Dmonz91

Capo
 • Innholdsteller

  613
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

  Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Dmonz91

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 07. april 1991

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Drammen
 1. Ai, det tenkte jeg ikke på 8 prikker så må man ta buss! Man mister også prikker om man kjører 3 år uten å bli tatt for noe rallyvirksomhet
 2. Bilen er tilbake! med fersk lakk og hjulstillingskontroll.. lite snø og røde tall på gradestokken betyr sommerhjul! Tenkte også siden at årsavgifta var betalt kunne jeg like så godt kjøre litt for fort med firmabilen.. Uflaks!
 3. Bremsevæske er hydrodkopisk, det suger altså til seg vann og fuktighet.. jo "høyere" dot, jo høyere kokepunkt.. man har også noe som heter dot5 (må ikke forveksles med 5.1!!) Denne inneholder silikon og bør kun brukes når det er opplyst om dette.. ved koking av væske vil pedalen bli myk og rar.. når dette har skjedd vil det oppstå damp og fuktighet i væsken, derfor bør det byttes rund baut..
 4. Har jo litt med oljeforbruk og gjøre ja.. i instruksjonsboka på den gamle 164 ts'n anbefalte alfa enten 10w-40 eller 60 ved litt mer aktiv kjøring.. fikk litt roligere gange med 60 også..
 5. Aah, okay husker godt hvordan 156 min var når gradestokken viste blå.. knirk knirk Så stolene funker godt på langkjøring? Er det jeg savner mest i Giuliettaen, litt lite støtte i korsryggen.. Kanskje jeg skulle prøvd en 159
 6. Hvordan er bilen på vinterføret? tenker litt på motortemp, fremkommelighet osv.. knirk i foringer når det er kaldt?
 7. Er du ikke på fornavn med folket på din lokale RSA enda?
 8. Ville da tru det renner ut på siden av luka, ikke inn i bilen men ut.. den pakningen som sitter i bakruta? Har hatt opp matta flere ganger, aldri finni noe fukt eller noe der..
 9. Nedi gropa på en måte? Min er også sånn.. er ikke spylevæske, bruker aldri spyling bak men min er også sånn..
 10. Ja, kjedelige greier.. lånebilen er en militærgrønn Dacia Duster! Haha, noe så sært..
 11. Brukte Lørdagen på vask og støvsuging osv.. satt meg inn i bilen blid som ei sol, fem minutter unna heimplassen var det jaggu en kødd av BMW eier som tydeligvis ikke skjønte hva blinklys eller vikeplikt var, så han planta inn i bilen min.. så nå sitter jeg på Buskerud karoseri å venter på lånebil -.- rister også ganske bra i bilen nå, siden han traff bakfelgen, skjermen, døra og fanger Som han sa: shit happens, men det var jo kanskje ikke bare min feil.. hørt noe så dumt a gitt.. brudd på vikeplikt er jo KUN han sin feil )
 12. Kjekt å vite hadde k&n i 164'n.. god lyd hvertfall! Så litt på det filteret som sitter i orginalt, papp med skumgummi ish utenpå.. skal sjekke pris på bilxtra Drammen til helga hadde vært morro med supersprint catback, reprogrammering og filter
 13. For noen feite seter!! Går vel ganske greit med 170 hk i den
 14. Haha! Har skjedd meg også, dog uten folk til stede har kjørt på 16.500 km siden april ish i 2013.. Noen ups and downs som folk sikkert veit, men alt i alt en god bil.. savner kanskje litt den "alfa følelsen" som folk prater om men..