Alfaknugen

Primo Capo
 • Innholdsteller

  1 216
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutro

Om Alfaknugen

 • Rang
  Primo Capo
 • Bursdag 02. okt. 1983

Profilfelter

 • Nettside
  http://alfaknugen.weebly.com

Demografi

 • Kjønn
  Mann
 • Lokasjon
  Brumunddal
 1. Løste seg, kobla remote fra spiller til ledning på gul plugg. Google er fint 😉
 2. Hei alle sammen Har bytta ut original spiller i min 04mod GT. Denna har Bose anlegg, får ingen lyd så regner da med at jeg må kjøpe noen ekstra overganger ettersom det ble original kontakter til overs for blant annet rattet? Noen som har byttet på AR med bose?
 3. Hvor har dere god erfaring med kjøp av deler? Tips til å skremme opp motor/hva annet passer baki der av motor uten ombygging i karosseri?
 4. Takk for svar, passer diesel drivknute inn i spindel for V6? Eller må man bruke V6 drivknute om denne passer på diesel aksling?
 5. Hei Deler AR GT og 147 samme plattform med tanke på fjørbein foran og bak osv? Tenkt å oppgradere bremser osv på sikt.
 6. Hmmmm, kanskje en skal lease en Veloce istedet for varebil. Trenger bare et bagasjerom. Eneste minuset er ingen momsfradag på leasing av personbil.
 7. Spent sjøl, skal bli spennende å se motoralternativer og pris etterhvert. Vurderes høyt en slik
 8. Kan hjelpe interesserte, bor 2km unna der bilen står. Snakket med eier for en stund siden da jeg luftet tanken. Men skal starte firma så må prioritere litt annerledes en stund. Bare å kontakte meg på 45866576 om jeg skal ta en titt for noen.
 9. Noen blir aldri fornøyde, kun sett bilen på bilder. Skal ha en gang, om det er bensin eller diesel bryr jeg meg ikke mye om, kjøper til mitt bruk til hva den skal brukes til. Så enn så lenge er diesel mest fornuftig med 30000km i året.
 10. Kjører forbi denne hver dag Frister, men heldigvis ikke plass
 11. Alfa service i Tyskland anbefaler jeg, rimelige og rask service. Fin side med "sprengskisser" av motor på hjemmesiden så du ser delene klart å tydelig føre du bestiller. Bestilte en søndag kveld, ble oppringt på mandag for dem lurte på om 15euro var greit i frakt, og på torsdag hadde jeg delene
 12. Under min GT jeg nettopp har kjøpt så er det en bred "plate" som er montert under gulvet på sjåfør siden som henger sammen inn på forstilling. Var vel noen 04mod som var tiltenkt bane kjøring og som hadde bur? Mvh Bjørn Raymond Bråthen
 13. Interiør
 14. Et til
 15. Var ikke lenge man klarte seg uten en Alfa Romeo, så idag ble en 04mod GT det nye tilskuddet