Pålly

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  201
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

Om Pålly

 • Rang
  Uno dei ragazzi
 • Bursdag 11. mars 1980

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Skien
 1. Byttet ut originale spilleren med DAB spiller fra Pioneer i dag. DEH-X7800 DAB. Er veldig fornøyd, lyden er forbedret på alle måter, og radioen som er elendig originalt er nå helt topp, pluss at jeg kan spille musikk via blåtann fra telefonen. Også musikk som spilles fra telefonen kan styres fra rattet, liker det
 2. Det var nok meg ja, hadde vært en tur hos Strandberg. Har byttet ut originalspilleren i bilen Sorry hvis jeg ikke hilste på un amico Italiano....var så opptatt av spilleren. hehe...
 3. Er det kun i USA de selger 500e? http://www.fiatusa.com/en/500e/# I Norge er det snart ikke en eneste modell til salgs virker det som..kun 500, 500c, 500x og Panda. Håper de får i gang noe snart. Blir litt oppgitt over Norge av og til.
 4. jaja...stikker om høsten også denna her
 5. I dag gikk bilen gjennom eu-kontroll uten anmerkninger. Digg
 6. Ingen veldig store nyheter...MEN litt småtteri. Sideskjørtene på bilen hang ikke helt på plass slik at det ble en liten glippe der, de har jeg nå fått hengt på plass slik det burde være. Ellers så hadde jeg og Nosern en liten Abarth-ettermiddag hvor han ga meg (eller bilen da) en liten understellsbehandling, og vi byttet tennplugger (noe jeg egentlig hadde tenkt å ordne i forbindelse med coil`n som ble byttet) og tok av merkene på bagasjeluka. PUNTO og EVO er nå borte for en mer clean look.
 7. Hva kommer du til å bytte til da tror du? Har muligens lyst til å sette på noe annet etterhvert jeg også, kanskje fra f.eks Supersprint.
 8. Desverre har jeg hørt alt for lite av QV'n til å kunne uttale meg noe om det....? Burde hatt en eksoslyd-tråd her på forumet?
 9. Må jo alltid ruse litt før en rygger inn i garasjen...
 10. Ser på vålerbanen sin terminliste at det står Italiensk dag både lørdag og søndag, stemmer dette? Hva skjer i så fall på de ulike dagene? Finnes det et program?
 11. Dagens dobbel i Skien
 12. Ja det var godt å se x'n igjen. Snart kjøretur nå ?
 13. Takk for Alfaduden, jeg synes jo det er litt gøy å ha noe ikke alle har. Bilen fusket av og til, mistet all motorkraft når jeg ga gass. Stakk innom Myrland Auto og fikk tatt en feildiagnose. Det viste seg at det var en coil som var dårlig, fikk bestilt en ny til 1500kr. Jobben tok 3 min så det ble heldigvis ikke så dyrt. Topp service hos Myrland. Jeg er glad det ikke var noe mer alvorlig.
 14. Jeg, Junior og PAPE dro avgårde på stranda idag. Jupp....vi bada... Tok ikke bilde av det da men..
 15. Idag har jeg puslet litt med bilen. Fikk satt på nytt åpent luftfilter fra K&N. Utrolig hvor mye forskjell luftfilteret utgjør. Merker at turboen har mye mer å jobbe med nå, og det høres også. For det er puster og peser og knegger omtrent...noen vil kanskje synes det blir vel mye "gatebil", bare så dere er advart. Det er iallfall ingen grunn til å investere i egen pop off eller lignende hvis du setter på et sånt filter. Jobben var veldig grei, tok ikke lang tid. Håper det holder seg bra også nå da, at det ikke blir alt for fort skittent f.eks. Er jo ikke noe beskyttelse rundt disse filterne. Det er ikke noe varmeskjold på denne, men det er et rør som frakter kald luft fra bunnen av bilen og opp til filteret. Det var skikkelig gøy å ut å kjøre etterpå...hehe...