textex

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  181
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutro

Om textex

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Hvilke variabler er det egentlig som brukes av ECU til å regne ut åpningstider? Luftmengde og korreksjon som følge av lambda-målinger? Trykket inn til dysene skal være ca konstant?
 2. Her har du en grei illustrert guide: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-159-brera-andamp-946-spider/368072-diy-changing-gear-oil.html Mener også å ha lest at du ikke får tømt all olja i girkassa vha pluggen, og at det gjerne blir igjen et par dl eller så. Lykke til! Tenkte å begi meg ut på dette selv om ikke veldig lenge også.
 3. Du sier at lambdaen fluktuerer? Hvis det er for tynn blanding konstant burde vel denne konstant vise litt for mye O2?
 4. Jeg sliter med samme lyd. Fikk påfylt gass, men lyden har kommet tilbake, muligens noe mindre intens. Har dog lest om andre som har rapportert at lyden har forsvunnet helt etter påfylling.
 5. Må kjøpe noen nye sommerdekk til bilen uansett, så vurderer å gå opp et hakk eller to i størrelse. Noen som har noe de vil bli kvitt i 18" +?
 6. Jeg var å titta på brukt Alfa hos en større bruktbilaktør før jul og noe av det samme skjedde der. Stod 07 eller 08 i annonsen, mens bilen var en overligger fra 2006. Stod ikke noe om det i annonsen, men kom fort frem etter å ha pratet litt med selger. Han unnskyldte seg med at de bare fulgte fabrikk/importørs praksis med overliggere. Men helt klart en dårlig praksis.
 7. Grattis med en fin, og ikke minst, morsom bil
 8. Er ute etter en grei 159 i nevnte prisområde. Er ute etter en som ikke vil medføre noe særlig utgifter på kort sikt(selv om det selvsagt er vanskelig å spå på bruktbiler). Helst ikke SW, men kan vurderes dersom alt annet stemmer
 9. Godt mulig du også har fått beskjed, men jeg kontaktet selger per SMS og spurte om de visste om noe som måtte gjøres i nærmeste fremtid. Fikk da beskjed om at registerreima burde byttes etterhvert. Stussa over det da jeg regna med at den hadde kjede, spurte om det, men fikk aldri svar. Gadd ikke grave noe mer.
 10. Grunnen til at jeg vurderer å kjøpe en 159 er fordi det er en del plukk av større og mindre karakter som må taes på 156en snart, så vurderer å la den stå til jeg forhåpentligvis er ferdig med studiene til våren og da har en plass og litt mer tid til å skru på den selv. Når det kommer til forbruket vil vel det meste være bedre enn på bussoen Ingen som har vært å titta på denne? Ser jo pen ut på bildene, men bor dessverre 5 timer kjøring unna
 11. Har sånn delvis klart å overbevise meg selv at studentbudsjettet tillater en billig 159, så snuser litt på noen av de billigere modellene som ligger på finn. Ligger en 05 JTS ute, og er et par nyere aktuelle 1.9 JTDer der selv om de koster litt mer. Den dagligdagse bilbruken tilsvarer helt klart bensin da det blir en del småkjøring, men så lenge jeg har en litt morsom bil blir det fort et par litt lengre turer i uka. Forbruket betyr lite for meg, men frykter at JTSen mangler litt mye i bunn for å få fart på de 1500+ kiloene? Og i motsetning til JTDen er det vel lite å hente på chipping osv. Hvordan er kvaliteten og vedlikeholdskostnadene motorene i mellom?
 12. Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg ringt til Alfaworkshop, men de har ikke reim kit til 164 3.0 24v Okay, trodde det var snakk om 2.5 eller 3.2 l
 13. Alfaworkshop har vel reimpakke til ca 1900 kr. Plusser man på frakt og tollgebyr er man vel på ca 2100. Har ikke erfaring med skruvat, men ville kanskje heller valgt å stole på en dedikert Alfa-sjappe fremfor dem. http://www.alfaworkshop.co.uk/parts/156_Cam_Belt_Kit.shtml
 14. Noen fine snutter hvor noen av de som har vært involvert i designet av bilen blir intervjuet.
 15. Noen som vet hva som anbefales når det kommer til skifteintervallet på denne? Har lest både 4 og 5 år, og begynner å nærme seg 4 nå uten at jeg har rukket å kjørt den stort mer enn 40-50 000 siden sist. Etter hva jeg kan huske fra sist gang jeg gjorde det ligger det vel på sikkert litt over 12-13 og oppover. Er det noen som har erfaring med å ta det i Sverige? Evt. noen i Østlandsområdet som har lyst til å hjelp meg med det mot et greit honorar? Hadde vært gøy å gjort det selv, men skal ikke akkurat skryte på meg kjempekompetanse når det kommer til skruing Er forøvrig snakk om 2,5 156.