alfadude

Capo
 • Innholdsteller

  758
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

alfadude vant sist dagen den 27. mars 2017

alfadude hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

45 Molto bene

Om alfadude

 • Rang
  Capo
 • Bursdag 11. okt. 1989

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Vaksvika
 • Interesser
  Makaniske dubeditter...
 1. Hei, Har noen noe som kan passe fint i Fiat 124? Rop ut...
 2. kjøpt på eBay
 3. solgt
 4. her er det jeg mener... illustrasjonsbilde som sagt..
 5. Har noen tips og hvor det går an å få kjøpt gummi list som kler ruten (som sveies opp/ned) i døra? Min er gammel og har krympet.
 6. Solgt!
 7. Tok mange bilder igår av aktuelle områder ifra forskjellige vinkler. Dersom noen er interissert kan jeg sende dem på mail eller via Facebook.
 8. Blir endelig karriere skifte på meg, samt vekk-flytting, ergo ønsker eg å kjøpe noe der jeg skal om 1 månes tid og Berlinaen får eventuelt vike. Selges den ikke så tar jeg hu med meg Pris kan vi nok diskutere enten her eller på PM. Ligger en tråd om bilen her... Har gjort litt forskjellig som ikkje er nevnt i tråden men det er bare å sende PM/Ringe. Det er ikke en smykke i det hele tatt, det finnes skavanker, men eg vil beskrive den som ett grett bruks-eksemplar som er ganske bra for rust, utrolig nok.. Nye sommer + vinter dekk
 9. Ja, det stemmer, og det er helt riktig det du sier men så var det eit ork da. Kanskje over helga, skal kanskje kjøre en tur i helga så får ta det igjen, blir litt sånn midlertidig saker nå med enorme mengder WD40
 10. Byttet bremsene foran også, la merke til at "retainer clips" som jeg fikk fra Classic alfa var for store, men tror jeg muligens har bestilt feil. Brukte i alle fall de nye låsepinnene ilag med gamle clips, det gikk bra Etter en liten kjøretur med ny olje i diff og nye kryss i akselen virker det ok, men det hele endre med kokt bremse-system på høyre foran, den har alltid vært litt plundrete (henger litt) demontere det hele, brant av meg fingertuppene i prosessen. Jobbet sylindrene i kalipteren ut og inn noen ganger ilag med noe WD40, skal gjenta prosedyren idag og prøve igjen. Differensialen ble noe stillere men eg må likevel innrømme en liten defeat, for nå har jeg prøvd mye rart inkl. 3 forskjellige typer olje og det skrangler baki der likevel, då blir planen å kjøre med det slik og investere i en overhaling senere.
 11. Er kanskje noe vanskelig å finne motor til denne? Eller tar jeg feil..
 12. Fikk noen deler igår.. Rakk å skifte kryss og bak-bremser før leggetid. Men kryssa virket litt for store i lengden, diameteren på koppene var riktig men når eg presset de langt nok inn så sprakk plast ringene som er på bunnen av koppene.. Og det hele gikk litt tregt syns eg, jeg vet at det er noe som heter pre- og post-68, og jeg har trolig bestilt riktig men er litt i stuss nå.. Blir også ny type olje på diffen (70w140) med RedLine friction additive.. og kanskje en liten kjøretur imorgen ettersom hvordan kryssa på drivakslingen oppfører seg.
 13. Då var denne delen i boks...
 14. hmm... 2 av mine er i dårlig forfatning... kanskje jeg kan kjøpe kapsler til deg ?
 15. Jo altså, der er bedre drag enn i en 2.2i rekord for å si det slik da Og en volvo med b20 og forgasser er jo en tanks i fohold, men de er også gode å kjøre, ikkje minst trygge.