Slubbert

Apprendista
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Slubbert

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Lite respons så utvider litt. Max pris er fremdeles 30k. Eneste kriteriet er at det ikke må være selespeed..
 2. Har sett 3 stk 130 til salgs de siste årene. En berlina til 45000. Den sto en stund. Hadde den kommet nå hadde jeg satt en strek over det og ringt opp finans.. ellers er det en i Vestfold som har 2 stk sporadisk på Finn. En dyr og en stygg..
 3. Ja. Blir litt begrenset når pengesekken er så liten. Har autosøk på Finn alt før 87 med automat Max 30000. Ikke det store utvalget nå. Finner jeg ikke bil før mars så innlemmer jeg 166 i søket også. Den står også på listen over biler jeg har lyst å eie en gang.
 4. Absolutt innafor!!
 5. Har mest lyst på bakhjulstrekk. Men ser vel for meg at F.eks. Thema fins i flere eksemplarer der ute. Planen er at fruen skal bruke den i noen mnd før det blir min kosebil. Lett rep objekt er også aktuelt har jeg funnet ut. Trenger ikke å bruke den før i slutten av mars.
 6. Fruen skal bytte kne. Så da har behovet for bil med automat meldt seg. Har mest lyst på veteran. Men litt opp på 90 tallet er også greit. Må ha skilt, men EU trenger ikke holde mer enn til sommeren. Max 30000kr. send pm hvis du har noe du tror vil passe. Hvilke italienere fra fra før 90 hadde egentlig automat? Kommer til å følge med på blocket og Finn også.
 7. Trenger eksos fra katalysator og bakover til min 93 modell 155. Noen som har? eventuelt om noen vet hvor jeg kan kjøpe og hvor mange deler det er og om det er likt fra 92-97 modell.. takknemlig for all hjelp.
 8. Tror ikke det. Får luft i alle kanalene. Uansett hvilken knapp jeg trykker på. Har midlertidig løst det med gaffa over et par steder for å få mer luft på frontrute. Men litt kjipt at det kommer kaldluft fra kanalene i dasjen.
 9. Noen som har dørhåndtak til venstre bak? Mitt knakk i dag helst sort, men egentlig ikke så nøye.
 10. Noen som har rotet med styring av hvor lufta går på 155 med "autoklima"? På min går lufta alle veier uansett hva jeg trykker på. Skulle gjerne hatt mer luft på ruta nå på vinteren.
 11. Da er jobben gjort på andre siden også. Dårlig med bilder. Mye å gjøre her om dagen. Så gikk ut i garasjen klokka 22 en kveld og jobbet utover natta.. 4 hjuls kontroll er bestilt hos mitt nye lokale verksted. De pusser opp. Noe som er litt synd. Diplomet med lancia turbo service fra 1987 var nå borte..
 12. Da er alt på plass. Ny bærearm, nye bremseskiver og klosser og ny uniball. Deilig med noen timer i garasjen. Samme jobb på andre siden så er den klar for en stund. Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Nye drivledd inne og ute. Bare montering igjen. Dette blir bra. Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Den er sort. Hentet i krogstadelva. JU regget. Sent from my iPhone using Tapatalk
 15. Trenger bare KAT. Hvor mye skal du i tilfelle ha? Sent from my iPhone using Tapatalk