textex

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  191
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

5 Neutro

Om textex

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Vurderer å selge en sølvgrå 1999 156 2.5 V6 som har gått ca 260 000 da jeg ikke har tid/plass til å fikse på den, noe det ikke ser ut som jeg vil få med det første. Den har stått i et år nå, ikke eu-godkjent, og trenger ihvertfall 2 stk nye kanaler for å bli det. Trenger også ny reg-reim da det er 6 år siden denne ble bytta. Ellers har den blitt påkostet en del de siste årene. Kan nevne sveising av gulv, nye dempere og fjærer, ny radiator og en del forskjellig i bak og forstilling. Noe sliten i lakken, en del steinsprut osv, men ikke noen store bulker eller riper. Den står i Oslo. Kan ordne bilder/mer detaljert info på forespørsel. Står et stykke unna der jeg bor, derfor infoen er litt omtrentlig.
 2. Har litt lyst på moro-bil og lurer således på om det finnes noen til salgs?
 3. Tipper det blir vanskelig å avskaffe den vanlige bilen helt. Vi mennesker er alt for sta og konservative til å gi helt slipp på rattet over natta selv om det vil være til det tryggere. Uansett hvor mange ganger vi blir advart er det tross alt mange som røyker, drikker, kjører fort osv. Men at vi vil se store omveltninger, helt klart.
 4. Jeg kan bekrefte at loudlink enhetene funker ja. Har riktignok ikke navi, men på den nye telefonen min funker til og med rattkontrollen smertefritt med spotify over bluetooth.
 5. Vurderer å kjøpe en android-enhet til bilen min selv, men har lest litt av hvert om hvor robuste disse enhetene er. Hvordan vil dere si lydkvaliteten og nivået er i forhold til originalt?
 6. For de som har 1 361 800 å cashe ut kan Stelvio QV nå kjøpes hos Autostrada
 7. Planen var egentlig å la et lokalt merkeverksted få jobben, men da disse brukte en evighet på å få tak i ny beholder bestilte jeg den istedet fra England og fikk den over natta. Glemte dog å bestille olje. Kan få tak i den Oddatle anbefaler som er grønn og har relativt like spesifikasjoner som GI/R, men er usikker på hvor viktig det er at disse ikke blandes. Tenkte som sagt på å koble av returslange fra servo og tappe av denne mens jeg heller på ny, grønn, olje. Haster litt da det det lokale merkeverkstedet har klart å kaste bort 9 dager nå, hvis ikke hadde jeg bestilt olja dere har i butikken som jeg først så idag.
 8. Takk, Ser jeg har rød, eller rettere sagt brun olje på nå. Hvordan det er å bytte til grønn? Må jeg flushe system skikkelig, eller holder det på å fylle på mens jeg lar det gamle renne fra returslangen til tanken?
 9. Har en 2006 159 1.9 8v hvor servoen begynte å ule fælt for ikke lenge tiden. Tenkte å satse på at dette er reservoar å bytte dette samt olja. Ser dog at det er mye diskusjon på hvilken olje man skal bruke? At man bør bytte til grønn servoolje eller lignende? Noen som har noen tips?:)
 10. Hvilke variabler er det egentlig som brukes av ECU til å regne ut åpningstider? Luftmengde og korreksjon som følge av lambda-målinger? Trykket inn til dysene skal være ca konstant?
 11. Her har du en grei illustrert guide: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-159-brera-andamp-946-spider/368072-diy-changing-gear-oil.html Mener også å ha lest at du ikke får tømt all olja i girkassa vha pluggen, og at det gjerne blir igjen et par dl eller så. Lykke til! Tenkte å begi meg ut på dette selv om ikke veldig lenge også.
 12. Du sier at lambdaen fluktuerer? Hvis det er for tynn blanding konstant burde vel denne konstant vise litt for mye O2?
 13. Jeg sliter med samme lyd. Fikk påfylt gass, men lyden har kommet tilbake, muligens noe mindre intens. Har dog lest om andre som har rapportert at lyden har forsvunnet helt etter påfylling.
 14. Må kjøpe noen nye sommerdekk til bilen uansett, så vurderer å gå opp et hakk eller to i størrelse. Noen som har noe de vil bli kvitt i 18" +?
 15. Jeg var å titta på brukt Alfa hos en større bruktbilaktør før jul og noe av det samme skjedde der. Stod 07 eller 08 i annonsen, mens bilen var en overligger fra 2006. Stod ikke noe om det i annonsen, men kom fort frem etter å ha pratet litt med selger. Han unnskyldte seg med at de bare fulgte fabrikk/importørs praksis med overliggere. Men helt klart en dårlig praksis.