Multijet

Maggiore
 • Innholdsteller

  3079
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Multijet vant sist dagen den 5. februar

Multijet hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

58 Superbo

Om Multijet

 • Rang
  Maggiore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Fikk et bra inntrykk av interiøret i Tipo, skinn trekker opp selvsagt. Oppleves ikke som en billigbil. Eksteriørmessig synes jeg stv var mest vellykket, men kombien var ikke dum den heller, og overraskende romslig til å være kombi.
 2. Dunlop Sport 07 dim. 225/45-18. Komfortable dekk med lite sporing, sitter bra men synes de hyler litt vel tidlig ved aktiv kjøring
 3. http://m.nettavisen.no/na24/daimler-kontorer-ransaket-av-politiet/3423343253.html
 4. Dette holder nok lenge. Noen skiver utenpå hverandre i litt forskjellige størrelser pleier også å gjøre jobben.
 5. Et slikt kit skal fungere fint, spiller ingen rolle om det er 3 eller 5-dørs. Men pass på at du får ecu til 2.0
 6. Lei sak, men kunne vært verre. Ettersom det var en annen bil inne i bildet også, så blir dette kanskje en forsikringssak? Eller ordner dere opp selv?
 7. Servopumpe satt mot torpedovegg ja, var fire timers jobb. Trangt. Dyr erfaring.
 8. Hvis du tenker på løpehjulet til multireimen så ble hele delen byttet. Ikke jeg som gjorde den jobben, delen var ikke voldsomt dyr (ca. 800 kr.) men ikke helt enkel å få tak i. En times jobb å bytte. Glad jeg slapp å bytte dynamo iallfall, er visst en vanvittig jobb på 147 Har lagt salg av bilen litt på vent, men har egentlig en bil for mye og er alltids åpen for bud. P.t. har 147en vist seg mer problemfri enn 159en ... så den kan være god å ha i bakhånd.
 9. Masi har på lager til bra pris (noe jeg oppdaget litt for sent)
 10. Vet dessverre altfor lite om ulike farer, men bra er det ikke. Før høyt trykk, sprengte pakninger/simringer, lekkasjer, skade på EGR, partikkelfilter, katalysator, turbo, olje som blåses ut "feil plasser" (peilepinnehull, veivhusventilasjon) osv. Utifra hva jeg har lest, er ingen ekspert. Det meste jeg har tappet ut er 1 1/2 liter etter oljeskift...
 11. Har idag montert tilbake opprinnelig førerdør, da den er penere. På denne var imidlertid låsekasse og dørhåndtak ++ defekt, så det ble en miks av deler fra de to dørene. Litt pes da stagene til dørhåndtaket ikke var enkle å få på. Men da er det også to like nøkler til bilen. Har nylig byttet servopumpe (brukt, med mindre slark) pga mistanke om ulyd, og løpehjul til multireimen (som var den egentlige årsaken til ulyden).
 12. Har flere ganger opplevd at både merkeverksteder og andre verksteder (som hovedsakelig driver med oljeskift og evt eksosanlegg) fyller for mye olje. Nå sist på min 159, her tappet jeg ut 1L olje. Mange eiere stoler blindt på oljeindikatoren i displayet, men saken er jo den at det ikke vises i display om det er for mye olje (max nivå vises uansett i displayet). Verdt å sjekke, og fort gjort å tappe ut for mye olje med oljesuger.
 13. Vaierne som har krøllet seg + defekt vindusholder (den lyseblå på bildet) + skade på det røde hjulet som vaierne snurres opp på. Bestiller alt nytt.
 14. Hos Bærum bilutleie kan man leie 124 Spider! http://barumbilutleie.no/personbiler/fiat-124-spider/
 15. Jeg har tipset redaktøren