Gå til innhold

hentor

Uno dei ragazzi
 • Innholdsteller

  193
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

hentor vant sist dagen den 23. juli 2018

hentor hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

20 Buona

Om hentor

 • Rang
  Uno dei ragazzi

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. hentor

  Ujevn motorgange, dårligere kraft TS

  Støtter denne, hadde engang en 156 med TS motor, denne fikk dette problemet, easy fix med noen filler, et langt skrujern og litt tålmodighet.
 2. Hei, satt bort GTV 916 V6TB i kald garasje i oktober, ny olje og filter, ny kjølevæske ila sommeren, ekstra luft i dekkene, fuktsluker i kupé. Ikke trekk over bilen. Ladet opp batteriet, ikke koblet fra. Fikk sågar kjørt en fin tur i starten av desember da det var tørt og fint. Jeg kan kjøre en tur inne i garasjen,, max 20-30km, får såvidt lagt inn 2 gir. Er dette å anbefale, jeg kjørte noen runder til vifta slo inn i romjulen. God og varm når jeg stanset den. Mange meninger om dette. Noen som vil dele hva de har pleid å gjøre? Har en god gammel VP diesel i båten, denne starter jeg ikke Ila vinteren da den er vinterkonservert med frostvæske i kjølesysystem. Den står altså stille i 6mnd og starter på første slaget på våren. Får desverre ikke kjørt opp oljetrykket, vil ikke koke med høytrykkspumpe etc. På Busson er det kanskje lurt å koble av coil og kjøre på starter til oljelampe slukker om den skal stå gjennom vinteren?
 3. hentor

  Skiftet batteri, feilkoder.

  Er det nye batteriet ok? Om feilmeldingene ble borte etter en lengre kjøretur (toppladet batteri) og kom tilbake, tyder vel dette på dårlig batteri eller dårlig kontakt. Har du pusset over batteriklemmer og skrudd de skikkelig til, sett gjerne inn med polfett. Jording er det tipset om her, men om feilkoder ikke var der før batteribytte tror jeg heller på dårlig batteri eller dårlig kontakt ved polene.
 4. hentor

  Gjør det selv haller i/rundt Oslo

  Hehe
 5. hentor

  Damer i Alfa

  To ryper som har skjønt det her. https://www.nrk.no/trondelag/xl/sjette-gir_-disse-vil-bli-norges-raeste-sjafor-1.14322863
 6. hentor

  Hick-up i 159 2.0 diesel

  Jeg hadde noe som kan minne om dette på min Giulietta 170. Der var det rift i slangen på luftinntak/turbo. Gikk fint inntil jeg belastet med høyt turtall, da mistet den liksom futten. Fikk Ingen feilmelding med varsel i dashbordet, men det lå en periodisk feil i loggen. Husker ikke helt h a den var, "low pressure turbo" eller noe slikt. Ble borte ved neste oppstart. Jeg skjemmes når jeg tenker på en tur jeg hadde til Orkla på laksefiske i sommer. Jeg TUTET og gestikulerte når jeg kjørte forbi, jeg fikk følelse av at de ga på, men det var jo G som gikk som en sekk poteter, haha 😂 så flaut, de må jo ha trodd jeg var komplett idioti. Flaut. Cruise virket ikke når feilen var aktiv,, men ok inntil jeg dro opp turtallet i 5-6000. Verksted klødde seg visstnok både her og der før de fant feilen, det rare var at den gikk fint på tomgang (med sprekk i slangen inn i LMM), men turtall gikk liksom tregt oppover og manglet futt. Men det gikk opp i over 5000. Byttet hele inntaksslange/rør og tip-top igjen. Hyggelig pris hos Auto Ital.
 7. hentor

  Luftet GTVn idag

  Var tørt og fint for kjøring med sommerdekk i Oslo idag, da ble det en (siste? ) luftetur. Pent og rolig var det, et par skikkelige drag, bilen går som en drøm. Nå er det bare 4-5mnd til jeg kan kjøre daglig igjen😎
 8. hentor

  Gjør det selv haller i/rundt Oslo

  Oslo antirust, Østre Aker vei, tilbyr leie av løftebukk på dagtid. Måtte slutte med kveld og weekend da noen kokkoser til stadighet unnlot å rydde etter seg.
 9. Selges til hyggelig pris til forummedlemmer🏁 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=133172570 Kom originalt på min 2012 Giulietta.
 10. hentor

  Hjul-spørsmål (2): Senterhull - størrelse

  Vil felger fra Brera/159/Spider passe på Giulietta 940?
 11. hentor

  Oljeskift proffene fyller for mye olje

  Nei, betalte for 6,5l🙃
 12. Heeey. Husk å peile oljen etter at "proffene" har skiftet olje. Fikk på 1,5l for mye på GTV6 2.0 tb forleden. Dette tilsvarer over 20% (av 6,5l) og er sikkert ikke å anbefale.. Kjørte bare noen km uten særlig belastning før jeg fikk sugd opp overfloden med vakumpumpe jeg bruker på båten. De ser bare på PC h a den skal hatotalt, fyller opp kvantum og sjekker at det er olje helt opp på peilepinne. Overser altså om det går for langt opp.
 13. hentor

  916 GTV V6 3.0 ønskes kjøpt

  Eid en ph1 TB siden april, drømmebil.
×