Han5y

Consigliere
 • Innholdsteller

  5 163
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Buona

Om Han5y

 • Rang
  Consigliere
 • Bursdag 14. juli 1990

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tromsø
 1. Stelvio og guilia qv er blitt testet på isbane i Nord Sverige i helgen,ifølge carthrottle sin Snapchat konto 😊
 2. Gleder meg til å se! Du nevner H&R, er dette bare fjærer,og hvordan ble høyden syns du?
 3. Ingen corsa-sjåfører som har utgåtte seter, og gjerne ønsker å få noen kroner for stolen enn å hive de på dynga :-)
 4. Alternativt luft: https://airride.it/en/product/air-ride-analog-kit-alfa-romeo-mito-2008/
 5. Noen som selger 1 eller 2 fastryggstoler. Kan gjerne ha utgått godkjenning, men burde ikke være av de smaleste typene innvendig. Send meg en melding, eller ring meg på 48ti4320 :-)
 6. Ja, er nok en grunn til at variabel boltsirkel (i form av skimser i hullet som snurres for å endre boltsirkel) er noe jeg aldri har sett før, og sikkert var en god ide på et dårlig julebord hos et par få felgprodusenter. Eller det enkleste, kjøpe felger som passer på bilen, uten noe miks og triks :-)
 7. Siden dette er et lite utbredt problem, og delen som er "problemet" er skjult av både en bremseskive, og hjulbolter,så tviler jeg på at statens vegvesen vil pirke på dette, med mindre felg/dekk-kombinasjonen er åpenbart helt ulovlig.
 8. Du må ha egen ramme, da denne små skrues fast i midtkonsollen med de medfølgende skruene.
 9. Helt klart! Og gjerne passende smøremiddel slik at disse slipper å knekke for neste eier, og riktig moment :-)
 10. På 1,9 150hk dieselen er det en skikkelig fin kosejobb, som fint kan taes selv. Husk en lang 10mm (eller 11mm kopp) med forlenger.
 11. Vil tippe dette har mye å gjøre med hvilken felgprodusent som lager felgene og hvilken prisklasse de er i. Mange billigfelger som selges hos felgkjedene er gjerne produsert i Kina,Taiwan etc er gjerne lavkostfelger, og ofte med 2 sett med boltsirkler (4x100/4x108 er for eksempel vanlig) for å spare penger,og får å selge felger til både Golf 3, og Volvo 850. Dette er felger som ofte tåler lite, og deler i mange biter ved skade. Et godt eksempel er for eksempel Rota og mange andre knock-off felger i nedre prissjikte. Går man for eksempel på kjente kvalitetsfelger, så er det ikke ofte man finner 2 sett med boltsirkler på samme felg, et sjeldent eksempel er eksemplet til Landmann fra Enkei, som er gode felger, og ment for å tåle mye mer juling enn kinafelgene :-)
 12. http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-159/Fahrwerk/Meyle-HD-Koppelstangen-Satz-verstaerkt-Hinterachse::6508.html http://shop.alfisti.net/Tuning-Styling/Alfa-159/Fahrwerk/Meyle-HD-Koppelstangen-Satz-verstaerkt-Vorderachse::6507.html
 13. Meca fører disse! :-) Tror kaaanskje mekonomen fører Meyle også...
 14. Monterte KYB-dempere foran og bak på senior sin 159, og har fungert meget bra det året de har stått på. Grei pris var det også for 4 nye dempere av et kjent merke, kjøpt fra Autodeler.co.no. Fungerer suverent til og fra jobb/butikken-bruk :-)
 15. Kyllingbeinene, eller lenkearmene ja :-) Disse finnes ikke som polyforinger med tanke på at det er kule inni disse. Derimot er Meyle HD sine et godt valg, da disse er oppgraderte iforhold til originale armer. Både enklere å ta av når disse er rustet fast (fastnøkkelfeste, vs et latterlig umbraco-hull i midten), større kule med med tøffere materialer, og lengre brukstid. Har montert disse selv på min 159 foran og bak. http://www.meyle.com/fileadmin/user_upload/service/downloads/produktinformationen/koppelstangen/en/201203-Product-information-stabilizer_links-en.pdf