Stjerneglis

Ispettore
 • Innholdsteller

  2 564
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

83 Superbo

Om Stjerneglis

 • Rang
  Ispettore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Tampen brenner...
 1. Legg spesielt merke til temperaturskalaen helt til høyre og hvilken korresponderende viskositetsområder som anbefales!
 2. Antenne i frontruta?
 3. Hvordan har du montert og koblet opp DAB-adapteret? Det er kanskje ikke av typen som skal plugges inn i sigarettenner...
 4. Det er jeg liker med 164 er det gjennomførte designet, både utvendig og innvendig. Spesielt bakenden er vellykket både i form og i detaljer.
 5. Det er en sånn: http://www.ebay.ie/itm/Alfa-Romeo-159-Brera-STEUERGERAT-BLUE-ME-NAV-50514602-/172496388612?hash=item2829960204:g:bHkAAOSwFnFV~yOq
 6. Sett inn igjen Blue & Me enheten, så vil blinkingen stoppe...
 7. Dette er vanlig om man fjernet B&M ifm bytte av stereo. Løsningen er å la B&M enheten værende (er nok plass inni dashbordet) for å unngå blinkende display.
 8. Stilig 159 SW. Den er vel så fin som noen TI!
 9. ZF og Getrag leverer begge til Giulia. Det er ZF i Q
 10. "... Den nyutvecklade fyrhjulsdriften är lätt (60 kg) ..."
 11. Grattis lesken! Bilder venter vi på
 12. Oops, men da blir valget enda lettere: Michelin!
 13. Jeg holder en knapp på Michelin. Dyre men veldig holdbare dekk. Pirelli er jo italiensk, men får inntrykk av at de støyer mer enn andre tilsvarende dekk.
 14. Drivledd og -knute lager ofte tikkelyd under sving, mens hjullager uler mer eller mindre hele tiden og øker tydelig når det svinges. Det ytre hjulparet belastes mest når bilen svinger, så hvis det er mest ulyd når du svinger til høyre, så er det venstre side som må sjekkes først.
 15. Gratulerer med nytt kult prosjekt. Denne skal jeg følge med på!