Al-farne

Artigiano
 • Innholdsteller

  92
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Al-farne vant sist dagen den 7. mars

Al-farne hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

21 Buona

Om Al-farne

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Tromsø
 1. 😁🤣👍
 2. Tror nok ikke det er dette som er saken. Hva som står i kontrakten og hva som er kommunisert ut over annonsen er det vesentligste. Jeg vil anta at Autovia har gode kort på hånden siden de lar saken gå til retten. " Time will show"
 3. Jeg har lest alle innleggene med interesse. Kjøp/Salg av Bil er en av de tingene vi krangler mest om her i landet. Hadde jeg vært deg hadde jeg beholdt silkehanskene på, og heller brukt tid og krefter på å legge egen strategi frem til saken skal begynne. Stikkord her er hva var du kjent med, og hva var du ikke kjent med i kjøpsøyeblikket. Kjøpskontrakten er det vesentlige dokumentet. I tillegg vil annen skriftlig kommunikasjon dere i mellom vektlegges. Om du " vinner" er jeg imidlertid usikker på. For eksempel har Autovia en "disclaimer" i annonsen, som gjør at den støtter Autovia en rettsak. Sitat; Autovia AS gjør alt vi kan for og fremlegge riktig detaljer og opplysninger om bilen, men må allikevel ta forbehold om det skulle være noen feil i annonsen. Det må være skuffende å kjøpe en bil som viser seg å være eldre enn den er. Nå har vi bare fått opplyst din side av saken. Autovia har vært lur å avventet med kommentarer og utspill. Det er Heldigvis en tredjepart som vil avgjøre dette, og jeg tror nok retten vektlegger fakta fra begge parter. Lykke til!!
 4. RSA i Ski har på vei inn en Veloce til uka. Det er en demobil, slik at du får prøve.
 5. Kan det være at bilen har Luksuspakke"? DVS. blant annet, skinn på dashboardet. Slik jeg forstår det, får en da ikke sportstolene, men "luksusstoler" med ytterligere flere reguleringsmuligheter. Anbefaler deg å sjekke videre om Sportsetene passer deg bedre. Pr i dag er det en Veloce i utstilling hos RSA i Ski. ( Er du innom turistbyen i Nord, kan du sikkert få prøvesitte vår!)
 6. Elendige bilder, det var mørkt! Giulia..... ferdig vurdert for min del ..... Jeg viste den var bra, men så bra, hadde jeg aldri drømt om.... Funksjonell brukskunst. Cuore sportivo. Definitivt. Denne blir lenge i familien.
 7. Vi kjøper ny Alfa Romeo Giulia og har bestemt oss for å selge vår Giulietta som vi har eid siden den var ny. Velholdt, ditek lakkbehanldet og tektylbehandlet. Begge behandlingene er fulgt opp og har gyldige garantier fortsatt. Kom gjerne med et bud. Se anonsen her: http://www.autodb.no/bil/view/1854464
 8. Sånn ca. 700' så har du en bra bil...
 9. Lyset står rett under låesekassa. Anbefaler å sjekke cupelyset også. Det kan være det. Det har en tendens til å slå seg på selv etter at bilen har stått en stund. Enkel løsning, koble fra ledningene til taksystem. Feilen er ikke der lyset er, men i "B stolpen". Det kan være dårlig kontakt i mekanismen som slukker/tenner dette lyset.
 10. Kjøpe?? www.autoital.no har tilgang på first edition!!
 11. 280 hk er en TI i USA, i følge Alfa sine egne nettsider. Ryktet om 350 hk kommer opprinnelig fra Nederland og Squadra Tuning som har funnet noe om det i en delekatalog!?.... Er dette reelt og utslippene ikke er mye høyere enn dagens 280 hk, vil den være kjøpbar i Norge også. Litereffekten blir høyere enn i quadrifoglio........... noen steder på nettet antydes det om noe "ekstra hjelp" for å oppnå 350hk. Kan det da være snakk om en hybrid? Nå er vi vel i samme terreng og sannhetsgehalt som den omtalte Giulia Sportwagon.
 12. I USA heter Veloce "TI" Hva 350 hesteren kommer til å Hete eller hva som gir den krefter er ikke kjent. .... The unforgettable lines and authoritative appearance of the all-new Giulia and Giulia Ti project more than a refined style, they embody the driving experience to its core. An all-new, all-aluminum 280 horsepower1 2.0L I4 Intercooled Turbo engine featuring MultiAir® technology helps achieve a top speed of 149 mph, and 0 to 60 mph in 5.1 seconds. Minimal turbo lag and the 8-speed automatic transmission serve to exhilarate.
 13. Bra info, forklar forskjellen nærmere!
 14. Julaften kommer i februar! Vi får vår Veloce levert i Tromsø i starten av februar. Den er nå på vei fra Italia og vil komme til Norge i løpet av kort tid. Den leveres med tectylbehandling som gjennomføres av importøren her i Norge. Montecarlo blå og tabaco skinn!