Gå til innhold

Alfaduden

Consigliere
 • Innholdsteller

  5 836
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Alfaduden vant sist dagen den 17. oktober

Alfaduden hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

172 Eccellente

Om Alfaduden

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 22.06.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tønsberg
 • Interesser
  Mat, drikke, biler og båter :)

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  Er vel bare å innse at det virkelig er på hell for sesongen for i år. Håper på noen turer ennå, hvis ikke blir vinteren lang. Flyttet bilen til en garasje litt nærmere meg (rett under stuen). Har noen punkter som skal gjennomføres i vinter. Bytte de to andre gummismultringene på mellomakselen Stor service med bytte av alle væsker Koble strøm til El. stolene Overhale ny girkasse
 2. Alfaduden

  Speedos rosenrøde skrytetråd (2004 156 JTS)

  Hva er fordelene med å legge/ha struktur på nederste del av kanaler?
 3. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  Fikk vasket den lett i dag. Så blir den grundigere rengjort på et tidspunkt senere.
 4. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  Ja de passer helt fint om hverandre. Tanken er å overhale denne kassa og stramme opp diffen. 😉
 5. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  På grunn av differensialsperren som TS har, mot åpen diff som er orginalt på min 75. Utveksling skal være lik.
 6. Alfaduden

  Alfa Romeo 75

  Ble lite kjøring og bruk av bilen i år. Rundet 116000km. Så lagt på den omtrent 6K på nesten to sesonger. Har litt planer i vinter. Ned med mellomaksel og bytte de andre smultringene. Så vurderer jeg å ta ned De-dion for å rengjøre og lakke denne. Får se hva jeg gidder... Da blir det bytte av foringer her også i så fall. Har vært å hentet TS girkasse i dag. Det morsomme er at dette er girkassen som tilhørte min første bil! Så nå er ringen sluttet... Planen er å demontere og overhale TS kassa og montere denne i 75en. Har lyst på sperre! Videre må jeg bytte reg. reim og ta samtige simmeringer på motoren. Dette sammen med en større service med bytte av alle væsker og så videre. Så får vi se hvor langt jeg kommer før det er sesong igjen uti April neste år
 7. Blitt fin den Spideren din Jørund! Tok litt tid før jeg skjønte at det var deg på Rudskogen forrige lørdag. Beklager det... Håper du hadde en fin dag? Skulle gjerne sett ennå fler biler på treffet, og særlig ute på banen, men men.
 8. Alfaduden

  Scuderia Porka Racing

  Herremin for en samlig! Hva er planen med denne 308 som du løftet på over her? Er det håp for å få den kjørbar igjen?
 9. Alfaduden

  916 GTV V6 3.0 ønskes kjøpt

  TB: Sjekk nøye alle slanger. En sprekk i vakuum eller trykkslanger kan skape mye frusterasjon. Plugger, rotor og fordelerlokk bør byttes ved oppgitte intervaller eller oftere ved hard bruk. Disse motorene har etter min mening litt små/underdimensjonerte kjølesystem, så sjekk at radiator er hel og fin og bakre sylinderrekke kan lett bli varm dersom man kjører mye hardt og ikke har vært flink med å flushe/skifte kjølevæske innimellom. Bruk for all del 98 blyfri. Hele bilen later til å synes dette er mye bedre og den forbrenner mindre bensin, samt går bedre. Sjekk foringer i bakre hjuloppheng. Her skal det være thigt! Ingen ting er så kjedelig å kjøre som en GTV/Spider med slarkete foringer... Stort sett ingen eller meget få problemer med rust på disse bilene.
 10. Alfaduden

  916 GTV V6 3.0 ønskes kjøpt

  Litt mer som kan gå galt med en TB motor i forhold til en 3 liter. Men det gjelder som alt annet, finner du en som er godt holdt så er det ikke noe problem. Bilene som er godt holdt koster gjerne litt. Jeg solgte min GTV TB for 100.000kr for noen år siden. Det var den verdt også!
 11. Alfaduden

  Harry’s Garage Thema 8.32

  Harry har en fin tilnærming til de fleste bilene eller MC og landbruksmaskiner han prøver eller eier. Artig å følge ham!
 12. Alfaduden

  Girkasse 156 2,5 ønskes kjøpt.

  Hør med Erik A her på forumet. Han delte en 156 V6 tidligere i år.
 13. Alfaduden

  Gruagarasjen

  Hva med noe med trekk på rett hjulpar da Atle? 75 med Busso er jo prima!
 14. Alfaduden

  Er det ett marked for 105 og 116 serier?

  Jeg skal hvertfall tviholde på min tipo 161-bil... Den har V6 og ser grei ut uten for mye rust og tull. Bare å kose seg i mange år!
 15. Alfaduden

  Gruagarasjen

  Tenker det er en glede å pendle med denne Atle!
×