Gå til innhold

Jørund

Capo
 • Innholdsteller

  819
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Jørund vant sist dagen den 11. oktober 2018

Jørund hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

158 Eccellente

Om Jørund

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jørund

  1980 Alfasud

  Dette har jeg faktisk tenkt på selv👍 Genialt!
 2. Jørund

  Big Fiat Lotteri!

  BIG FIAT kan bli DIN! Salgsperiode 1/12-18 til 31/3-19. Trekning 7/4-19 CorsaItaliana, Norges hyggeligste racing serie,ønsker seg flere lekekamerater. Derfor ønsker vi å lodde ut en helt komplett racerbil, fiks ferdig til bruk! Bilen det er snakk om er Nr8. BigFiat, som er en Fiat CinqueCento. Bilen er bygget i UK som en autoslalom og bakkeløp bil. Mao dette er en velbygget racerbil med mange gode modifikasjonerog dyre deler, som gjør at bilen gjør seg godt i klasse 3 i CorsaItaliana. Rask nok til å hevde seg i toppen i denne klassen, men med utviklings potensiale til å ta den helt til topps for de som ønsker det. Bilen har en egen facebook side som går helt tilbake til 2008 i UK og videre i Norge fra 2012 og en godt dokumentert byggetråd på Corsa forumet. https://www.facebook.com/BIG-Fiat-37860971811/ http://www.corsaitaliana.no/forum/index.php?topic=389.0 Så hva må man gjøre for å slå kloa i denne vesle godbiten og bli en del av den fantastiske Corsa familien. J Vi selger 250 lodd @ 200 kr, m.a.o. VIPPS’er du 200, 400, 600kr osv. (avhengig av hvor mange lodd du vil ha) til 21422 (Klubb Alfa Romeo Norge) VIPPS er foretrukket betalingsmåte, men er ikke det mulig kan du bruke konto nr: 1607.39.85645. VIKTIG, huske å notere Navn, tlf, og e-post adresse Samt «BIG Fiat» i notatfeltet, slik at vi vet hvem vi skal sende loddene til og hvem vi skal kontakte når DU vinner bilen.
 3. Jørund

  Full rens av gammal Nord motor - Hva anbefales?

  Rensing av oljekanaler og bead blasting i denne videoen.
 4. Jørund

  Alfasud - Fjærer og dempere

  Snakket med Kjell Arne Karlsen på Rudskogen sist, Volvo 240 dempere skal passe med litt modifisering fremme, slik at de passer i hylsa. Bak kan du bruke BMW e36? Litt større utvalg av dempere til disse.
 5. Jørund

  Oppsett suspension "gta" Bertone + bremser

  Ok, lurte på om de hadde en annen geometri eller noe. At det var et lite triks i Alfa-Ludo 😉
 6. Jørund

  Oppsett suspension "gta" Bertone + bremser

  Hva er forskjellen på 1300 spindler og 2000 spindler evt andre spindler?
 7. Fikk endelig bestilt litt informasjon fra Alfa Romeo om bilen. Litt usikker på om det var nødvendig, men litt morsomt er det jo. Får et trykk på fint papir som de skrev, men på Italiensk. Har de egentlig mulighet for å sjekke om det er matchende motornr og chassisnr? Eller er dette bare litt sånn ca si si si?
 8. Spideren begynner å komme seg nå, litt småtterier er det, men ingenting som ikke er overkommelig. Ingenting å beklage, vi var alle i bensin og bilrus:) hadde vært fint med flere biler ja. De som møtte opp var dog veldig fine! 👍 jeg hadde en veldig bra dag, skulle bare hatt litt bedre tid. Kom meg ikke ut på banen denne gangen. Det får bli neste gang. Veldig fin den 75’n din. Skulle veldig gjerne hatt meg en busso jeg også🤗
 9. En av de siste kjøreturene med Spidern for i år. Skal vinterlagres fra helgen av. Blir alltid en ekstra lang tur når man skal på butikken😎 Overrasket over lysene på bilen, de holder i massevis. Lurte på om jeg skulle kjøpe meg LED-kit fra Alfaholics, men det trenger jeg ikke🤗 Forbruk siste 45 mil: 0,86l/mil og ca 0.3-5l olje.
 10. Jørund

  Fete Videoer

  Kanalen til en Alfist fra Sør Afrika. Jeg syns det var mye fint å se på her, har bare sett et par videoer, men det kommer til å bli mange flere! https://www.youtube.com/channel/UC0fSgL1geSF5L7GShj33qkw
 11. Jørund

  Corsaløp til helgen!

  Seseongavslutning med corsaløp og Stradale! Kom kom! Det blir masse tid til kjøring og dekksparking! http://www.corsaitaliana.no/nyheter/148-velkommen-til-lop-9-10-rudskogen-2018
 12. Jørund

  Gruagarasjen

  Rekke5 fra Volvo har herlig lyd!! Savner 850’n min 😎
 13. Jørund

  GTV6/ GT 3.2

  Eller, litt rart å like dette innlegget fra min side. Når jeg ikke har penger til å kjøpe hverken den ene eller den andre😂😂🙈 Men dæven å fine biler!
 14. Jørund

  aquablasting - o.l.?

  Vet du om noen som tar på seg større jobber også?
 15. Jørund

  aquablasting - o.l.?

  Virker som de bare tar mindre deler og ikke hele biler/understell.
×