Abarth130tc

Artigiano
 • Innholdsteller

  97
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Buona

Om Abarth130tc

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Ops, kanskje jeg må sjekke min bestilling skulle normalt ta 2-3 uker før jeg hadde bilen, nå har det gått 2 og jeg har ikke hørt noe.... alfadude: Fikk du noe forklaring??????
 2. Ser nå grei ut synes jeg Valgte en annen farge, Magnetic Bronze, da det ellers tok 3-4 mnd ekstra og få en med samme utstyr.
 3. Hei Sillyspeed. Du har selvsagt ett poeng gitt at du mener det finnes andre alternativer og da gjerne med bedre utbygd forhandlernett, det er jeg enig i, men jeg velger Tipoen istedenfor eks vis Golf fordi den er godt utstyrt, er relativt rimeligere og den er en Fiat. På samme måte som jeg ville valgt en Giulia istedenfor en BMW. Jeg tror at gitt at vi ønsker Fiat og Alfa R i Norge så må vi kjøpe bilene. Var faktisk inne på å kjøpe den rimeligste versjonen av Giulia, men ble for dyr denne gangen og med tre barnebarn som skal få lov til å være barn i bilen med sølete støvler iskrem og kjeks ble valget en Tipo denne gangen og håper jeg blir fornøyd med det
 4. Vel sjekket i dag. Grei bruksbil, godt utstyrt.. La inn kjøp på en Lounge 120 hk bensin i kveld
 5. Kjørte til Trondheim i går kveld for å sjekke, og dro til Bilmax i Trondheim i dag. Grei bruksbil i "Golf klasse". Bekreftet kjøp på en 5 dørs Lounge 120 HK bensin i kveld. Håper på ny bil til påske
 6. Hei Chris. Takk for tipset jeg fikk.
 7. Er på jakt etter fiat 130tc motor eventuelt en Fiat Ritmo Abarth delebil
 8. Mener at denne har vært omsatt ett par ganger for noen år siden. Når det gjelder tilstanden er det sikkert en del å gjøre, men 125 utgaven av Fiat Ritmo Abarth er uansett relativt sjelden både også i utlandet så er det noen som er villige til å restaurere og ta vare på denne så er det bra for oss som liker italienske biler. Selvsagt er prisen viktig, ikke minst fordi hver krone spart kan brukes til å sett bilen i stand....
 9. Er den solgt allerede? og da til noen som er her på forumet? Ser også at det er satt inn 2 doble forgassere, så motoren yter vel minst 130hk istedenfor 125....
 10. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=88576225 Ser ut sin restaureringsobjekt, men sjelden bil. Verdt å ta vare på.
 11. Supert at du fikk hjelp. Topp av Porter'n
 12. Som du sikkert vet finnes en del pasta evt kombinert med diverse bånd, men min erfaring er at dette ikke vil holde veldig lenge. Det beste, etter min mening, er å bytte med en gang.
 13. Vel, jeg har i løpet av 35 år eid 2 stk VW, 2 stk Opel, 1 stk Mazda og 2 stk Renault og 3 stk Fiat. Pr nå har jeg 3 stk Fiat og 1 Renault hvorav 1 Fiat 500 og 1 Renault Laguna er dagligbiler. Status dagligbilene; Fiat 500 2012 modell (kjøpt ny) - pr nå en feil (speil som jeg fikset selv). Renault Laguna SRT 95 modell (kjøpt i 96 of kjørt 200') en "større feil" sikringspanel (kostet 7 lapper). Ellers kun slitedeler. Eneste som har vært dårlig er hjullager hvor jeg har byttet anslagsvis ett i året. Min erfaring har vært at kvaliteten på verkstedene er utfordringen. Det gjelder å finne verksteder som kan bilene og som faktisk yter service, og det gjelder alle merker jeg har eid. Når man har funnet dette er det i stort få problemer gitt at bilene blir vedlikeholdt og beskyttet mot salt. Det er vel spesielt gode lokale merkeverksteder og service som er utfordringer for merkene som scorer lavt?
 14. Vokste opp med 2 stk fiat 124 en 66 modell og en 73 modell...Finnes det noen lik den øverst i tråden igjen i Norge i god stand?
 15. Håper at flest mulig har anledning til å være med på denne i morgen. Aktiviteten er gjort kjent i FIAT og Alfa Romeo miljøene. Spre gjerne info videre hvis dere vet om noen som normalt ønsker å delta.