Gå til innhold

Alfaduden

Consigliere
 • Innholdsteller

  5 919
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Alfaduden vant sist dagen den 17. oktober 2018

Alfaduden hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

206 Splendido

Om Alfaduden

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 22.06.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tønsberg
 • Interesser
  Mat, drikke, biler og båter :)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Alfaduden

  Atle's Alfaer

  Det forstår jeg godt.
 2. Alfaduden

  Atle's Alfaer

  Er det noe god økonomi å selge den nå da? Er det ikke bedre å beholde den selv hvis du har brukt så mye penger på den? Du vet jo hva du har og den burde gå lenge uten påkost når du er klar over problemet med revers.
 3. Alfaduden

  105 - søke godkjenning for ombygging

  Så du sier at jeg kan dra og godkjenne min 75 med RSR understell også? Det ville jo være en fryd om det gikk an
 4. Alfaduden

  Stelvio- en vudering

  Hatt Stelvio 210 Diesel i en ukes tid. Var en veldig god bil som mange andre. Enig med deg, det føles som en enorm bil på utsiden. Når man får noen mil bak rattet forsvinner denne følelsen sammen med sikten på grunn av den enorme A-stolpen. Men slik er de fleste bilene i dag. Nesten som det er et veltebur bak stoffet der... På veien er den meget direkte. Vekten er lite merkbar, og den understyrer på tørr asfalt også, før den tenderer til fin overstyring. Da må man riktignok være svært bestemt på hva man ønsker at bilen skal... hehe Jeg fikk to fartsbøter denne uken i Frankrike. Med den nye AMG utstyrte E-klasse jeg leide et halvt år før fikk jeg ingen. Det sier vel kanskje sitt... Det må være artig å være Stelvio eier. Synes likevel det er synd det ikke er SW utgave av Giulia.
 5. Er det solid lakk på denne? (blir det rødt på poleringsputen) Trodde 164 hadde klarlakk orginalt...
 6. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  Ja, fin lyd i den, men det er en større motor og låter litt annerledes. Er 2,5 i min.
 7. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  Jøsses. Ja det må jeg si. Han er nok oppriktig glad i Fiaten sin.
 8. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  Jo, du er inne på noe her Porka. To forskjellige motorer også. 3 liter er litt dypere i røsten. Men noe å ta med videre er den nederste. Ja, kanskje jeg skal se på en slik løsning. Takk for tips! Man får Croma med Busso V6 vet du 😎
 9. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  Er egentlig fornøyd med den nå. Helt orginal. Det er stille og komfortabelt på langtur. Når jeg gir gass så hører man likevel mye lyd. Hmmm..
 10. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  Er det noen som har erfaring med oppgradering av eksosanlegg på disse? Passer for eksempel midtre seksjon fra GTV6? CSC leverer to utgaver. Med og uten midtre lyddemper. Blir det for bråkete å velge den uten? Tenker å beholde den bakre inntil videre uansett.
 11. Alfaduden

  2600 Sprint 1964

  Herlig lydbilde i disse motorene. Jeg tenkte på avdukingen av Il Tempo Gigante og tok meg i å blabre diktet. "For oppfinnaren han kjensle fekk,og skreiv så ut ein stor, gild sjekkslik at på startstreken no til helgenstiller sykkelreparatør Reodor Felgenopp med noko som triller fort. og som bærer navnet på denne kantante:Racerbilen Alfa Romeo totusensekshundre Sprint"
 12. Alfaduden

  Masi`s Alfa-garage

  Hehe Stilig. Forstår jeg rett hvis denne bukken står litt lenger inn i garasjen?
 13. Alfaduden

  Transaxle Tour Team

  Herlich wilkommen Werner! I will follow this thread and try my best to answer if you have any questions Gol was the place for ice track meeting last year and still is this year. I have no clue where next years event will take place, but I`m sure that someone will keep you informed.
 14. Alfaduden

  Masi`s Alfa-garage

  Det har jammen meg blitt bra både på tomten hjemme og i Garasjen Thomas! Artig å lese og se alle bildene
 15. Alfaduden

  Øyvinds Alfagarasje

  Flott å se du fikk brukt GTVen litt i fjor. Savner fortsatt TBen min og mener det er en kjempefin motor i disse bilene. Morsomt at det i tillegg til fin Bussolyd også puster og peser litt fra turboen. Baklyset du har satt på er orginalt og slik det ble levert på alle GTV/Spider. Det du tok av har noen farget med rød spray. Det synes ikke jeg er noe fint, så jeg er glad du byttet, i tillegg ble fukten kanskje også utbedret.
×