Multiair

Caporeparto
 • Innholdsteller

  382
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Multiair vant sist dagen den 23. juli

Multiair hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

23 Buona

Om Multiair

 • Rang
  Caporeparto

Demografi

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

331 profilvisninger
 1. Det passer vel betre med orginalfelgene må eg vel innrømme.
 2. Ok,greit!
 3. Er du inntressert kan du jo ta ein titt i tråden om projekter,der har eg ein tråd om den(mye bilder:-))
 4. Hei Her har det gått tregt,hadde jo håpt å kunna køyra med denne i sommar.Men pga uforrusette ting har det stått ganske stille.Har nå fått skrudd i saman og testa den litt,slit enno med att den hopper ut av revers,ellers er kassen veldig fin,til og med 2dre gir funker som den skal.Legger inn litt bilder då eg har tenkt å prøva å få seldt den,greit å visa til ein tråd som folk kan kikke på hvis dei er inntresert.
 5. Har ein GTV6 som må sjåast på som eit lett prosjekt,einaste problemet nå er att den hopper ut av revers og att eg har problemer med intervall og stoppen på vindusviskerene.Ellers er den vel omtrent klar for eu-kontroll.2-3 små rustbobler+noen små skavanker i karosseriet, men ellers veldig god for rust.Det er forresten 3liters 75 drivlinje på den samt servostyring frå 75.Kamreim og vannpumpe har eg akkurat byttet+gearkassefester og gummiproppelen i drivakselen.Bremser er overhalt og fungerer bra, same med håndbrekket++++.
 6. Korrekt,min 166 super har ingen jording av innsuget,var ute å sjekka dette i dag tidleg,mens min onkels 166 av seinare årgang som eg skifta kamreim på for ein mnd tid sidan har det.Det veit eg av den grunn att eg ikkje hadde fått jordinga på rett plass under montering og bilen ville ikkje starte.(hadde skrudd den i toppdekselet)
 7. 4000,-
 8. Hei Ja,men det er sveisa litt på den røde,men ellers er dei veldig gode i grunn.Var jo ein av grunnen til att eg tok ut alt inni så eg kunne sjekka tilstanden under teppet.I tillegg får man jo rensa og støvsugd,samt sprøyta lanolin i diverse holrom rundt om.
 9. Såg jo att noen skrytte så ein ein stakkers diesel som hadde gått 380tkm,her er eit bilde som viser att bussoen klarer det uten problem,for det om den toppar 7000 o/min.
 10. Har jobba litt i dag med bilen,fått fart på vindusviskerene,samt vindusheisene som så vidt beveget seg.Samt speglene der eg må bytte den eine.Heldigvis har eg godt med deler så det finns å ta av.Men har noen småproblem som noen kansje har litt peiling på: -Får ikkje intevallen til å fungere -Bryteren til elspeglene verker bare på eine sida uansett,men når eg skrur på vendebryteren til passasjersida fungerer bare opp/ned men ennå på førarsida.Altså den verkar på mi side,men vender eg han til passasjersida verker han ennå bare på mi side men nå bare opp/ned. -bensinpumpa går heile tida tenninga er på.det skal den vel ikkje? -Litt bilder frå dagens økt/rot.
 11. Takk,ja den røde skal på beina,har plan om å starte å bytte kamreim og vannpumpe på den snart(snart her er i løpet av 1-2mnd)Ellers bytting av noe av det same som den svarte/grå.Fiksing av vindusheiser/spegler+++,samt eksos som er dårlig.I tillegg blir det bytting av hardyknuter og gearkassefester+++.Så skal den heillakkeres i Alfa rosso 530 som er orginal lakken.Lurte på å sette i den 3 liters 75 motoren som eg tok ut av den 3edje Gtv6 min,men trur eg vil beholde den orginal. -Planen er vel å selge i alle fall 1 av desse i løpet av juni hvis alt går etter planen.
 12. Godt mulig,men Squadra påstår att det er identisk fysikk på motorene- Først tuning selskap, konkluderte vi med at 200 og 280 hk motor er teknisk identisk. Også vi er de første som kan stille disse bilene. Vi har begge dykket ned teknisk informasjon og programvare. Vi er en no-nonsense selskap der teknologi og kvalitet høyt prioritert. Squadra Tuning er en unik, internasjonal, høyt respektert spiller i chip tuning verden.
 13. Hvis inn og utløp er forsjellig vil vel effekt også bli forsjellig om nå motoren er identisk.Eksos er i allefall forsjellig mellom 200 og veloce.