Multiair

Caporeparto
 • Innholdsteller

  421
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Multiair vant sist dagen den 26. august 2017

Multiair hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

43 Molto bene

Om Multiair

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

607 profilvisninger
 1. Hei Dette er ikkje noen automatkasse,men ein "robotisert manuellkasse".I prinsippet er det ein manuell kasse med 2 clutcher,der kvar clutch har sine gir,ein clutch tar 1,3,5 og revers,mens andre clutch verkar på 2,4,6 gir. Det er vanlig gearolje på kassen,i tillegg er det jo olje på det hydrauliske systemet som sørger for å skifte gearene.Uansett,det er sikkert ikkje dumt å skifte olje,iallefall på girkassen med jevne mellomrom.Det gjeld bare å finne rett gearolje for denne kassen,bare å surfe litt på nettet så finn du nok det.
 2. Altså er termostaten gåen.
 3. Min GT,eller rettere sagt min mors med "traktormotor"er veldig stabil rundt 90,nærmest som 166 som låg på 90 heile tida,mens mine 156er er heilt motsatt med variasjon mellom 65 og 95 i hytt og vær.Ville tippe att det var termostaten som treng byttes,særlig hvis den bruker lang tid på å bli varm.
 4. Hei,ja hadde ein,men den er så og sei seldt.Men har ein til som treng ein del stell.Håper den blir ferdig i vinter.
 5. Akkurat bytta klosser og skiver bak på min 156,ikkje nødvendig å av med callipper feste(klaven som har den idiotplasserte bolten)Bare å skru av dei 2 boltane på glideboltane og av med kalipperen ,så av med klossane,av med skiva,skru inn stempelet,pusse,smøre++,på med nye skiva,på med nye klosser,på med kalipper og vipps så er du der. Så er spørsmålet,skal ein pumpe bremsene først,eller bruke handbrekket først for å få alt til å verka som det skal?
 6. Hei Har ingen pris på den enda,då det finns ein del jobb før han er klar for skilt,bla kamreim+++.Håper den er klar til våren.
 7. Ja,regna med att du kunne vera inntressert. 164 er heilt topp,skal bytte kamreim og vannpumpe+vanlig service på den snart.Alfettaen er veldig heil og god,men treng noe pussel.Rustmessing finns det nok ein del,ikkje heilt sikker ennå.GTV6en treng også kamreim og vannpumpe+ein skikkelig gjennomgang av drivverk med skifting av donuts og gearkassefester+++,samt bremser.Så lakkering,ferdig til våren håper eg.
 8. Å nei,ikkje heilt!!Har noen andre også,ellers får eg kjøpe meg noen
 9. Forresten,har fleire biler som skal vekk i løpet av 6-12mnd,dei som er inntressert i desse får ha det i tankane framover,kansje kan dokke gjer noen gode kjøp -Alfa Romeo 164 3,0 89mod svært fin med 98000km -alfa Romeo alfetta guld kløver 2,0l -Fiat 2000 78 mod -Alfa Romeo GTV6 84mod Her er noen bilder av desse+Den er har seldt.
 10. He,he,for billig,ja.Men sånn er eg,svært utolmodig.Den havner i sogn og Fjordane trur eg.
 11. Då er bilen seldt!!
 12. Skiltene skal på i dag,køyrte vel 100km i går og har nok køyrt noen 100mil med den tidligare,men du har rett burde hatt den sjølv.Men har ein til GTV6+noen andre som skulle hatt litt stell så derfor har eg bestemmt å kvitte meg med noen. Men har ein plan om ein langtur med denne i neste veke så plutselig har den eit par tusen km til på nakken.I mitt neste liv skal eg konsentrere meg om heller å nyte 1 bil og ikkje holde på med 5-10 prosjekter som aldri kjem i mål.
 13. Nei,her er ikkje soltak.