Jørund

Capo
 • Innholdsteller

  593
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Buona

Om Jørund

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 1. Hvor mye skal du ha for bakvingen?
 2. 110.000kr er ikke så ille for en QV. De holder seg relativt greit i pris. Pass bare på at den har alt av utstyr. Dynamiske dempere er opp til deg å ha, og jeg er sikker på om 2010 kom med dem. De er kjekke å ha om du ikke skal bytte til coil-overs.
 3. Tror den skal fungere sånn delvis. Vi får se. Klør helt sinnsykt i fingrene. Men GTV'n står først i køen. Er ikke så "mye" som skal gjøres der, bare hjulopphenget, noen skjermer, litt elektrisk, og sammenskruing av en motor. Fadern mente den ene topppakningen var gåen på Sud'n så vi får se hva som skjer der. Blir vel av med begge to, nye pakninger og plansliping. Ellers så fungerte bilen ganske bra før den ble satt bort. Hadde vært veldig kult å fått den på veien til neste sommer. Men tror nok fort det blir 2019-2020 før den drømmen kommer i oppfyllelse. Er 5 år Tim fadern fyller 70. Da må den være på veien! Legger ved noen flere bilder til motivasjon, disse fra en dansk mann med mye tøffe Sud'er hva syns folket om type to spoiler og TI skjermbreddere og frontspoileren på en super? Jeg syns det blir litt kult og passer fint til bilen. Den har jo tross alt en 1700 med doble 40mm webere og fullt super sprint anlegg. Senking blir det uansett! Interiøret er ganske sarvete om jeg ikke husker feil, så det blir uansett en "uoriginal" løsning der.
 4. Savali tuning pogea racing er de to jeg vet om, men veit ikke om det er langt unna rrrrrrringen:)
 5. Gratulerer med ny bil! Legg gjerne ut flere bilder👍😎
 6. Skal ikke kaste speilene:) de ligger fint i garasjen! Skal på igjen om den selges. Takk for informasjon om navnet på kjerra, hadde ingen anelse om det. Mye kulere enn S3😎
 7. Fått vokset og polert Spidern:)
 8. Tusen takk for kjapt leverte flagg!
 9. Litt motivasjon!
 10. Har gjort klar til løfteramper, og porten følger takstolene:)
 11. Da har jeg endelig fått litt tid med Spidern. Byttet til runde kromspeil. Hva syns folket? Bedre enn de originale plastkoppene syns jeg hvertfall:) også fått satt på kromlist til varmeapparatet. Ikke se på rotet i garasjen🙈
 12. Kjenner til det der
 13. Bra kjørt av samtlige! Gøy å se.. Kjente angsten gjennom skjermen et par ganger, Rettelse, min angst!
 14. Ganske så fornøydja Skal prøve å ta like godt vare på den som han! Han har en til, som skulle bli i familien for evig tid virka det som:)
 15. Den kom helt ned til Oslo, eieren skulle på Ekeberg markedet. Kunne ikke hatt mer flaks enn det:) bilen er helt super!