9. Mens vi venter på å få bakfangeren tilbake fra lakkerer, hadde jeg tid til å ta tak i et lite irritasjonsmoment. Lokket over askebegeret sitter litt skjevt etter lukking - sånn kan vi jo ikke ha det!
 10. Sette bort jobben?! Feiging! Du går glipp av mye kvalitetstid i garasjen, ihvertfall... Sannsynligvis et godt valg. De coil-over´ne likner veldig på de jeg selv har montert - er det re-branded KW?
 11. Lykke til med jobben! Regner med at du tar diff´en senere? Ser for meg at den operasjonen krever en noe bedre arbeidsplass enn gårdsplassen....;-)
 12. Det kan godt hende at du har rett, Odd Atle, men som sagt prøver jeg helst latmannsløsningene først. Bilen står fortsatt i garasjen og venter på bakfanger fra lakkereren, så jeg har ikke så veldig hastverk. :-) @Runet: Har gjort en delvis avtale med Alfanatiker om at han skal stikke innom med sin bil når den er i nærheten for å teste hans boks, men setter pris på omtanken. :-)
 13. Dét er mye mulig, men jeg vil helst prøve ut de "enkle" løsningene før jeg begynner å demontere bakluka... Har sjekket visuelt i overgangen tak - bakluke, men gummistrømpen ser hel og fin ut, og ser ikke ut til å ha ligget i klem på noen måte.
 14. Problemet er at bakluka ikke vil åpne, hverken via knapp på midtkonsoll eller fjernkontroll. Har fått tips om at denne boksen kan være synderen, siden ledningene går via denne. Kommer kun en liten kneppelyd ved bruk av knappen, og fjernkontroll gir kun lys i blinklys, men intet annet.... Mener jeg kan høre en svak lyd i utløseren bak når jeg trykker på knapp på midtkonsoll - dvs. at litt strøm kommer frem, men at spenningen er for lav. Utløsermekanisme sjekket ok, og den godt gjemte sikringen er også ok. Akkurat passe irriterende....😑
 15. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=121691935&fks=121691935