vegar

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1,604
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om vegar

 • Rang
  Primo Capo

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Plankebyen
 1. Har ikke noen CDrom eller CD-spiller i huset lenger....
 2. Momentnøkkel og gummihammer når du løsner bolter?? Såvidt jeg kan skjønne så ødelegger du momentøkkelen. Bruk en latmannsarm istedet
 3. Konas QV har begynt å tikke, spesielt på lavt turtall. Høres ikke bra ut. Jeg frykter multiair-uniten. Noen som har vært borti noe slikt før??
 4. Mindre?? Jeg syns bilen er for liten allerede. Riktignok kom jeg kjørende dit i min Disco3 når jeg var å prøvekjørte Stelvio, noe som kanskje er litt dårlig gjort i sammenligningens navn, men bakseteplassen og bagasjerommet kunne med fordel vært større.
 5. Den har virket før, både på nøkkel og emblem. Har ikke hatt av batteri eller rotet i noen menyer
 6. Plutselig får ikke kona åpnet bakluka på Mitoen. Hun har prøvd både nøkkel og bryteren på merket. Jeg er bortreist så får ikke sett på problemet før om et par uker. Er det noen som har erfaringer med dette?? Gjerne en quickfix hun kan gjøre selv midlertidig til jeg kommer hjem
 7. Hva slags bremseklosser endte du opp med til slutt?? Fornøyd??
 8. Hvor er det greiest å kjøpe slitedeler og olje til Mito?? Er det de relativt lokale drlepusherne som gjelder eller finnes det en bra nettbutikk med edruelige priser??
 9. Hvor mye kan en Stelvio ha på kroken??
 10. Riktig, det er til a112 og 127
 11. Litt OT, men hvilke gearkasse er Abarth levert med??
 12. Skal ta en titt neste gang jeg har plass i garasjen...
 13. Nei, må kutte alle. De tar i bakkant av felgen så den ikke kom på plass ingen slingrebolter her
 14. Vår QV fra 2010 er litt vanskelig å gå i første noen ganger. Har lest litt, og ser i UK at flere har dette problemet. Men det er ingen som har noen god løsning, bortsettfra å levere den til verksted og bruke garanti. Er det noen som egentlig vet hva som kan bære feil, og hva som kan gjøres??
 15. Og en virutiell øl til han/hun som gjetter hva den alu-dingsen ved siden av er til