Al-farne

Artigiano
 • Innholdsteller

  85
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Buona

Om Al-farne

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tromsø
 1. Vi kjøper ny Alfa Romeo Giulia og har bestemt oss for å selge vår Giulietta som vi har eid siden den var ny. Velholdt, ditek lakkbehanldet og tektylbehandlet. Begge behandlingene er fulgt opp og har gyldige garantier fortsatt. Kom gjerne med et bud. Se anonsen her: http://www.autodb.no/bil/view/1854464
 2. Sånn ca. 700' så har du en bra bil...
 3. Lyset står rett under låesekassa. Anbefaler å sjekke cupelyset også. Det kan være det. Det har en tendens til å slå seg på selv etter at bilen har stått en stund. Enkel løsning, koble fra ledningene til taksystem. Feilen er ikke der lyset er, men i "B stolpen". Det kan være dårlig kontakt i mekanismen som slukker/tenner dette lyset.
 4. Kjøpe?? www.autoital.no har tilgang på first edition!!
 5. 280 hk er en TI i USA, i følge Alfa sine egne nettsider. Ryktet om 350 hk kommer opprinnelig fra Nederland og Squadra Tuning som har funnet noe om det i en delekatalog!?.... Er dette reelt og utslippene ikke er mye høyere enn dagens 280 hk, vil den være kjøpbar i Norge også. Litereffekten blir høyere enn i quadrifoglio........... noen steder på nettet antydes det om noe "ekstra hjelp" for å oppnå 350hk. Kan det da være snakk om en hybrid? Nå er vi vel i samme terreng og sannhetsgehalt som den omtalte Giulia Sportwagon.
 6. I USA heter Veloce "TI" Hva 350 hesteren kommer til å Hete eller hva som gir den krefter er ikke kjent. .... The unforgettable lines and authoritative appearance of the all-new Giulia and Giulia Ti project more than a refined style, they embody the driving experience to its core. An all-new, all-aluminum 280 horsepower1 2.0L I4 Intercooled Turbo engine featuring MultiAir® technology helps achieve a top speed of 149 mph, and 0 to 60 mph in 5.1 seconds. Minimal turbo lag and the 8-speed automatic transmission serve to exhilarate.
 7. Bra info, forklar forskjellen nærmere!
 8. Julaften kommer i februar! Vi får vår Veloce levert i Tromsø i starten av februar. Den er nå på vei fra Italia og vil komme til Norge i løpet av kort tid. Den leveres med tectylbehandling som gjennomføres av importøren her i Norge. Montecarlo blå og tabaco skinn!
 9. Det er to sportspakker på de eldste modellene. Hva som er på de siste årgangene har jeg ikke kunnskap om. Sportspakke 2 har røde kaliptere som er mye kraftigere enn standard. De fleste 17" felger vil du ikke få på plass. Bilen leveres med 18" felg, helskinn interiør, biexenon, alupedaler og er også noe lavere på fjæringen enn standard. Hva som er i Sportspakke 1 er jeg usikker på. Jeg husker at setene var i delskinn med stoff i setet. Mulig at de kraftige premiene ikke var på plass.
 10. Jeg har prøvd..... vekslende hell... det fungerer meget bra, en stund. Når det fungerer, merker en at akselerasjon er merkbart bedre. Motoren er tuningsvillig, men det holder nok ikke med bare å programmere om eller sette på en liten "svart"boks. Ved hard belastning på motor, gjerne med pådrag der du har last eller full bil, kommer feilen. Bilen gikk flere ganger i "sikkermodus" dvs. At du får moderat effekt av motor og toppfart på 60! Dette nullstilles ved å slå av motoren ett par minutter før du kjører videre. Mest sannsynlig kommer dette av feile verdier på avgassen, det er nok en eller annen sensor som slår ut. Noe plagsomt så bilen ble tilbakestilt etter kort tid.
 11. Når en leser ovenfor er det merkelig hvor enige vi er, sett ibort i fra Bussofanatiker som tydeligvis har vært uheldig med sin bil. I likhet med de fleste andre er vi kjempefornøyd. Vår Giulietta har passert 91000 km siden vi kjøpte den i oktober 2011. Så langt (nesten) feilfri bil. Gode kjøreegenskaper og fantastisk motor. Som vinterbil er den perfekt. Skal en ha det bedre må en over på en 4x4. nesten feilfri ; Feil på bilen så langt har vært brudd på ledning som går til trykk knappen på bakluke for å kunne åpne denne. Dette oppstod etter ca. 80 000 km. Jeg har gjort som noen over, løftet opp setet i forkant for bedre tilpasning. Fungerer helt fint. Skal jeg sette fingeren på noe negativt, er nok noe støy fra Nokia Black 18" dekkene. De bråker mere enn vinterdekkene med pigg! Jeg har ingen problemer med å anbefale Giulietta tbi til noen. Et godt kjøp, noe lavere annenhåndspris i forhold til mange andre sammenlignbare merker, og samtidig et rimelig og feilfritt bilhold.
 12. Forespeilet før påske, så det tar en stund....
 13. Virker som forhandler må be om pris i det enkelte tilfelle. Bilpris var ca 402 000 + avgifter og ekstras. Det kan være lettere å få rabatt i form av rimeligere tillegg som vinterdekk og annet. Selve prisen på bilen stod "fast". Greit å ha avtalt bilpris, og spesifisert avgiftene, slik at når disse er redusert, blir det kr for kr fradrag i prisen. Sørget for å avtale det på forhånd.
 14. Hei

  hvilke leveringstid er du blitt forespeilet og er det lov å spørre om ca pris ferdig levert? 

   

  Mvh Mads Erik Larsen 

  1. Al-farne

   Al-farne

   Kort og godt rundt påske. Bilene er under produksjon og etter det jeg forstår er det noe "kø"!

 15. tok kontakt med RSA i Tromsø og ba om tilbud etter å ha vært på den sveitsiske siden på nettet, og fikk frem farge, felger interiør og pakker der. gikk rundt en ukes tid å få pris. Forhandler hente nok pris hos importøren. Montecarlo blå, med Tabaco interiør. turbinfelger. Performacepakke og en del mer. før avgiftsendring var avgiftene 221167,- etter endring er de redusert med rundt 50600,-.