Alfaduden

Consigliere
 • Innholdsteller

  5,766
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alfaduden vant sist dagen den 24. oktober

Alfaduden hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

126 Eccellente

Om Alfaduden

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 06/22/1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tønsberg
 • Interesser
  Mat, drikke, biler og båter :)
 1. Fy søren den er fin i den fargen!
 2. Har en stk. brukt tåkelampe til 159 liggende å slenge i kjelleren. Den er hel og fin og fungerer bra, dog er den brukt og noe steinsprut/matt glass må påregnes. Sendes mot frakt og 150kr, evt. hentes i Tønsberg for samme pris. PM eller sms 908 14 570 -Magnus
 3. Har bare godt å si om MiTo! Eid en Twin Air tidligere. Likte den veldig godt. Kjørt mye 156 SW med 2,4 diesel. Velholdt 156 er bra og nok strået bedre enn MiTo, men sistnevnte er nyere og langt billigere i drift! Dessuten går den antagelig gjennom et par EU kontroller uten å bytte bærearmer eller sveise rust...
 4. Garasjetråd er flott! Keep em coming!
 5. Gratulerer med registrering! Dette var jo morsom lesning. Regner med den nå er trygt forvart for vinteren?
 6. Exciting!
 7. Dere har jo akkurat hatt en Atle... Hehe alle gjør samme feil med disse, selger når man endelig har fått løftet de opp på det nivået en slik doning bør være... Hehe ikkesant Nei, blir nok ikke noe ny med det første. Etter at jeg sluttet i oljejobben må jeg tenke litt mer økonomisk. Dessuten har jeg foreløpig en fin 75 jeg trives med (heldigvis). Men dagen garasjen rommer to biler kommer nok en GTV eller Spider med 3 eller 3,2 liter. Vær du sikker!
 8. Tenkte jeg skulle slenge ut noen bilder fra den første sesongen jeg har hatt bilen. De kommer i helt tilfeldig rekkefølge, men gjenspeiler en deilig kosebilsesong! Stortrives virkelig bak rattet på denne. Kjørt en del på bane. Har dessverre ingen bilder fra banetreff i år, men kanskje noen her inne har noen å sende meg? Ellers skal det gjøres noe arbeid i vinter: Regreim med simmerringer til topper og veiv. 105 serie casterkuler Nye gateslicks Fikse hengende taktrekk Få de elektriske stolene til å virke Rense interiør Polere bilen skikkelig Satser på noen kjøreturer til før jeg parkerer den for vinteren!
 9. Fy søren jeg har en like merkelig facinasjon for 916 som du har tror jeg Vegard... Digger disse!
 10. Gevinst blir det jo ikke uansett, men litt reduserte utgifter er jo fint ...Særlig for dere skrotnisser
 11. Hvis ikke Photobucket har tatt tilbake rettighetene for visningen av alle bildene jeg har lagt ut kan du se i tråden om min gamle TB. Monterte også tubotrykksmåler inn der klokken normalt skal stå. Ble kjempebra!
 12. Holder jeg med deg i! Liker utvekslingen til 2,5. Selv om en differensialsperre hadde vært veldig fint...
 13. 14000,- CHF for en strøken 156 GTA Berlina Selespeed med ny reg.reim og service. Skal jeg sette deg i kontakt med selger?
 14. Vet om en 156 GTA Berlina med Selespeed til salgs i Sveits. Skal være strøken bil. Kjørt 78000km...
 15. Gratulerer med bil Peer! Det er gøy å lese slike tråder. Følger med videre. Holder selv på med en 156 V6 sammen med en god kamerat. Det ble jo som du sa, diffbrems og diverse sammen med registerreimbytte og en overhaling av kjølesystemet... Målet er brukbar trackdaybil til neste år. Har ikke samvittighet til å rase rundt med 75en min på hvert eneste treff, selv om det er latterlig morsom bil å kjøre. Dette er da min 3. V6, men Første med 24V... GT er en fenomenal bil. Jeg hadde nok valgt GTV med 3,2 da den er hakket mer bøllete enn GT, men som du sier, ingen kan ta fra GT komforten, sydd sammen med et tidløst design, praktiske løsninger og kjørevillighet... Fortsett den gode trenden du! God helg!