Gå til innhold

Masi

Don
 • Innholdsteller

  8 420
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  103

Masi vant sist dagen den 22. juni

Masi hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

615 Magnifico

2 følgere

Om Masi

 • Rang
  Don
 • Bursdag 21.10.1957

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.alfagarage.no

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  6170 Vartdal
 • Interesser
  Italofil , hus , familie og premiumtid i alfagarasjen

Nylige profilbesøk

1 417 profilvisninger
 1. Masi

  Masi`s Alfa-garage

  ...jeg hadde jo håpet at det bare er en bagatell med girkassen , men etter vi tapet oljen var det klart at det er ønsketenking 😂 Synderen er ett manglende eller knekt spennhylse (20,-kr )som holder låsebolten i diffen på plass. Låsebolten jobbet seg altså ut av posisjon til han fikk tak i godsen…..jobbet seg fram til trykkplaten av clutchen.😲
 2. Masi

  Gruagarasjen

  poenget med billige dekk er , så lenge de er nye eller har mye mønster igjen, kommer de godt ut på testene......men er dekkene godt brukt svikter egenskapene fort ,muligens fortere enn ett kvalitets dekk.
 3. Masi

  Masi`s Alfa-garage

  Ikke bare det, tror jeg er formann av omsorgssenteret ? .....i dag dukket det opp en av dine ex-damer ,kan du ikke sørge for dem selv ? 😀 Skaffet oss litt plass på venstre side av QVen , prosjektet må jo gå videre tross alt annet.
 4. Masi

  Masi`s Alfa-garage

  siste dagene gikk med montering av gjerde, vi fikk mur fram om huset og denne måtte sikres asap. Satser på mer garagetid framover. legge ved også ett bilde fra sommer 17...… (Jeg og Professor over Ålesund )
 5. Masi

  Mads sin "stall"

  …..nyt ferien alle sammen ☺️
 6. Masi

  Minnesund-treffet 2018

  Suget er stort…...får vi noen bilder ?
 7. Takk Runar …….. 👍
 8. Masi

  Masi`s Alfa-garage

  Bakre bærearmer til Dagfinns La donna grassa er ferdig med grunning , klar for lakk. Og hvis jeg bare snur ryggen til garagen, da driver guttene med fremmedmerker 😂 Så kom vi litt i gang med QV prosjektet.....gleder meg på denne bilen.
 9. jeb57

  hei ser at du har bytte bakre bære arm på 159,jeg har 2007 modell med samme problem ,hvor får jeg kjøpt dette til en fornutig pris 

  rsa skulle ha 12000 kr 

   

   

 10. Masi

  Hjelp - støy Alfa 159 SW ti

  det er Torx
 11. Masi

  Hjelp - støy Alfa 159 SW ti

  Jeg tipper tross alt på hjullager....😉
 12. Masi

  Ny sesong - ny olje

  vi har ENI / Agip 20/50 på lager, 5 ltr 425,- ……... Vi reiser til Minnesund lørdag.
 13. Masi

  Masi`s Alfa-garage

  Her noen oppmerksomhets vekkende bilder av bakre bærebruer til "Linda" Det er 159 , 2006 modell med ca 150 tkm ! På høy tid å bytte.....datter og barnebarn skal fraktes på sikker måte. Grei jobb å bytte hvis først boltene er løst, vi plagdes litt med Camber-boltene og mutterne til stab-stagene. Så jeg ville anbefale andre eiere av de første 159 å sjekke litt nøye 😉 ...og noen jobb-bilder av ferdigstilt klatrepark i Volda , denne jobben var en liten utfordring.
 14. Masi

  Masi`s Alfa-garage

  selv om de minste heia for Tyskland......dette tyske lag reiser fortjent hjem. Vår Linda ble misbrukt som bryllups -bil...….😉 Så monterte vi passform solskjerming på 159......enkelt på 123 !
×