textex

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  186
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutro

Om textex

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. For de som har 1 361 800 å cashe ut kan Stelvio QV nå kjøpes hos Autostrada
 2. Planen var egentlig å la et lokalt merkeverksted få jobben, men da disse brukte en evighet på å få tak i ny beholder bestilte jeg den istedet fra England og fikk den over natta. Glemte dog å bestille olje. Kan få tak i den Oddatle anbefaler som er grønn og har relativt like spesifikasjoner som GI/R, men er usikker på hvor viktig det er at disse ikke blandes. Tenkte som sagt på å koble av returslange fra servo og tappe av denne mens jeg heller på ny, grønn, olje. Haster litt da det det lokale merkeverkstedet har klart å kaste bort 9 dager nå, hvis ikke hadde jeg bestilt olja dere har i butikken som jeg først så idag.
 3. Takk, Ser jeg har rød, eller rettere sagt brun olje på nå. Hvordan det er å bytte til grønn? Må jeg flushe system skikkelig, eller holder det på å fylle på mens jeg lar det gamle renne fra returslangen til tanken?
 4. Har en 2006 159 1.9 8v hvor servoen begynte å ule fælt for ikke lenge tiden. Tenkte å satse på at dette er reservoar å bytte dette samt olja. Ser dog at det er mye diskusjon på hvilken olje man skal bruke? At man bør bytte til grønn servoolje eller lignende? Noen som har noen tips?:)
 5. Hvilke variabler er det egentlig som brukes av ECU til å regne ut åpningstider? Luftmengde og korreksjon som følge av lambda-målinger? Trykket inn til dysene skal være ca konstant?
 6. Her har du en grei illustrert guide: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-159-brera-andamp-946-spider/368072-diy-changing-gear-oil.html Mener også å ha lest at du ikke får tømt all olja i girkassa vha pluggen, og at det gjerne blir igjen et par dl eller så. Lykke til! Tenkte å begi meg ut på dette selv om ikke veldig lenge også.
 7. Du sier at lambdaen fluktuerer? Hvis det er for tynn blanding konstant burde vel denne konstant vise litt for mye O2?
 8. Jeg sliter med samme lyd. Fikk påfylt gass, men lyden har kommet tilbake, muligens noe mindre intens. Har dog lest om andre som har rapportert at lyden har forsvunnet helt etter påfylling.
 9. Må kjøpe noen nye sommerdekk til bilen uansett, så vurderer å gå opp et hakk eller to i størrelse. Noen som har noe de vil bli kvitt i 18" +?
 10. Jeg var å titta på brukt Alfa hos en større bruktbilaktør før jul og noe av det samme skjedde der. Stod 07 eller 08 i annonsen, mens bilen var en overligger fra 2006. Stod ikke noe om det i annonsen, men kom fort frem etter å ha pratet litt med selger. Han unnskyldte seg med at de bare fulgte fabrikk/importørs praksis med overliggere. Men helt klart en dårlig praksis.
 11. Grattis med en fin, og ikke minst, morsom bil
 12. Er ute etter en grei 159 i nevnte prisområde. Er ute etter en som ikke vil medføre noe særlig utgifter på kort sikt(selv om det selvsagt er vanskelig å spå på bruktbiler). Helst ikke SW, men kan vurderes dersom alt annet stemmer
 13. Godt mulig du også har fått beskjed, men jeg kontaktet selger per SMS og spurte om de visste om noe som måtte gjøres i nærmeste fremtid. Fikk da beskjed om at registerreima burde byttes etterhvert. Stussa over det da jeg regna med at den hadde kjede, spurte om det, men fikk aldri svar. Gadd ikke grave noe mer.
 14. Grunnen til at jeg vurderer å kjøpe en 159 er fordi det er en del plukk av større og mindre karakter som må taes på 156en snart, så vurderer å la den stå til jeg forhåpentligvis er ferdig med studiene til våren og da har en plass og litt mer tid til å skru på den selv. Når det kommer til forbruket vil vel det meste være bedre enn på bussoen Ingen som har vært å titta på denne? Ser jo pen ut på bildene, men bor dessverre 5 timer kjøring unna
 15. Har sånn delvis klart å overbevise meg selv at studentbudsjettet tillater en billig 159, så snuser litt på noen av de billigere modellene som ligger på finn. Ligger en 05 JTS ute, og er et par nyere aktuelle 1.9 JTDer der selv om de koster litt mer. Den dagligdagse bilbruken tilsvarer helt klart bensin da det blir en del småkjøring, men så lenge jeg har en litt morsom bil blir det fort et par litt lengre turer i uka. Forbruket betyr lite for meg, men frykter at JTSen mangler litt mye i bunn for å få fart på de 1500+ kiloene? Og i motsetning til JTDen er det vel lite å hente på chipping osv. Hvordan er kvaliteten og vedlikeholdskostnadene motorene i mellom?