lesken

Capo
 • Innholdsteller

  742
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

54 Superbo

Om lesken

 • Rang
  Capo

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

455 profilvisninger
 1. kort fortalt og grunn for salg: min far kjøpte ny bil idag og han spurte om jeg ønsket overta hans 2016 mod. Typisk at han ikke tenkte på dette for en mnd siden når jeg handlet denne nydelige 159 😯Og selvfølgelig rukket koste på den rundt 20 tusen på kort tid men nødvendig(dekk, multimedia) et mega tilbud som er vanskelig takke nei til også 🤔 min kone vil ikke selge sin bil så Alfa ofres ☹️ Og kan ikke ha 3 biler. Er eier nr 3. Alle tidligere eiere er entusiaster. Noe bilen selvfølgelig bærer preg av. Godt vedlikehold. Litt Specs, 2007 mod. Reg i des 07. Ikke bruktimport. TI utgave, som de fleste vet innholdet brembo, sportsunderstell og interiør osv. soltak klima el.vinduer og speil, takluke pioneer mulimedia nytt Mulitfunksjonsratt skipose cruise control justerbart ratt alarm og startsperre sentral lås fjernstyrt nedfellbare bakseter sort skinn, sport tonede ruter, mer bak orginalt 19" sommmer 245-35-19 nye 18" vinter, ubrukte nyinnkjøpte 225-45-18 antirust behandlet jevnlig nye fjører og dempere 2016 registerkjede byttet 2012(50000km) og tilbehør. sort med sort skinn. selespeed med jevnlig servicer. Kjøres som automat og har F1 gir, samt sportmodus COC sporteksos Tykk perm med historie vedlagt. Samt servicehefte medfølger noe servicedeler samt nye baklys(dugger litt), medfølger noen sort eikede felger i 19" uten dekk. Orginal nav. Alt Dette ligger i pris på bil. noe mer utstyr enn nevnt også. Tatt det viktigste. km 95500 pris 150000kr fri reg ut september (3660kr). Ikke heftelser. Tar ikke bytte. sjelden utgave med denne utstyrspakke i Norge. ta kontakt for info, pm ! Mvh R
 2. Bilder må til 🙂 Har havnet i et dilemma, min far kom med et tilbud som er vanskelig si nei til 🤔 Min far kjøper seg ny bil denne uka, og har spurt om jeg vil overta hans bil. Forøvrig en 2016 mod gått 16000km. Synd han ikke sa dette for drøye mnd siden 😇 men, men.. Klart det frister med nyere bil, men Alfa må isåfall vurderes få er annet hjem ☹️ Kona vil ikke kvitte seg med sin. Har ikke behov for 3 biler eller plass. Huff, sover trolig dårlig i natt. Her må det tenkes.
 3. Sykt fornøyd med denne bil altså 🙂 Kjørt noen uker med de nye sommerdekkene, Landsail lss 588 og de er gode og positivt overasket. 245-35-19 og trodde de skulle spore men ikke antyding, happy 👏 Kjøpte nyhe vinterdekk også i dim 225-45-18 fra dekkonline star performer og gummi virker myk og fin, spennende når den tid kommer. Syntes også motor virker kvikk på denne, 185 positive hk 😊
 4. https://www.naf.no/forbrukertester/dekktester/sommerdekktest-2015/landsail-ls-588-uhp/ kjørt på disse noen uker vel og syntes de .virker bra, mye for penga 👍
 5. Gikk over til 245-35-19 på min ti. Kjøpte billig og bra Landsail lss 588 fra eiker motorshop. Dekket har gode test resultater og er fornøyd med de. Sporer ikke heller og er stille til lav profil å være.
 6. Er ikke bare olje retur da? et råtips 🤔
 7. Vil overraske om det blir noe mer, men spørs hva motpart tenker. Er vel ikke penger det handler om men prinsipp isåfall. Om det går videre, selv om jeg ikke ser det komme. men man vet jo ikke 🤔
 8. Du mener 235-40-19?
 9. Pioneer dab+
 10. Litt vask. Rundet 95000km idag. Hatt noen lengre turer og bilen er skikkelig tight. Skaffet nye sommerdekk og det ble 245-35-19. Nye vinterdekk er også kjøpt inn 225-45-18.
 11. Awesome Brera 👍 A lot of mods and impressive upgrades.
 12. Da ble det pioneer AVH490DAB. funker meget bra, og lydnivået ble oppgradert sykt bra i forhold til orginal spiller. Montert på fort knox i Drammen. Anbefales og god service.
 13. Montert inn antenne som fulgte pioneer anlegget, alt funker som det skal. Anbefaler derfor ikke antennesplitter og bruke org FM antenne.
 14. Ja, virker som antennesplitter ikke er optimalt. Faller ut mye, så må nok sette opp på vindu og det som følger med til nye spiller.
 15. Fått montert dab i bilen, de har koblet opp mot tak antenne. Er brukt en splitter forså bruke original FM antenne og den har bra signal. Den kutter ofte og ute i lengre tid under kjøring. må kanskje koble opp ekstern antenne, men orginal pisk på taket skal fungere ifølge eksperter? Men, det er ikke bra dessverre. noen andre som har vært borte i det samme?