Gå til innhold

Stjerneglis

Ispettore
 • Innholdsteller

  2 843
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  23

Stjerneglis vant sist dagen den 6. desember 2018

Stjerneglis hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

237 Splendido

Om Stjerneglis

 • Rang
  Ispettore

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Akershus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Stjerneglis

  Alfas on Ice 15/2-17/2

  Takk Mario. postingen er nå oppdatert!
 2. Stjerneglis

  Alfas on Ice 15/2-17/2

  Bli med Klubb Alfa Romeo Norge på isbanetreff helgen den 15/2 til 17/2: ALL PÅMELDING TIL DETTE ARRANGEMENT, ALL BESTILLING AV OVERNATTING ETC. SKJER VIA PER´S HOTELL DIREKTE PÅ [email protected] Program: Torsdag: Innsjekk fra kl 16:00 på Pers Hotell Get-together i Erik's Sportsbar fra kl 16:00 Middag på Restauranten fra kl 20:00 Fredag: Kjøring fra kl 11.00 til 16.00 på fjorden Tisleia 990 m.o.h. Innsjekk fra kl 16:00 på Pers Hotell Get-together i Erik's Sportsbar fra kl 16:00 Middag på Restauranten fra kl 20:00 Full trøkk i Erik's Sportsbar med pianoentertainer Lørdag: Frokost fra kl 08.00 til kl 10.30 Førermøte i Auditoriet på Pers Hotell kl 10:00 Felles avreise kl 10.30 til Golsfjellet Banekjøring fra kl 11:00 After-Driving i Erik's Sportsbar kl 17.00 Middag i Restauranten kl 20:30 DJ og party i "Bar 2. Etage" og som alltid bånn gass i Erik's Sportsbar med pianoentertainer Søndag: Frokost og brunsj fra kl 08.00 til 10:30 Erik's Grill & Sportsbar er åpnet fra kl 12:00 for den som ikke rekker frokost eller har for høy score på promilleapparatet til å dra hjem tidlig. ARRANGEMENTSPRISER: Pris kr 3.250,- Inkludert er : Middag fredag kveld, Baguett og drikke på banen, middag lørdag med 1 glass øl eller vin til maten, overnatting på Pers Hotell, og fri entré til Tropicana under hele oppholdet. Tillegg for enkeltrom kr 600,- for helga. Tillegg for rom torsdag-fredag kr 500,- inkl middag og frokost Om du IKKE ønsker mere enn å delta på banekjøring, så er prisen da kr. 1000,- for en dag, kr. 1500,- for begge dagene vi kjører. Baneleie og grillmat på banen er inkludert i prisen. Betaling skjer ved Resepsjonen på Pers Hotell, vennligst oppgi kredittkortnummer ved innsjekk for å kunne føre drikkevarer på rommet under oppholdet (hotellkreditt). Ønsker du å bestille et rom eller flere, så ring Per´s Hotell direkte, på 32 02 30 00, og / eller mail på [email protected] Vi gleder oss til å se dere ! Morten og hele gjengen i styret (videocreds: Stian Pettersen Hasle, må sees med skikkelig lyd- og bildeoppsett)
 3. Stjerneglis

  Alfa Romeo 75

  Hvilket verksted bruker du? Jeg har en kollega som må overhale en manuell kasse...
 4. Stjerneglis

  Min Giulia super 2,2 diesel 2016

  Driftstemperatur: Det er verdt å merke seg at temperaturmåleren i Giulia viser oljetemperaturen, ikke kjølevannstemperaturen. Som vi vet øker temperaturen i oljen saktere enn i kjølevannet når motoren varmes opp, og det er dette du har observert.
 5. Stjerneglis

  Deler til 156 ønskes

  Har en passende eske på plassen min som du kan få...
 6. Stjerneglis

  Runet sin garasje. Nå GT 3,2 og Giulia

  Ulempen med den billige løsningen er at det ikke er belysning i bokstavene...
 7. Stjerneglis

  LMM - Bosch eller annet merke?

  LMM og oljede åpne luftfiltre går ofte dårlig sammen pga oljefilmen som legger seg på elementer innvendig i LMM.
 8. Stjerneglis

  Runet sin garasje. Nå GT 3,2 og Giulia

  Hva heter forresten den flotte og livlige lakkfargen på bilen din?
 9. Stjerneglis

  Runet sin garasje. Nå GT 3,2 og Giulia

  Jeg har heller ikke lagt merke til noe spesielt med dab’n i min på langturer i Norge. Setene kan enkelt shimses opp i forkant med avstandsskiver om mer lårstøtte savnes. Jeg savner TI-setene i 159, men fruen hatet dem. Hun har ikke klaget på setene i Giuliaen, så da er det helt greitt for min del.
 10. Stjerneglis

  Gruagarasjen

  Min søster har en slik V60 med AWD. Den når ikke opp til min egen 159 med FWD til støvlene mhp styrefølelse... Flott rekkefemmer (diesel) under panseret men automaten er en skikkelig slurekasse. Hun kjøpte den ny og den har vært meget driftsikker hittil.
 11. Stjerneglis

  Runet sin garasje. Nå GT 3,2 og Giulia

  Kjør den som en bensinbil Rune, så slipper du å irritere deg ved lave turtall. Alfa-diesler tåler godt litt turtall og rødmerking
 12. Stjerneglis

  Montør av hengerfeste ønskes

  Norsk Bilradio AS har gode priser for KARN medlemmer. Sjekk siste utgave av Alfanytt.
 13. Stjerneglis

  Runet sin garasje. Nå GT 3,2 og Giulia

  Grattis med grom bil Rune!!!
 14. Stjerneglis

  Giulia - en vurdering

  Jepp, trollene må få mat vettu 😁
 15. Stjerneglis

  Stjerneglis sine Alfa Romeo eventyr

  Fra rundt 0,6 l/mil på pen langkjøring og oppunder literen på småkjøring de få gangene jeg har sjekket 😊
×