Abarth130tc

Artigiano
 • Innholdsteller

  87
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Abarth130tc

 • Rang
  Artigiano

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 1. Hei Chris. Takk for tipset jeg fikk.
 2. Er på jakt etter fiat 130tc motor eventuelt en Fiat Ritmo Abarth delebil
 3. Mener at denne har vært omsatt ett par ganger for noen år siden. Når det gjelder tilstanden er det sikkert en del å gjøre, men 125 utgaven av Fiat Ritmo Abarth er uansett relativt sjelden både også i utlandet så er det noen som er villige til å restaurere og ta vare på denne så er det bra for oss som liker italienske biler. Selvsagt er prisen viktig, ikke minst fordi hver krone spart kan brukes til å sett bilen i stand....
 4. Er den solgt allerede? og da til noen som er her på forumet? Ser også at det er satt inn 2 doble forgassere, så motoren yter vel minst 130hk istedenfor 125....
 5. http://m.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=88576225 Ser ut sin restaureringsobjekt, men sjelden bil. Verdt å ta vare på.
 6. Supert at du fikk hjelp. Topp av Porter'n
 7. Som du sikkert vet finnes en del pasta evt kombinert med diverse bånd, men min erfaring er at dette ikke vil holde veldig lenge. Det beste, etter min mening, er å bytte med en gang.
 8. Vel, jeg har i løpet av 35 år eid 2 stk VW, 2 stk Opel, 1 stk Mazda og 2 stk Renault og 3 stk Fiat. Pr nå har jeg 3 stk Fiat og 1 Renault hvorav 1 Fiat 500 og 1 Renault Laguna er dagligbiler. Status dagligbilene; Fiat 500 2012 modell (kjøpt ny) - pr nå en feil (speil som jeg fikset selv). Renault Laguna SRT 95 modell (kjøpt i 96 of kjørt 200') en "større feil" sikringspanel (kostet 7 lapper). Ellers kun slitedeler. Eneste som har vært dårlig er hjullager hvor jeg har byttet anslagsvis ett i året. Min erfaring har vært at kvaliteten på verkstedene er utfordringen. Det gjelder å finne verksteder som kan bilene og som faktisk yter service, og det gjelder alle merker jeg har eid. Når man har funnet dette er det i stort få problemer gitt at bilene blir vedlikeholdt og beskyttet mot salt. Det er vel spesielt gode lokale merkeverksteder og service som er utfordringer for merkene som scorer lavt?
 9. Vokste opp med 2 stk fiat 124 en 66 modell og en 73 modell...Finnes det noen lik den øverst i tråden igjen i Norge i god stand?
 10. Håper at flest mulig har anledning til å være med på denne i morgen. Aktiviteten er gjort kjent i FIAT og Alfa Romeo miljøene. Spre gjerne info videre hvis dere vet om noen som normalt ønsker å delta.
 11. Kveldstreff på Tiller onsdag den 13 april kl 1800 Opprinnelig en del av FIAT klubbens aktivitet, men alle italienske biler er selvsagt ønsket og velkomne. Miljøene er vel ikke større i trøndelag enn at det kan være greit med kontakter på tvers av bilmerkene. Ser ut som det kommer biler fra Alfa Romeo miljøet - topp Mye spennende som skjer i løpet av året med nye biler både fra Alfa Romeo og FIAT. Hvis det er interessant kan vi sikkert jobbe for lokale treff når disse lanseres. Bra hvis stasbilen kan tas med, men ikke ett must. Bilprat generelt må påregnes. Programmet blir uformelt: Det blir en demo på reparasjon av steinsprut og informasjon om bytting av ruter. Enkel servering mat og drikke spanderes av Hurtigruta Carglass. For de som ikke er lommekjent er adressen: Ivar Lykkes vei 4, 7075 Tiller. Rett i nærheten av Kjøpesenteret i retning XXL. Velkommen.
 12. Hvis det dreier seg om bruksbil er det vel verdt å betale noen kroner mer for en bil som er godt tatt vare på og gjerne ikke kjørt i områder som ikke saltes om vinteren, eventuelt ikke kjørt om vinteren i det hele tatt....
 13. Det er mulig jeg har skal sjekke. Hvis jeg har delene skal du selvsagt få dem. Skal uansett på låven i kveld og skru av en annen del på delebilen. Stein M tlf 48182932
 14. Sist jeg sjekket var den ikke det. Lettest å få status gjennom tlf nr eller e-postadresse gitt i første innlegg.
 15. Sjekket med eier på fredag, ikke solgt enda. Fikk også vite at alt av oljer mm ble byttet før bilen be parkert på låve. Eier poster bilder ved forespørsel.