Gå til innhold

Fiffen

Artigiano
 • Innholdsteller

  93
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Fiffen vant sist dagen den 5. september

Fiffen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

49 Molto bene

Om Fiffen

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har en ZF styresnekke nå, den er litt slarkete. Kunne tenkt meg å sette inn en Burman istedet. Noen som har en til overs ?
 2. Fiffen

  14x6 tommer minilite 4x108

  Har ett sett minilites jeg ikke skal bruke likevel ser det ut som. Noen som kunne tenkt seg slikt til sin gammelalfa ? Trenger en puss og lakk, men er rett og fine. 5 stk(!) Bilder kan sendes over mms, så send en melding til 99163951 Innpress er ca 30 tror jeg. De passer akkurat bak på min Giulia 1300 Super.
 3. Noen som trenger noen 116 motorer på 1.8 liter ? De står fast, ikke åpnet og sjekket hvorfor. Men kan gis bort mot en flaske god øl.
 4. Fiffen

  Prosjekt Carabinieri Bertone

  Hva for noe hjul har du på ?
 5. Hvordan går det med denne nå ?
 6. Fiffen

  Fiffens 1972 Giulia 1300 Super

  Og der har jeg fått skilter på bilen gitt ! Og jaggu godkjent med lite foran! Så. Hvem er med til Spettacolo Nordico neste helg !?
 7. Fiffen

  Bakkeklaring på 105 serie

  Til dere der ute med 105 serie. Hvor mye bakkeklaring har dere under bilene? Tenker da spesielt på klaring for bunnpanne og for eksosanlegget. Jeg synes bilen min ble fin og lav, men lurer litt på om eksosen men lever et liv på kanten. Det er da snakk om fremre potte som er i overkan lav syns jeg.
 8. Fiffen

  Fiffens 1972 Giulia 1300 Super

  Var vel umulig å tenke noe annet enn at denne var lavere enn orginal, da jeg som Billaboo sier slepte nedi en litt for høy inngangsterskel til hallen med eksosen min. Men forklarte bare hvor jeg har kjøpt fjærene, og han så jo at alt annet i understellet var nytt/overhalt. Så sjekket han ut Classic Alfa sine hjemmesider hvor jeg har handlet deler, og sa det var ok.
 9. Fiffen

  1969 Giulia 1300ti

  Hvordan går det med Giulian ?
 10. Fiffen

  Bakaksel 105 serie 2,0

  Hva med å sette inn en slik: https://classicalfa.com/products.php?product=GB070-LIGHTWEIGHT-GRIPPER-RACE-DIFFERENTIAL
 11. Fiffen

  Fiffens 1972 Giulia 1300 Super

  Ok! Men her er det satt inn nye Koni, og de er jo like...
 12. Fiffen

  Fiffens 1972 Giulia 1300 Super

  Kjører kun 911 når jeg får låne den 😜 Er en kompis sin.
 13. Fiffen

  Fiffens 1972 Giulia 1300 Super

  Foran er det korrigert ja. Men ser ikke noe forskjell bak. Noen som kan utdype?
 14. Fiffen

  Fiffens 1972 Giulia 1300 Super

  Liten update her ! Bilen er i bruk, men enda ikke med skilter(annet en prøveskilt). Har fått inn interiøret, kjøpt nye hjul og kjørt 10 mil. Det er gøy! Den går fint oppover på turtall, dog går jeg ikke over 5000 enda da motor må kjøres inn med nye stempler og ventiler osv. Og kan trenge en finjustering av gasser og tenning. Bremser voldsomt gjør den også Opplever noe klunking som jeg mistenker kommer fra mellomaksle, dette skal ses på snarest. Samt litt slark/dødgang i styring. Har en slik ZF styresnekke med noe justering, så skal prøve å se om jeg kan hente noe der. Ellers må det kanskje åpnes og sjekkes ? Den ble muligens noe lav også, så skal leke litt med spacers for å se om jeg finner en annen høyde. Samt kanskje space litte forskjellig på høyre vs venste for å kompensere for bare sjafør og full tank. Tok så turen til BT for kontroll, og det gikk jo egentlig ganske bra. Hadde glemte 2 låseplinter i forstilling, samt at jeg ikke hadde åndefilter/catchtank(siden jeg ikke har orginal luftfilterboks), så dette må vises på etterkontroll. Så satser på å få til det neste uke!
 15. Fiffen

  Gruagarasjen

  Hvor bestiller du lakk, og lager de på boks etter fargekode ?
×