Gå til innhold

BillaBoo

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 439
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

BillaBoo vant sist dagen den 16. august

BillaBoo hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

36 Molto bene

Om BillaBoo

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 11.04.1987

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. BillaBoo

  Alfa 75 EVOLUZIONE

  Magisk innsats! Hva blir neste steg?
 2. BillaBoo

  Antirustbehandling Giulia

  Oslo Antirust har lanolin / sauefett (og klubbrabatt). Hyggelig folk som tok godt vare på Bella. Men det er kanskje greit å legge et tectylbelegg først..
 3. BillaBoo

  Bytte innertak Bertone

  @andretti har vel gjort dette på sin Bertone... mins han sa det var et lite hæ"#%te.
 4. BillaBoo

  Full rens av gammal Nord motor - Hva anbefales?

  Tenkte meg ikke om. Er jo selvsagt alu i blokka også. Da blir det nok ikke syre, men heller vask og/ eller vannpolering. Takk for video @Jørund Såvidt jeg skjønner skal det ikke være noe problem å Vapourblaste (vannpolere) alt samma. Kanaler kan så skylles med riktig remedie for å få ut evt. rester. Veiva og råder etc blir nok syrevaska og sjekket for sprekker/ skader.
 5. BillaBoo

  Gjør det selv haller i/rundt Oslo

  Trøbbelet oppstår vel når noen har demontert halve bilen sin og ikke får den sammen igjen av ymse grunner men utålmodige kunder tripper på utsia i påvente av deres tur. Ikke et uløselig problem antakelig.. og er vel heller unntaket og ikke regelen. Kanskje mer et HMS problem? Men man kunne kanskje tatt et kurs? Hvis du starter et sted, så skal jeg komme å male lokalet på dugnad Vaskeplass med timesleie har jeg mer trua på. Hvor du MÅ ta med egne produkter.. (eller kjøpe svindyrt i en automat seff). Et egnet lokale og noen høytrykksspylere så er mye gjort.
 6. Hei, Jeg skal gjøre en full overhaling av en 1750 motor som jeg har liggende i deler. Noen deler er korrodert og tyder på at denne har ligget urørt lenge. Tenkte å få renset alle deler, både kritiske og noen for utseende. Planen er å syrevaske blokk (og alle ståldeler egentlig) slik at kanaler blir rene og pene. Samtidig sjekke at ikke det er noen sprekker eller lignende. Det samme med toppen, men da i noe mer aluvennlig. Har fått anbefalt Wash All Extreme med avspyling etter maks 4 minutter så ikke det begynner å spise alu. Har noen noe annet man foretrekker her? Blir nok noe vapourblasting av deksler etc. Hva har dere gjort ift. rens dere som har utført detta før?
 7. BillaBoo

  Alfa Brera 2.4 fra Serbia

  Perfect! 👍
 8. BillaBoo

  Alfa Romeo 75

  Aha. Ser du nå nevner det i forrige innlegg å. Da fattar eg. Passer de om hverandre?
 9. BillaBoo

  Alfa Romeo 75

  Hvorfor TS kasse? Lavere utveksling?
 10. Finnes ikke no "matching numbers" til Alfa på samme måte som noen andre fabrikanter har. Eneste man kan sjekke er hvilke motornr som ble brukt i hvilke biler. Så som de skriver; Motorer som er merket med AR 017436 ble brukt i disse bilene. Så.. ca ca si si
 11. BillaBoo

  4C Laptime Racing Edition (LRE)

  Gøy å se at denne 4c`n virkelig blir brukt! 👍
 12. Sleng på noe owatrol på andre enden for sammenligningsgrunnlag a!
 13. BillaBoo

  Fete Videoer

  Savner litt lyd. Spesielt raspinga under pådrag. Men imponert over hvor bra de har modellert opp kjerra. Fartsfølelsen i 300kmt var vel ikke noe å skryte av heller .. selv ikke når han "satt inni". Bare å få kjøpt ratt og pedaler til projektoren da.
 14. BillaBoo

  Hvor bra kan en mekanisk clutch bli? (105 Bertone)

  Takk for innspill Duetto105. Da er det nok som jeg fryktet Jeg har byttet en sliten foring i overføringa og innbiller meg at det hjalp noe. Får vurdere å bytte clutch, trykkplate og utløserlager... men dette er jo delebyttesyken som rammer. Jeg trenger det jo egentlig ikke.
 15. Etter å ha prøvekjørte @Fiffen sin sylferske hydrauliske clutch i hans 72` Giulia så ble jeg misunnelig. Det kan hende at min er noe slitt og at det er der det ligger. Men følelsen i giulian var mye bedre. Den tok tidligere og mer direkte. Noe som ga bedre følelse under take off ved lyskryss og rundkjøringer. Forsåvidt også ved girskift. Tror det handler om den rett og slett er tydeligere. Er dette grunnet hydraulikken eller kan man gjøre noe med disse mekaniske clutchene? Den er justert etter boka ( 1'' vandring på pedalen). Forøvrig orginal clutch såvidt meg bekjent i min 67` Junior
×