Stjerneglis

Ispettore
 • Innholdsteller

  2,700
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Stjerneglis vant sist dagen den 10. mai

Stjerneglis hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

155 Eccellente

Om Stjerneglis

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Tampen brenner...
 1. Cheer up folks. Denne artikkelen er saklig og bra: http://www.pocket-lint.com/review/141451-alfa-romeo-giulia-2017-review-an-alfa-that-doesn-t-do-clich-s
 2. Gratulerer med tøff 159! En av de få med stylingsett i Norge.
 3. Støtter denne! Slik jeg forstår det finnes ingen ekstra enhet å gjemme vekk da den sitter sammen med antennen på frontruta. Derfra går det en felles ledning som splittes i strøm (usb?) og lydinngang til stereoen i den andre enden. Videre kan kontrollenheten/fjernkontrollen gjemmes vekk, monteres på dashen eller gis til ungene i baksetet slik at de kan leke radio-DJ... En slik kommer snart i "eldrillen" vår Denne finnes også under merket Blaupunkt hos Torshov...
 4. Parker på Gardermoen Parkering, så får lånt booster i vakta hvis du ikke får start...
 5. Da er resten av folien på plass. Marmormønsteret på kanalen er fukt (zalovann) under filmen som forsvinner etterhvert. Folien på skjermbuen og døra ble lagt for dager siden. Neste ut blir nedre skjermbuekanten bak forhjulene. Kjekt å få brukt avkappet til noe nyttig også.
 6. Appropos paddleshift: Jeg bruker disse på hver eneste kjøretur i min Giulia, ikke for å skifte gir manuelt, men mest for å sette bilen i Drive (høyre hendel). Mye bedre og raskere enn å bruke girspaken, og spesielt ifm parkering. Bruker venstre hendel også ofte for gire ned et par hakk ved behov, noe som er bedre enn kickdown/nedgiring med gasspedalen. Drar du begge hendlene samtidig, settes girkassa i Neutral. Helt genialt. Det beste er at dette er blant det billigste ekstrautstyret å krysse av for hos Alfa Romeo.
 7. Antar at du mener 0.9 TwinAir.
 8. Om meldingen kommer uten at du har brukt bremsene, er det ikke lyspærefeil. Bremselysbryteren sitter på bremsepedalen...
 9. Skift til nye pærer på begge sider bak og de om det hjelper. Koster lite, og du har eliminert en feilkilde. LED-pærer eller ukorrekt effekt på pærer kan også gi slike meldinger. Med pakeringsbremse på, tråkk in clutchen og start bilen uten å røre bremsepedalen. Kommer feilmeldingen da? Eller først når du tråkke på bremsepedalen? En annen mulighet er feil på bremselysbryteren.
 10. Jeg tenkte med en gang på kraftig dyserens da jeg leste denne... Vedr. mager eller fet forbrenning kan dette observeres på pluggene ved å studere farge og soting når de tas ut. https://www.ngksparkplugs.com/about-ngk/faqs/spark-plug-faqs/how-do-i-read-a-spark-plug
 11. Hvis bilen går magert, får den for lite bensin. Du har sjekket luftmengdemåler, coiler (?) og bensinpumpa til å være ok, så da er det bare å jobbe seg framover mot forbrenningsrommet. Neste ut er bensinfilter, så dysene? Så er det vel lambdasondene som også påvirker innsprøytningen? Hva med tennplugger og pluggledninger? Sitter det riktige tennplugger i med korrekt varmetall? Har selv opplevd forskjell på tennplugger fra forskjellige fabrikanter. NGK har f.eks rykte for å være mer robuste og stabile enn Bosch... Gamle pluggledninger kan ha usynlige skader som gir overledning osv og tenningsfusk. Litt usikker på om Busso har direktetenning, men ledningsnettet før coilene kan i såfall sjekkes?
 12. Eller løs innmat i katalysatoren hvis denne er sitter nær motoren... jeg hadde det på en tidligere bil, og da skranglet i et fast turtallsområde.
 13. http://www.dekkalkulator.com/
 14. Fusso har fantastisk bra holdbarhet, men det blir ikke så blankt. Du kan legge på en voks med bedre wet-look oppå Fussoen hvis du skal ta en runde til.
 15. Hvordan fjernes den gamle på en skånsom måte?