Jørund

Capo
 • Innholdsteller

  603
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

18 Buona

Om Jørund

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 1. Da er garasjen nesten ferdig og klar til alfa-mekking!
 2. Men nå har vel vi med aerodinamica linket masse til våre modeller:) det er høyst personlig hvilken modell du burde kjøpe. Jeg kjøpte min da de tidligere modellene begynte å bli dyre, og jeg syns ikke noe om speedometer/dashbordet i 85?(s3) litt usikker på når det kom og S4. Eller om det er anderledes dashbord på de med injection? Det er en liten forskjell på ramma på S4 bak. Litt usikker på om det blir stivere eller om det er noe med tanke på kollisjonssikkerhet. Tidlig kammtail er vel mer ettertraktet, for å ikke nevne roundtail/fastback. Men de begynner å bli veldig dyre om du skal ha en i god stand. Er flere billigere enn disse to på autoscout. https://www.autoscout24.com/offers/alfa-romeo-spider-2000-fastback-gasoline-red-0833243c-d8ca-4178-ba40-2f10254821e7 Liker denne blåfargen:) https://www.autoscout24.com/offers/alfa-romeo-spider-gasoline-blue-d2d3fc5c-00d3-9915-e053-e250040aadcd
 3. Er nok i det området man må legge seg for et fint eksemplar i disse dager, om man ikke kommer over en billig en som forsvinner på få dager her i Norge. Bare å søke på AutoScout24 eller mobile. 10-15k euro for en fin en.
 4. https://www.autoscout24.com/offers/alfa-romeo-spider-2-0-erst-19-757-orignal-kilometer-gasoline-blue-575cb869-da27-4ee6-af04-31d67abd75e4
 5. Hvor mye kom den på med frakt?
 6. Jeg kjøpte en 84 aerodynamica i sommer. Lekkasje i fremkant under dashbordet er en gjenganger på forum i England. Min lekker også, men har ikke fått tid til å finne feilen enda. Skal se på det på det i løpet av vinteren. Det er ofte drensslangene som er dårlige. Bakaksling og mellomaksling. Bakakslingen kan bli litt dyrt å fikse. Rustne kanaler. Det er det jeg veit om. Helt sikker noen andre her inne som har enormt mye bedre info:) lykke til! Prisene stiger fort nedover på kontinentet! Jeg betalte 80k for min.
 7. Spider S3 prisene har også begynt å krype oppover nedi Europa:)
 8. http://www.corsaitaliana.no/lopsrapporter/135-sesongen-2017 Sesongrapport skrevet av Lars Ola Amundsen! 👍
 9. Enkelte i England hevder de har fått ut mer enn 200hk av 170hk multiair. Problemet er at multiair enheten som sitter på den ikke klarer mer enn 200hk maksimalt pga flowrestriksjoner. Fikk vite dette via en av motorspesialistene til Romeo Ferraris. Mine tekniske egenskaper strekker ikke til om det finnes noe mulighet for å utbedre det, men regner med de gutta der har peiling😎 Skal du ha mer enn 200hk må du kjøpe en t-jet motor. Den er det tatt ut opp mot 400hk av. Høyst sannsynlig er det kun en snill rullende landevei som har gitt disse tallene.
 10. Hvor mye skal du ha for bakvingen?
 11. 110.000kr er ikke så ille for en QV. De holder seg relativt greit i pris. Pass bare på at den har alt av utstyr. Dynamiske dempere er opp til deg å ha, og jeg er sikker på om 2010 kom med dem. De er kjekke å ha om du ikke skal bytte til coil-overs.
 12. Tror den skal fungere sånn delvis. Vi får se. Klør helt sinnsykt i fingrene. Men GTV'n står først i køen. Er ikke så "mye" som skal gjøres der, bare hjulopphenget, noen skjermer, litt elektrisk, og sammenskruing av en motor. Fadern mente den ene topppakningen var gåen på Sud'n så vi får se hva som skjer der. Blir vel av med begge to, nye pakninger og plansliping. Ellers så fungerte bilen ganske bra før den ble satt bort. Hadde vært veldig kult å fått den på veien til neste sommer. Men tror nok fort det blir 2019-2020 før den drømmen kommer i oppfyllelse. Er 5 år Tim fadern fyller 70. Da må den være på veien! Legger ved noen flere bilder til motivasjon, disse fra en dansk mann med mye tøffe Sud'er hva syns folket om type to spoiler og TI skjermbreddere og frontspoileren på en super? Jeg syns det blir litt kult og passer fint til bilen. Den har jo tross alt en 1700 med doble 40mm webere og fullt super sprint anlegg. Senking blir det uansett! Interiøret er ganske sarvete om jeg ikke husker feil, så det blir uansett en "uoriginal" løsning der.
 13. Savali tuning pogea racing er de to jeg vet om, men veit ikke om det er langt unna rrrrrrringen:)
 14. Gratulerer med ny bil! Legg gjerne ut flere bilder👍😎