Multiair

Caporeparto
 • Innholdsteller

  417
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Multiair vant sist dagen den 26. august

Multiair hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

41 Molto bene

Om Multiair

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

454 profilvisninger
 1. Hei,ja hadde ein,men den er så og sei seldt.Men har ein til som treng ein del stell.Håper den blir ferdig i vinter.
 2. Akkurat bytta klosser og skiver bak på min 156,ikkje nødvendig å av med callipper feste(klaven som har den idiotplasserte bolten)Bare å skru av dei 2 boltane på glideboltane og av med kalipperen ,så av med klossane,av med skiva,skru inn stempelet,pusse,smøre++,på med nye skiva,på med nye klosser,på med kalipper og vipps så er du der. Så er spørsmålet,skal ein pumpe bremsene først,eller bruke handbrekket først for å få alt til å verka som det skal?
 3. Hei Har ingen pris på den enda,då det finns ein del jobb før han er klar for skilt,bla kamreim+++.Håper den er klar til våren.
 4. Ja,regna med att du kunne vera inntressert. 164 er heilt topp,skal bytte kamreim og vannpumpe+vanlig service på den snart.Alfettaen er veldig heil og god,men treng noe pussel.Rustmessing finns det nok ein del,ikkje heilt sikker ennå.GTV6en treng også kamreim og vannpumpe+ein skikkelig gjennomgang av drivverk med skifting av donuts og gearkassefester+++,samt bremser.Så lakkering,ferdig til våren håper eg.
 5. Å nei,ikkje heilt!!Har noen andre også,ellers får eg kjøpe meg noen
 6. Forresten,har fleire biler som skal vekk i løpet av 6-12mnd,dei som er inntressert i desse får ha det i tankane framover,kansje kan dokke gjer noen gode kjøp -Alfa Romeo 164 3,0 89mod svært fin med 98000km -alfa Romeo alfetta guld kløver 2,0l -Fiat 2000 78 mod -Alfa Romeo GTV6 84mod Her er noen bilder av desse+Den er har seldt.
 7. He,he,for billig,ja.Men sånn er eg,svært utolmodig.Den havner i sogn og Fjordane trur eg.
 8. Då er bilen seldt!!
 9. Skiltene skal på i dag,køyrte vel 100km i går og har nok køyrt noen 100mil med den tidligare,men du har rett burde hatt den sjølv.Men har ein til GTV6+noen andre som skulle hatt litt stell så derfor har eg bestemmt å kvitte meg med noen. Men har ein plan om ein langtur med denne i neste veke så plutselig har den eit par tusen km til på nakken.I mitt neste liv skal eg konsentrere meg om heller å nyte 1 bil og ikkje holde på med 5-10 prosjekter som aldri kjem i mål.
 10. Nei,her er ikkje soltak.
 11. Greit det!!
 12. I vest-Agder,nærmere bestemmt i Kvinesdal kommune.Men har plan om ein tur austover til bjørketangen i løpet av ei veka.Så hvis du er inntresert kan det vel ordnast eit treff for prøving og kikking.
 13. Då er den EU-godkjent med 0 feil.
 14. Då var eg inne for å EU-godkjenne bilen,0 feil.Kontrollanten var faktisk rett så imponert over bilen.Då er ikkje dette noe prosjekt lengre,(bortsett frå noen småting)så det er vel bare å avslutte her.Planen var jo å selge den,men etter responsen her inne blir det vel ikkje lett.(0 respons etter eg la den til salgs)Får vel lage ein annonse på finn,ellers blir det vel å lagre den til våren for så å prøve igjen.