Alfaduden

Consigliere
 • Innholdsteller

  5 633
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

28 Molto bene

Om Alfaduden

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 22. juni 1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tønsberg
 • Interesser
  Mat, drikke, biler og båter :)
 1. En annen lyseblå jeg har sett på Alfaromeo.org da?
 2. Den havnet her ja... Tenkte meg det. Dette er en DIGG farge! Kos deg og håper jeg får se den live en gang!
 3. Drit i det! Kjør ned de rammeløse rutene og gi gass så det runger i fjellsiden!
 4. Ja det gjelder å velge bosted med omhu Landmann Jo, det var ikke noen tvil egentlig. Vil ikke skille meg med Vepsen før i det minste å putret rundt én sommer med den Når det i tillegg er snakk om hundrelapper for å ta en stor service så er det bare morsomt.
 5. Da er vi i gang, Vepsen og meg. Skiftet dekk, laderegulator, noen lyspærer og en tennplugg. Startet opp og knørret nyyyydelig! Slang på meg hjelmen og kjørte en tur rundt Nøtterøy. Nyydelig å skli gjennom rushtrafikken i Tønsberg og høste smil av ekvipasje og eier med glis bredt nok til å fange samtlige småfluer... Oljeskift på kassa nå og en ny speedowire, så er den klar for en sommer med puttring For å ta den andre delen så er båten kjørt opp på verkstedet for å gå i gang med motorbytte. Ut med gammel 3.0 liter og inn med ny 4.3 MPI. Blir bra! God vår a!
 6. Det var Valvoline olje som til slutt ble fylt på min TA motor etter å ha fylt Castrol Magnatec først. Gikk klokkerent med Valvoline oljen som RSA brukte ved service i alle de 23000km jeg hadde bilen.
 7. GTAen til Peer er fin!
 8. Gratulerer med bil! Menne, hva med han derre derre som solgte den da? Ville han ikke ha gøy bil lenger? Eller ga du ham et "tilbud han ikke kunne motstå"?
 9. Hehe Evig runddans... Jeg vet at min gamle GTV også er til salgs Vegard. Gi meg en lyd hvis jeg skal sette deg i kontakt.
 10. Gull!
 11. Looks good! Good luck with the electrics
 12. Det var det enkleste...
 13. 3,0x10 Orginaldimensjon. Men dette gir meg to felger til overs. Det betyr forskning på større dimensjon etterhvert.
 14. Enda en restaureringstråd for "folket"! Så morsomt å lese om. Stå på videre. Dette gir meg inspirasjon til en dag og eie en klassisk Alfa
 15. Så er ny reglatore bestilt, samt noen nye dekk ferdig på felg! Satser på en ny sommer med blårøyk og totaktsolje smurt ut over radialgummien på bakdekket