Multijet

Maggiore
 • Innholdsteller

  3 216
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Multijet vant sist dagen den 16. juli 2017

Multijet hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

108 Eccellente

Om Multijet

 • Rang
  Maggiore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Mekonomen har vel fjærer? Husk klubbrabatten
 2. https://virtualgarage.no
 3. Bilde i RB fra 1995, da det var flom i Sørum.
 4. Boltsirkel? Tommer?
 5. Sitter vel et gult relé innenfor midtkonsollen som er kjent for å forårsake problemer med sentrallåsen på 166
 6. Har denne bilen gått i Holmestrand-området tidligere? Så en meget rusten rød 159 der for noen år siden
 7. 159 ligger nok et hakk over 166 i kvalitet, tross girkasseproblemer på enkelte biler (Fyll en liter ekstra girolje, det sies å hjelpe på varmeutviklingen.) Aldersforskjellen er heller ikke til å komme unna, 166 er en eldre bil - og da må man regne med rust, div gummideler som har begynt å bli morkne osv. Mye mer fornøyd med kvaliteten på vår 159 enn tidligere 166 iallfall. Og man kan si mye om diesel, men JTDene er bunnsolide motorer (i motsetning til TS 16V). V6 er selvsagt beste motor rent lydmessig, men ikke når det gjelder forbruk/kostnader, og er mere moment i en 2.4 JTD
 8. http://m.bilnorge.no/artikkel.php?aid=49144
 9. Veldig lett å bytte dynamo på 159 1.9 JTD iallfall
 10. En på KARN facebook-forumet som lurte på hva han kunne få for sin. 2007 med 2.4 JTDm og automat . Du kan jo prøve på et bud :-)
 11. Lenge siden denne tråden har blitt oppdatert. Gjeldende utgave av rabattlisten ligger til enhver tid på facebook-gruppen til KARN, men seneste utgave er også lagt ved denne meldingen (se nederst) https://www.facebook.com/download/preview/150295175601261 Merk at avtale med Exide (Sønnak) ikke er med her (pga deadline) : Exide (Sønnak) i Oslo, Stavanger, Bergen, Trondheim og Bodø tilbyr 50% på startbatterier (utifra gjeldende veil. prisliste), og nettopris på tilbehør. Betaling og utlevering må gjøres direkte ved ovennevnte avdelinger. Husk medlemsbevis (som må forevises). Se sonnak.no KARN_Rabattavtaler_2017#4.pdf
 12. Batteriet i nøkkelen har kun med fjernkontrollen å gjøre. Sitter en "krans" med ledning rundt tenningslåsen som er antennen til startsperren, denne kan det være problemer med. Sjekk først kontakten til denne. Også verdt å sjekke jording til "hjernen"
 13. Se tipset til Masi over, tror dette er mest sannsynlig.
 14. Som vanlig er det forskjell på teori og praksis. Poenget er jo å unngå ulykker. Framdekkene har størst betydning både ifht bremsing, akselerasjon (Fwd), svinging, vannplaning osv. Vil man unngå ulykker så setter man de beste dekkene framme. Punktum. At ulykkene kan bli alvorligere med bakhjulsskrens enn framhjulsskrens er en helt annen greie. Det er alvorlig å miste styring og bremser også! Men å kjøre med gode piggdekk framme og dekk helt uten pigger bak vil jeg ikke anbefale. Da er forskjellen mellom dekkene for stor. Kjøp to nye piggdekk og sett de gamle bak.
 15. https://www.vg.no/forbruker/bil-baat-og-motor/bil-og-trafikk/ny-naf-test-sett-de-beste-dekkene-foran/a/137863/ "Våre tester viser at det er enda viktigere å ha de beste dekkene foran når bilen ikke har ESP, sier Raaen."