duetto

Capo
 • Innholdsteller

  603
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutro

Om duetto

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 09/07/1968

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Haugesund
 1. Du trenger ikke bly i bensin eller tilsettingstoffer. Du har innfelte herdete ventilseter og det er ikke nødvendig med bly som smøring. Dette gjelder egentlig alle aluminiumtopper. Juster tenningen litt ned og du er helt i boks. Har kjørt 95 blyfri i 18 år på min Duetto. Oktantall er kun et tall som beskriver motstansdyktighet mot selvtenning. Med høyere oktantall så kan du ha høyere kompresjon.
 2. Hmmm. Da ville jeg begynt med bankesensoren først ja...
 3. Hei. Fant ut at viftemotoren i min Duetto har tatt kveld. Og selv om det er sommer så er det greit med muligheten til litt varme i bilen her i vest :-) Er det noen som vet hvilket årstall alfa skiftet fra propell viftemotor til turbin? Hvor langt oppover i årsmodell kan jeg lete etter slik propellmotor? Har Spider/Bertone/Giulia like viftemotorer?
 4. Ser flott ut det! Godt jobba! og flott med litt bruksanvisning En liten tilleggsopplysning til din kommentar: "Noen hevder at stroppene skal strikk eller stretch i seg - jeg vet ikke , de gamle mine tror jeg ikke hadde det , så jeg brukte nylon band" På min 66 modell så var det strikkbånd. På min 67-modell var det stropper uten elastyikk. Tror disse og er originale, men det var skiftet kalesje engang på tidlig 70 tall på denne Kanskje de fant ut at det ikke trengtes elastikk på disse og endret til fast?
 5. Det kan være at du har for mager blanding mellom bensin og luft og........
 6. Noe nytt i saken? Fant dette fra en tidligere lignende sak: http://www.dinside.no/motor/feil-arsmodell-pa-bruktbilen/61303067 Husk å sjekk prisdifferansen på de ulike årsmodellene var rådet der...
 7. Hus å ta med noe kontanter til vinlotteri :-)
 8. Det kan og være eksoslekkasje mellom manifoil og resten av eksosanlegget. La den stå og kjøle seg og kjenn etter med hånden rundt flenser og pakninger før det blir for varmt.
 9. Vi er ikke så mange påmeldte enda, men spre ryktet og meld dere på her: https://www.facebook.com/events/1378906115485336/ Er det noe interesse for en liten samling etter Etneturen? Vi er jo tilbake i Haugesund rimelig tidlig på søndag. Tenkte vi kunne ta en "Cars & coffe" . Adressen blir hos meg i Soldalvegen 36, Røyksund . Jeg spanderer kaffe og hvis noen er sultne igjen så kan jeg evt sette på grillen ( Ta med mat) :-) Ca fra klokken 16 til vi blir lei.. Lov Å komme for de som ikke var med på kjøreturen og Mvh Martin
 10. Slik ser pakningen ut som du trenger. Kan kjøpes her: http://www.highwoodalfa.com/f62a8f81-ee27-49aa-a3ce-3b4754c941eb-9.html Den pakningen du har ser ut som en serie 2 pakning.
 11. Du har nok fått feil pakning ja. Når det gjelder innfesting mot buen så ville jeg brukt kontaktlim. Det er endel krefter her og stoffet har en tendens til å dra seg ut av buen over tid har jeg erfart. Husk å få sømmen beint i front :-)
 12. Gratulerer med oppstart! Ser ut som det er den originale litt orange rødfargen det er på bilen? Lurer på om det er 514 som er fargekoden? Håper du velger å beholde den. Den er knalltøff!
 13. Godt Jobba. Det skal bli kjekt med flere Duettoer på veiene? Noen som har oversikt over hvor mange Duetto det er i norge nå?
 14. Det hender dessverre at det regner på vestlandet..... :-) Men hvis det er full krise så kunne du evt lånt den en liten stund. ( Er en rift i bakruten)
 15. Kanskje en hardtopp kan avhjelpe litt: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1236760473073993&set=gm.798348366979255&type=3