Slubbert

Apprendista
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutro

Om Slubbert

 • Rang
  Apprendista

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Det ble en byttehandel der det loves at årsavgift betales og å få den EU godkjent. Brudd på avtalen vil føre til sanksjoner som handelsboikott og diverse😜
 2. Solgt til meg selv. Ble en hard runde med pruting før jeg ble enig😜
 3. Noen som trenger deler? Tror den er bedre til det..
 4. Nye bilen skal hentes i Bergen. Så mulig å få den levert.
 5. Det er 2.0 8v 144hk. Forhjulsdrift. Har chip til den. Gir vel 10hk mer eller no..Usikker på om den står i eller ligger i boden.
 6. 1993 modell alfa Romeo 155 selges videre da jeg har funnet meg ny bil. Må på EU nå i mars. Bilen er teknisk bra med mye nye deler i understell. Nylig byttet bærearmer og ytre/indre endeleg høyre og venstre og tatt 4 hjulskontroll. Følger med ny eksos fra KAT og bakover og nytt brukt belte til passasjer Minus med den er en del rust og varmeapparatet fungerer ikke som det skal. Gir kun varme og vifta er litt på tur. Tenkte 11000kr for den med årsavgift.
 7. Fant på ebay i Tyskland til 1100 kr med frakt og moms. Ser bra ut.
 8. Lite respons så utvider litt. Max pris er fremdeles 30k. Eneste kriteriet er at det ikke må være selespeed..
 9. Har sett 3 stk 130 til salgs de siste årene. En berlina til 45000. Den sto en stund. Hadde den kommet nå hadde jeg satt en strek over det og ringt opp finans.. ellers er det en i Vestfold som har 2 stk sporadisk på Finn. En dyr og en stygg..
 10. Ja. Blir litt begrenset når pengesekken er så liten. Har autosøk på Finn alt før 87 med automat Max 30000. Ikke det store utvalget nå. Finner jeg ikke bil før mars så innlemmer jeg 166 i søket også. Den står også på listen over biler jeg har lyst å eie en gang.
 11. Absolutt innafor!!
 12. Har mest lyst på bakhjulstrekk. Men ser vel for meg at F.eks. Thema fins i flere eksemplarer der ute. Planen er at fruen skal bruke den i noen mnd før det blir min kosebil. Lett rep objekt er også aktuelt har jeg funnet ut. Trenger ikke å bruke den før i slutten av mars.
 13. Fruen skal bytte kne. Så da har behovet for bil med automat meldt seg. Har mest lyst på veteran. Men litt opp på 90 tallet er også greit. Må ha skilt, men EU trenger ikke holde mer enn til sommeren. Max 30000kr. send pm hvis du har noe du tror vil passe. Hvilke italienere fra fra før 90 hadde egentlig automat? Kommer til å følge med på blocket og Finn også.
 14. Trenger eksos fra katalysator og bakover til min 93 modell 155. Noen som har? eventuelt om noen vet hvor jeg kan kjøpe og hvor mange deler det er og om det er likt fra 92-97 modell.. takknemlig for all hjelp.
 15. Tror ikke det. Får luft i alle kanalene. Uansett hvilken knapp jeg trykker på. Har midlertidig løst det med gaffa over et par steder for å få mer luft på frontrute. Men litt kjipt at det kommer kaldluft fra kanalene i dasjen.