Alfaduden

Consigliere
 • Innholdsteller

  5 574
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

11 Buona

Om Alfaduden

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 22. juni 1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tønsberg
 • Interesser
  Mat, drikke, biler og båter :)
 1. 75, 90 og 164 hadde automat. Lykke til. Mest realistisk er vel 164 med 3l og automat. De andre er meget sjeldne...
 2. Litt mer av "noe" Sikkert mange av dere som har sett den, men en fin forbrukertest av en uke med en vanlig Giulia med 2,2 diesel. Den får tilsynelatende bare skryt! Jeg gleder meg fortsatt til å prøve en...
 3. Begge er solgt dessverre.
 4. Hadde også levd helt fint med Thema som bruksbil. Driv bak har jo ikke Alfa fått før nå i år så, her har jo "Lancia" vært tidlig ute
 5. Fusso er konge!
 6. Jeg synes mitoen var helt konge! Koste meg på lange og korte turer. Herlige seter og store deilige dører uten vindusrammer. Min var senket og det gjorde ikke meg noe. Ble noe lav ved enkelte anledninger, men det var den lille leppa under som fikk kjenne det stort sett og denne kan enkelt byttes ved behov.
 7. Skikkelig barnehage/skoleracer! Flott!
 8. Denne var informativ og fin:
 9. 75 3.0 kasse har vel diff? Usikker på om GTV6 hadde det orginalt? Lenge siden jeg har holdt på med 116 biler nå (10 år snart...)
 10. Ja, og bilder av den nye sedanen med driv på det rette hjulparet da? Grønn pistol ved pumpene også eller?
 11. Gøy å se denne bli brukt og holdt ved like! Fortsett slik. Skal du ha den inne i vinter? Salter vel som noen galninger på Haugalandet?
 12. Vet ikke jeg. Prøvde Launch mode på P85D her i går. Hvor vi stoppet helt opp på en vanlig vei og ble skutt ut som to idioter på vei til mars... Et lite øyeblikk trodde jeg dråpene på ruten var tårekanalene mine som sprakk... At vi brukte 30 km av batterikapasiteten på bare 5,2 km lo både eier og undertegnede av. Eier er forøvrig over snittet interessert i bil og båt, og har både M3 og andre rå BMW på samvittigheten.
 13. I love Ajvar! Put it on Cevapi
 14. Jeg trengte en bil med plass til hundebur etter at Ghibli kom i hus. Da ble det 159 SW. Der, det var et tilfelle at jeg kjøpte en alfa kun på grunn av nytteverdien.
 15. Så utrolig kult! Du har virkelig opparbeidet deg en morsom bilpark! Denne skal jeg følge med på!