duetto

Capo
 • Innholdsteller

  612
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutro

Om duetto

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 09/07/1968

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Haugesund
 1. Det høres veldig bra ut. Det gjør det litt lettere. Takk for info :-)
 2. Jeg skal sjekke om det passer overens. Er det noen her forresten som vet om pumpene er like på de forskjellige motorene?
 3. Er det noen som vet om eller har en billig servopumpe til en 1,8TS 156 sporswagon? 2001 modell. Helst i nærheten av Haugesund, men hvis du er villig til å sende så er det samme hvor.
 4. Vet om en som står på bokn, men det er ikke Norske skilt.... https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=103081027
 5. Hei. Jeg knuste frontruten på min for ett par år siden. Da fikk jeg både Riis og Carclasss til å lete men de ga opp etter noen måneder. Det ble til at jeg bestilte selv fra Highwood motor og fikk den sendt til Carglass. Dette pga at det var en forsikringssak. I listene til bilglassleverandører står ofte Duetto oppført med samme rute som senere, men det stemmer jo ikke....
 6. Vi treffes for litt bilpreik og dekksparking. Satser på fint vær. Ta med grillmat hvis du er sulten. Vi holder kaffe😊 Tid: søndag klokken 12:00 til 17:00 sted: Kariplass Soldalvegen 36, 5546 Røyksund https://www.facebook.com/events/1566161680083275/?acontext={"source"%3A4%2C"action_history"%3A"null"}&source=4&action_history=null
 7. Ser bra ut dette. Da må den vel bli godkjent!
 8. Hei. Jeg har 165/15 på originalfelgene. Greit å kjøre med men mangler litt feste. Normalt så kjører jeg med lettmetallfelger med 185/60-14. Synes det kler bilen bedre både utseendemessig og veigrep. Plass er det til det og.
 9. Du trenger ikke bly i bensin eller tilsettingstoffer. Du har innfelte herdete ventilseter og det er ikke nødvendig med bly som smøring. Dette gjelder egentlig alle aluminiumtopper. Juster tenningen litt ned og du er helt i boks. Har kjørt 95 blyfri i 18 år på min Duetto. Oktantall er kun et tall som beskriver motstansdyktighet mot selvtenning. Med høyere oktantall så kan du ha høyere kompresjon.
 10. Hmmm. Da ville jeg begynt med bankesensoren først ja...
 11. Hei. Fant ut at viftemotoren i min Duetto har tatt kveld. Og selv om det er sommer så er det greit med muligheten til litt varme i bilen her i vest :-) Er det noen som vet hvilket årstall alfa skiftet fra propell viftemotor til turbin? Hvor langt oppover i årsmodell kan jeg lete etter slik propellmotor? Har Spider/Bertone/Giulia like viftemotorer?
 12. Ser flott ut det! Godt jobba! og flott med litt bruksanvisning En liten tilleggsopplysning til din kommentar: "Noen hevder at stroppene skal strikk eller stretch i seg - jeg vet ikke , de gamle mine tror jeg ikke hadde det , så jeg brukte nylon band" På min 66 modell så var det strikkbånd. På min 67-modell var det stropper uten elastyikk. Tror disse og er originale, men det var skiftet kalesje engang på tidlig 70 tall på denne Kanskje de fant ut at det ikke trengtes elastikk på disse og endret til fast?
 13. Det kan være at du har for mager blanding mellom bensin og luft og........
 14. Noe nytt i saken? Fant dette fra en tidligere lignende sak: http://www.dinside.no/motor/feil-arsmodell-pa-bruktbilen/61303067 Husk å sjekk prisdifferansen på de ulike årsmodellene var rådet der...
 15. Hus å ta med noe kontanter til vinlotteri :-)