duetto

Capo
 • Innholdsteller

  628
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutro

Om duetto

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 07. sep. 1968

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Haugesund
 1. Har ca 15 stk. Duettoer på listen min nå. Muligens noen er dobbelbukket og noen er sikkert uteglemt. Send meg en melding hvis du ønsker å bidra til registeret. Kan være kjekt å lage til en felles mailingliste eller gruppe :-)
 2. Flottings :-) Er det egentlig en 1300 spider junior originalt? Hvor holder du til?
 3. Det høres nesten ut som noe er defekt. Kanskje du skulle prøvd å sette tilbake en annen coil og fordeler og fåt testet om noen av komponentene er ødelagt.
 4. Vurderer å ta ut styresnekken på min 105 serie Duetto for å skifte/overhale. Er dette en grei jobb for garasjegulvet, eller bør en opp på bukk for å få plass til å dra den ut? Noen gode tips å komme med før jeg begynner?
 5. Jeg har manuelt tak og fornøyd med det. Har hatt litt klur med en e.l solenoid til lokket over kalesjen ,men d er det :-)
 6. Har en liten mistanke i at endel tilfeller av mye wobling på Spider 105 serie, så kommer det av at mellomkanalen har vært utsatt for rust eller har blitt reparert dårlig. Det er stor forskjell på de forskjellige bilene jeg har kjørt i hvor mye de flekser.Kjenn etter i døråpningen mens du kjører så får du ofte ett godt overblikk over hvor mye rammen flekser..
 7. Tror det vil se rart ut med ulik plassering.... Jeg har på skjermen på begge sider på min.
 8. Sett de på skjermene. Da blir det bra :-)
 9. Tipper på bøyde ventiler jeg og. du må nok av med toppen. tipper du trenger ny topp.
 10. Er det noen av de som står i listen som kan bekrefte at de fremdeles har en rundhekk?
 11. Vi fikk tak i en servopumpe lokalt....
 12. Siden det er kommet inn endel Duetto og rundhekkspidere de siste årene til Norge så hadde det vært kjekt å fått laget en oversikt over hva som finnes her i landet nå. eller hva sier dere? Jeg har registrert at følgende Duettoer er her: Er det noen som har noen nye oppføringer, oppdateringer eller annen tilleggsinfo til denne listen så hadde det vært skoi :-)
 13. Kan godt være :-) Har skistativ med og.... solgte du det til Tore?
 14. Bare for å friste. skal ikke selge det :-)