alfadude

Capo
 • Innholdsteller

  535
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutro

Om alfadude

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 11. okt. 1989

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Vaksvika
 • Interesser
  Makaniske dubeditter...
 1. Får utvide søket litt, Alfetta av tidligere serie er også int. både sedan og GT... prisklasse mellom 15 og 70 mon tro? Fiat 124 er også av int. (coupe)
 2. Jah, absolutt... låg en på autodb for en stund tilbake...
 3. Hva med Fiat 130?
 4. Etter heller mislykket forsøk på å prøve noe nytt ser jeg igjen etter noe i "min" klasse... Som overskriften tilsier er det int. med en av de tre ovennevnte... Med skilt og på hjul... Ta kontakt på forumet eller tlf. 959 86 167
 5. Du har PM
 6. Mapco delene er spesiellt jævlige, kjøpte noen lager og bærebroer hos dem for ei stund tilbake, holder ikke mål... ble slakk etter noen tusen KM med svært snill kjøring... Det var leit å se, men som sagt, man får det man betaler for, prøv eBay, de har mye bra
 7. Takk for budet, stafettpinnen er hos deg igjen... av og til går ting litt Scheiße, og ikke som planlagt, men men... jeg har jo gjort litt med den, så dealen er jo ok.
 8. Kjempe fremgang!! Stå på!! Legg gjerne ut bilder av ferdig resultat!
 9. Ingen som vil ha? Kom med bud da i det minste så får eg heller vurdere...
 10. Kan gjerne brukes om en delebetaling for en GT (ny type)... kom med forslag og bud..
 11. Titter litt på GT'er, ligger vel 10 stykk på finn, men noe mangler..Finnes det noen her ute som vil kvitte seg med eit praktfullt eksemplar i QV eller Q2 utførsel? Husker at de kom i 170hp JTD, det hadde jo vært saker.
 12. Flott bil, lykke til! =)
 13. Etter MYE frem og tilbake velger jeg å la denne saken gå... Jeg har ikke motivasjon eller ønske om å fortsette så mye lenger på bilen, men jeg har gjort følgende så langt: -Ny regreim med løpehjul og strammehjul -Overhalte bremser, mye igjen på klossene, alt har blitt tatt ifra hverandre og satt sammen igjen, samt glidere smurt opp. Skivene ser helt nye ut -Recaro interiør i kjempe god stand -Ny vannpumpe -Nye lager i løpehjul for multireim Følger med en lambda sensor (O2) Bilen starter og går, gammel bensin regner jeg med da den hoster litt. Denne er tysk men alle papirer finnes, og registrering kommer på rundt 30k og trolig en del mindre ved "alternativ beregning" Jeg ønsker ingen vonde følelser mellom de som har hatt denne bilen før, dermed selges denne for 13000,- hvorav 3000 av de går til Thomas for samtlige deler. Bilder av bilen finnes på forumet under "mitt nye eventyr" , det ble eit kort eventyr, best å gi seg mens leken er god. Ta gjerne kontakt på 959 86 167, jeg skal lufte bremser imorgen så denne kan bli kjørt på prøveskilt til sin nye destinasjon.
 14. Alfa har lignende VLA system, så dette stemmer, vil nok bli prøvd.. tror lyden som ble omtalt var en "bankelyd" har ikke lagt merke til noe, den tikker litt med skal kjøre den ovennevnte prosedyren så snart resten er i boks. Bilen er nok fin sånn sett, med flott interiør og greier...
 15. Ja eg såg den videoen du sikter til, eg høyres skikkelig "gebrokken" ut i bakgrunna hahaha... Heldigvis er eg ikkje fullt så pirkete som deg denne bilen skal være en bruksbil så eg ser på det som at nødvendige ting blir utbedret for at den skal være tilnærmet 100% teknisk som mulig. Me sees i kveld.