Gå til innhold

Fiffen

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Fiffen vant sist dagen den 5. desember 2018

Fiffen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

58 Superbo

Om Fiffen

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Fiffen

  2600 Sprint 1964

  Kan du fortelle/vise litt mer fra hva du lakkerer med av utstyr, og våtsliper med osv ? Mulig jeg vil teste noe enkel lakkering etterhvert og trenger alle tips jeg kan få
 2. Fiffen

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  SKiltfabrikken lager tidsrikte små skilt til foran. Se siste bildet jeg har lagt ut i tråden om min bil. https://cuoresportivo.no/topic/34047-fiffens-1972-giulia-1300-super/?page=3 Så vidt litt større en den orginale skiltholderen foran. Husker ikke helt målene nå, men kan måle neste gang jeg er i garasjen.
 3. Fiffen

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Skiltfabrikken lagde tidsrikte skilt til min Giulia. Litt for stor for skiltholderen bak, men bare å trimme kantene litt.
 4. Fiffen

  Fiffens 1972 Giulia 1300 Super

  Slik så den ut på siste tur før den ble satt inn for vinteren. Ingen tilfeldig stopp i veikanten, men en stopp pga tett bensinfilter(ekstra filter før pumpa). Dette grunnet en bensintank med mye groms. Så den og bensinrør skal byttes i vinter, samt at forgasser skal da få en ny rens etter å ha fått litt kjip bensin i år. Ellers så driver jeg å polerer og får den litt blank, men blir nok aldri no showfinish på den. Andre planer for vinteren er nye vinduspakninger på hele bilen, litt dekaltrimming(letteste hestekreftene først). Få på justerbare camberarmer og få tatt en ordentlig forstillingskontroll. Mulig jeg skal shimse litt fjærer også for å få den helt i vater. Også må jeg modde eksosanlegget litt da fremre potte henger alt for lavt. Er det noen som har en sånn panserlist i chrome til Giulia til salgs så si i fra, er sugen på en sånn. Fikk også et ratt i gave av min kjære samboer i bursdagsgave. Navet passet egentlig ikke, men bestemte meg for å tilpasse det istedet for å sende det tilbake. Ble meget bra synes jeg!
 5. Fiffen

  Abarth 124 Spider

  4C kanskje ?
 6. Fiffen

  GTA Hellebore ratt og nav

  https://classicalfa.com/products.php?product=AC055-HELLEBORE-STYLE-GTA-STEERING-WHEEL Helt ubrukt. Skal returneres til Classic Alfa, men kanskje noen her på berget vil kjøpe det istedet?
 7. Noen som har slike på sin bil ? https://www.okp.de/xtc2/105/115-Bertone/50-Chassis/Front-Suspension/Knuckle-riser-extension-front-arms-GTA-per-piece::21253.html?language=en
 8. Fiffen

  aquablasting - o.l.?

  Flattjern.com
 9. Fiffen

  Luftfilterboks 2 liter nord

  Send meg en mail på fridtjofschei(a)gmail så kan jeg sende over litt bilder.
 10. Fiffen

  Luftfilterboks 2 liter nord

  Delenr ? Jeg har noen luftfilterbokser liggende. Med overgang/tilkobling til forgasser
 11. Har en ZF styresnekke nå, den er litt slarkete. Kunne tenkt meg å sette inn en Burman istedet. Noen som har en til overs ?
 12. Fiffen

  14x6 tommer minilite 4x108

  Har ett sett minilites jeg ikke skal bruke likevel ser det ut som. Noen som kunne tenkt seg slikt til sin gammelalfa ? Trenger en puss og lakk, men er rett og fine. 5 stk(!) Bilder kan sendes over mms, så send en melding til 99163951 Innpress er ca 30 tror jeg. De passer akkurat bak på min Giulia 1300 Super.
 13. Noen som trenger noen 116 motorer på 1.8 liter ? De står fast, ikke åpnet og sjekket hvorfor. Men kan gis bort mot en flaske god øl.
 14. Fiffen

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Hva for noe hjul har du på ?
 15. Hvordan går det med denne nå ?
×