Masi

Don
 • Innholdsteller

  8,091
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Masi vant sist dagen den 28. august

Masi hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

273 Splendido

1 følger

Om Masi

 • Rang
  Don
 • Bursdag 10/21/1957

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.alfagarage.no

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  6170 Vartdal
 • Interesser
  Italofil , hus , familie og premiumtid i alfagarasjen

Nylige profilbesøk

553 profilvisninger
 1. >>>>>>EMNE<<<<<< en reddet 164 Q4
 2. .....Dama rullet ned innkjørselen og landa i hagen ned om
 3. og denne er snart på veien igjen......
 4. Sabstian Vettel og Kimi Räikkönen kjører QV
 5. Han trenger vel ikke å selge, vert ett forsøk.....
 6. hehe...jeg er akkurat tilbake fra en 500 mil tur for å hente Alfa og oppfattet det ikke som langt.........beinet kommer ikke til hunden.
 7. Fuchsoljen er vanskelig å få tak i . Etter alt trøbbel med styresnekkene på 939 ble det anbefalt GI / R (grønn). Grønn og rød kan ikke blandes ! Ofte er også filter/sil i servebeholderen synderen for skumming / luftbobler. Mange (inkludert meg) har byttet beholder til ny versjon. Det lønner seg i regel , fordi uren olje til og med metalliske avleiringer vil ødelegge simmeringer i systemet /styresnekke. ( Kona mi har det du trenger i butikken......
 8. 164 og Arese V6 er saken.......TS er bare tull å spandere mye penger i , selv om TS 8v motorene er solide saker. Jeg fikk tilbake min firmabil etter 9mnd med feilsøking og reparasjon........ Etter 20 år med planlegging av videre føring av veien fram om huset, så stod der plutselig en stor gravemaskin i hagen og modulerer for ny veg....... bare bra, da får jeg tilgang til mer parkeringsplasser rundt huset
 9. Tutela GI / R
 10. Prøv å rense Multiair filter........jobbe rent , filter kan dusjes med bremserens. Vært ett forsøk.
 11. nå skal først min Q4 komme på veien igjen , den passerer Svinesund 28/29.09 .......QVen blir vinter-prosjekt. I oktober er det 4 biler i familien som skal til EU.....sikkert noen kroner som går denne veien.
 12. .....og neste år er vi 3 på bildet!
 13. Første MiTo i garagen.....Dag på prøveturen med QVen, vi leste ut feilkoden og slettet. Dag du må se på oljelekkasjen ,stort flekk for denne halve time ! ( Luktet girolje)
 14. Tre små filmsnutter.....Bjørn og hans nye leketøy.
 15. Jeg er spent på dette interne QV treff i morgen og din mening om bilen Her bilde fra dempertårn....tilstand er utmerket. Og bilde fra Mc Gyver løsningen for multireimspanner, funket bra, men heldighvis kom delen denne fredagen.