Gå til innhold

Stjerneglis

Ispettore
 • Innholdsteller

  2 826
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  21

Stjerneglis vant sist dagen den 13. oktober

Stjerneglis hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

222 Splendido

Om Stjerneglis

 • Rang
  Ispettore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stjerneglis

  Runet sin GT 3,2 fra side 5

  Jeg deler vel egentlig oppfatningen av at det er like greitt å ta automatlappen framover da det blir stadig færre manuellbiler i framtiden. Har to døtre, ei som tok lappen i fjor og ei som øvelseskjører nå. Hu eldste ville lære å kjøre manuelt, mens hu yngste tar automatlappen. Jeg merker hvor raskt yngstemann har lært seg å kjøre og takle trafikken fordi hun slipper all giringen og clutchingen og kan konsentrere seg om selve kjøringen. Kjørelærere jeg har snakket med sier at det er null stress for en erfaren sjåfør å lære seg manuell giring og få dette inn i førerkortet i etterkant da man allerede kan kjøre og kan kun konsentrere seg om å lære å gire manuelt.
 2. Stjerneglis

  Giulia - en vurdering

  Det er flere i klubben som har bestilt originale felger fra Italia via Ebay...
 3. Stjerneglis

  Giulia - en vurdering

  Webasto o.l. Jeg har ikke sett noen som har montert dette på Giulia, men fabrikkutstyrt parkerings-/ekstravarmer på diesel a la Volvo finnes nok ikke dessverre. Jeg har selv Defa motorvarmer med batterilader i min. Systemet kan helt sikkert leveres med timer, app osv. Litt artig historie: Defa sitt hovedkontor er jo her i nabolaget, og da jeg gikk og ventet på min egen bil, lånte de demobil og verksted hos Autovia for å testmontere motorvarmerprototypen for Giulia
 4. Stjerneglis

  Giulia - en vurdering

  Meget godt utstyrt bil, men jeg kunne ikke se av annonsen om bilen har oppvarmet ratt. Det er utrolig digg å slippe å fryse på fingrene 😊
 5. Stjerneglis

  Giulia - en vurdering

  Rune har vel idealhøyde mhp bilseter... Om mer lårstøtte ønskes, ordnes dette vha noen avstandsskiver i forkant av seteskinner.
 6. Stjerneglis

  Min Giulia 2016

  Label off = sitrusrens
 7. Stjerneglis

  Min Giulia 2016

  Filskiftvarsleren skrur du av med knappetrykk ytterst på blinklyshendelen!
 8. Stjerneglis

  Min Giulia 2016

  Kona mi synes også at setene i Super er bedre. Hun likte ikke TI-setene i 159 overhodet. Helt greitt for meg for da gikk søknaden om Giulia lett gjennom 😂 Gratulerer så mye med Giulia! Vi gleder oss til bilder!
 9. Stjerneglis

  Antirustbehandling Giulia

  Jeg synes du er fæl til å forhåndsdømme de nye Alfa Romeo modellene Atle. Gi dem en sjanse og se hva framtiden viser. Jeg er ikke bekymret. La de som som gitt Alfa Romeo en ny sjanse en mulighet til å glede seg over bilene sine uten at du rakker dem ned ved enhver anledning. Husk at her er det ingen som rakker på hverken Busso, Volvo eller Golf GTI selv om de kanskje ikke liker bilene. Det har liksom ikke noe for seg å gjøre sitt ypperste å spre negativitet hele tiden. Vi mimres om noen år og se om du har rett i dine dystre spådommer. I mens kan vi kanskje fokusere på de positive tingene ved å være interessert i biler?
 10. Stjerneglis

  Antirustbehandling Giulia

  Jeg visste det på forhånd og diskuterte med forhandleren om dette. Dette er visst standardprosedyre for alle biler som ankommer Drammen Havn. Å demontere for full behandling ville ha tatt for lang tid og blitt for dyrt for importøren og det er til syvende og sist kundene som betaler for dette. Flere bilfolk som har sett bildene mine bekrefter at det er normalt at nye biler av alle merker har sparsomt med beskyttelse under. Tanken er vel at dekslene skal bekytte mot sprut og mekanisk slitasje. Det er også billigere og mer miljøvennlig og effektivt for fabrikken å montere deksler under bilen enn å understellsbehandle på gamlemåten. Dekslene sørger vel også for bedre aerodynamikk... Hva angående rustmotstand på biler kan jeg ikke se at noen biler har blitt noe særlig bedre siden 80-tallet. T.o.m Audi ruster som faen nå. Uansett er4-5000 kr for en ekstra Tectylrunde peanuts å regne med etter at man har kjøpt en ny bil...
 11. Stjerneglis

  Antirustbehandling Giulia

  Hvis du er medlem i Klubb Alfa Romeo Norge, får du rabatter hos Kjell Hall (aut. Tectyl verksted) i Sandvika. Jeg har brukt ham på 4-5 nyere biler nå og er godt fornøyd. Den lokale Alfa Romeo forhandleren bruker også dette verkstedet når kundene ønsker dette. Til de som synes at bildene jeg la ut tidligere er forferdelige: Ta hvilken som helst ny bil (f.eks BMW) og demonter dekslene, så vil dere det se samme. Ikke noe spesielt for Alfa. Intensjonen var å vise at tectylering på havna kun var overfladisk uten demontering av deksler under bilen. Men som alltid blir ting vridd til det ekstremt negative av noen så fort Giulia og Stelvio nevnes her på forumet...
 12. Stjerneglis

  Antirustbehandling Giulia

  Flere bilder
 13. Stjerneglis

  Antirustbehandling Giulia

  Min Giulia fikk full pakke hos autorisert Tectylverksted rett etter at jeg fikk den. Den behandlingen den fikk på Drammens Havn er null verdt da ingen deksler blir demontert. Slik så det ut under dekslene på min bil.
 14. Stjerneglis

  Det lukter ‘brent cluch’

  Det er vanlig at det lukter svidd clutch etter slik hard belastning, men det behøver ikke bety at clutchen er utslitt og må byttes. Du vil merke det fort om den slurer under normal kjøring hvis den er det... Min 159 med manuelt og JTDm 16V var også helt jævlig å rygge i oppoverbakke pga høy utveksling i reversen. Jeg likte det ikke noe særlig.
 15. Stjerneglis

  Masi`s Alfa-garage

  Hva slags lakk har dere brukt på kalipper? Spray eller pensel? Varmebestandig logomerke?
×