Han5y

Consigliere
 • Innholdsteller

  5 189
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Han5y vant sist dagen den 28. desember 2016

Han5y hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

28 Molto bene

Om Han5y

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 14. juli 1990

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tromsø
 1. Har selv gjort denne jobben, en skikkelig knotjobb, kostet en liten tusenlapp med motor hos Alfisti.
 2. Når vi først tar oss et raid med husholdningsprodukter, så kan stålull fint brukes som svamp, og Zalo kan brukes som såpe. Er også lurt å bruke ovnrens som felgrens, og matolje som plastfornyer
 3. Prøv deg litt fram, halvliters sprayflaske med en liten dæsj med eddik, 1/15ish :-)
 4. Bare god erfaring med dynamat,ellers har 3M en type som skal være meget god, denne husker jeg ikke navnet på, men koster relativt mye. Husk også at det er forskjellige typer støydempinger, noen demper visse resonanser, mens andre demper veistøy, og noen demper viberasjoner i chassis osv.
 5. Vil også anbefale Surfex HD (1-15/1-20ish)som skinnrens, enda til gode å oppleve en rens som tar så godt som denne, verken Swisswax, Gliptone, eller Pinnacle er ikke i nærheten av å rive ut like mye skitt, også til en langt mer økonomisk pris. Gå over med en stiv kost fram til kluten lengre ikke er sort. Vask over med eddikvann for å fjerne rester av rensen, og bruk en behandling av eget merke 2-3 runder til skinnet tilslutt ikke trekker inn mer rens.
 6. Kjør inn en stålvaier i toppen, lur den ut i bunnen av luftedysen, et solid rykk, og forhåpentligvis er den ute og hel. Alternativt så bruker du o-ring verktøy, i topp og bunn. Mulighetene er uendelige. Noe ala disse: https://www.okonomi-deler.no/verktoy-til-o-ring
 7. 225/40 dekk som var 235-brede :-) Var Eibach fjærer og dempere, så var vel noe mer enn TI-senk.
 8. Artig videosnutt om replicafelger:
 9. Innpresset kan variere 7.5mm pr felg, om det står 34 i vognkortet kan du både ha 26.5, og 41,5. Selv bruker jeg TI felger og 16mm spacere på hver felg, dvs de hadde et effektivt innpress på 25. Var ingen problem :-)
 10. Spørsmålet er om det er verdt å pusse opp såppas billige uoriginale felger for 6000-8000,-....Det er jo opp til deg, men man får mye bra både nytt og brukt i den prisklassen.
 11. En annen, litt mer delikat løsning er å sette en sandwich-plate mellom blokk og oljefilter, med mulighet for temperatur-sensor, passe de fleste biler: http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Bil-tilbehor/Bilelektrisk/Bil-instrumenter/Adapter-for-oljegivere-2000030749/ Derimot usikker på hvordan indikasjon er, men mange som bruker denne løsningen over bunnplugg-temp.
 12. Limegrønn, Oransje, Taxygul, eller vinrødt.
 13. Jeg syns du skal velge den fargen DU ønsker på din bil, uansett hvor feil det er for petimeterne. Det er du som skal bruke tid, og penger på bilen, det er du som skal like den, ikke neste kjøper, om det blir en ny kjøper.
 14. Krympelakk, eller wrinklepaint som det heter i utlandet. Sjekk filmen her for kjapp guide: I hovedsak som vanlig lakk, som trenges å varmes med hårføner/varmepistol etter lakk.
 15. Klunkelyder bak kan være både defekte dempere/støtdempertopper, tverrstagforinger, defekte stabstag, eller defekte trailingarms (i mangel på bedre navn). Ville startet med stabstag, dette er billig og enkelt å bytte.