Fiffen

Apprendista
 • Innholdsteller

  45
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Fiffen vant sist dagen den 11. februar

Fiffen hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

22 Buona

Om Fiffen

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. http://www.alfabb.com/bb/forums/suspension-steering-brakes-wheels-tires/187209-early-105-lower-front-suspension-bushings.html Noen som vet hvor jeg får tak i skiva som skal innerst mot "dogbone" ? Del: 105.00.21.354.00
 2. Kan man spørre hvem som har frisert den motoren for deg ? Ser MEGET nice ut utvending hvertfall.
 3. Der kom det en haug med deler, så snart skal det byttes understellsdeler til den store gullmedaljen. Har begynt å bli kjent med sveiseapparatet jeg har fått låne også, så satser på å få tetta litt hull i gulvet i løpet av de neste ukene.
 4. Hvor mye for de der ?
 5. Har du noe bilder av lyktekassene ?
 6. Svart fra fordeler til minus på coil og rød til pluss. Men har du ordentlig jord på motorn ? Kan du ohme motorblokka til chassi så ser du raskt det. Der var en feil på min da jeg hadde glemte å jorde motor med jordingskabelen fra girkassa til chassi.
 7. Trenger nye indre frontlykter til 1300 super. Altså de små innerste. Ønsker da lykt og lyktkasse, noen som har noe ?
 8. Har du også rotert fordeleren med lokket av og strøm på,slik at det grønne lyset lukker/tenner. Altså, fulgt prosedyren til 123ignition på det ? Husker ikke helt i farta, men da er det bare en av ledningene fra fordeleren som skal være koblet til coilen når dette gjøres.
 9. Er du sikker på at den ikke står 180 grader feil på TDC for stempel 1 ?
 10. Hva lakkerer du understellsdelene med ?
 11. 46kg med deler er på vei fra Classicalfa nå,men ingen plater. Er "bare" det du ser bilde av. Gir det et forsøk selv først da en gulvplate var noe stiv i pris for et så lite hull 😊
 12. Jada! Stadig litt fremgang, men går litt i rykk og napp da man har barn og samboer og forholde seg til Hele forstillingene er nå ute og skal overhales, samt det jobbes litt med et hull i gulvet på passasjersiden fremme. Noe platearbeider kommer jeg aldri til å bli, det har jeg ikke tålmodighet til(les: kunnskapen). Men det blir nok et ok resultat etter litt tilpassing og sliping.
 13. Det er på handlelista ja. Noen her som har erfaring med å bruke aluinnsug vs. gummi ?
 14. Ikke helt rå på å dele video, men tro dette bildet linker til en video hvor dere ser en oppstart. Motoren går for første gang på 10-15 år, har ikke fått all historikk på plass enda. Så da er det ordna Ellers så har jeg neste steg på programmet å tilpasse litt plater i noen områder i gulvet som må byttes grunnet litt kjeks. Kommer noen bilder fra den prosessen om ikke lenge håper jeg.
 15. http://www.highwoodalfa.com/giulia/lights0119/Front indicator.sidelamp unit Altissimo.JPG Noen som har 2 stk slike til salgs ?