Arve V

Maggiore
 • Innholdsteller

  3,082
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Arve V vant sist dagen den 25. august

Arve V hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

61 Superbo

Om Arve V

 • Rang
  Maggiore
 • Bursdag 07/21/1968

Profilfelter

 • Nettside
  http://www.vassbotn.info

Demografi

 • Kjønn
  Ønsker ikke å oppgi
 • Lokasjon
  Skreia, Oppland
 1. Og KARN / Corsa Italiana har et lite assortert utvalg av dresser som kan lånes om en har lyst til å prøve seg en tur ut på banen. Da er det kun en hjelm en må huske å ta med seg. MC hjelm, hel / halv holder i massevis. Men ikke kom med hjelmen du bruker på trøsykkelen eller i alpinbakken... Hopphjelm, ishockey-, bandy- eller vannpolo hjelm er heller ikke innafor.
 2. Prøver her også om noen trenger et eksemplar av Verdens beste bil. https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=102328859&fks=102328859 Arve V
 3. På vegne av styret kan jeg prøve å svare på litt av kommentarene, jeg var dessverre ikke tilstede selv, men jeg prøver 1. 164 markeringen ble satt bort til en av våre mest engasjerte 164 fans, og jeg vet han hadde mange navn/biler på blokka. Været får ta skylda for at kun noen få dukket opp. De som dukket opp fikk hedersplassen foran tribunene. Vedr. 35 års markeringen og mangel på formann, så måtte han til Bergen i familiære ærend den dagen. Vi kunne sikkert spadd frem noen andre som kunne sagt et par velvalgte ord, men da er vi over til punkt 2. 2. Speaker ble forsøkt for et par år siden med stor suksess. Dessverre kunne ikke vedkommende i år, og da vi fikk melding om det var de andre aktuelle opptatt. Dessuten er lydanlegget på Vålerbanen delvis nede for telling pga. litt ugreit tordenvær.... Oppgradering blir gjort i løpet av noen uker. Vi forsøker igjen til neste år. Det er også et kostnadsspørsmål, men er det et ønske med speaker så må vi gjøre det vi kan for å få det på plass. 3. Serverings muligheter er vanskelig utover det Vålerbanen selv kan tilby. Det står i kontrakten vår at vi ikke har lov til å tilby servering utover det Vålerbanen selv tilbyr. Heller ikke vareprøver er det lov å dele ut...(Er det samme på Rudskogen, så der er det ingen forskjell) Men det er jo dumt at de ikke skilter utsalgsstedene sine, og at de ikke har is er jo ikke bra! Det skal vi melde tilbake at de må få orden på. Så må vi selvsagt takke de frivillige som stilte opp for klubben i regnværet og gjorde sitt beste for at fremmøtte skulle få det så trivelig som mulig. Arve Vassbotn, Styremedlem KARN.
 4. Fredag 10. mars er det offisiell Norgeslansering av TIPO. Demovogner er på vei ut til forhandlerne og på Gjøvik hos Øyhus Motor, er det avdukning ca. kl. 15:00. Modellene som vises er 5-dørs kombi og stasjonsvogn. For de skuelystne med litt FIAT lopper i blodet er det bare å møte opp!! Arve V.
 5. Nå må klovnen tre inn i tråden igjen. Jeg har et ganske høyt forbruk av "strekkbolter" / topplokksbolter til FIRE motor og de boltene har siden tidenes morgen (1985) hatt et tynnere felt i bolten uten gjenger. Mulig det er et "deformasjonsfelt" ? Skal ta meg en tur i verkstedet i kveld og finne frem bolter til både 8V og 16V så kan jeg legge ut et fotografi av boltene. Her er da boltene, 8V til venstre og 16V til høyre. Hvorfor 8V bolten har gjenger over feltet vet jeg ikke, det er kun den nederste delen som går ned i blokka. På 16V bolten er feltet uten gjenger mye lenger. Både feltet med gjenger og det tykkere feltet under hodet er 9mm, feltet i mellom er 8mm. Samme på 8V bolten feltet mellom gjengepartiene er 1mm tynnere enn resten av bolten. Så til et annet spørsmål. Ser ekspertisen noen grunn til å bytte til dette: Slikt skaper kaos i hodet til en hobbymekaniker og ikke minst; - det gikk med en lørdag for å finne korrekt pipe... som visstnok heter RIB TORX. Er kun 16V som bruker disse....?
 6. Greaseriet er nok gammal drit/møkk/etterlatenskaper i huben etter 20 års bruk... Så da må svaret modifiseres enda en gang. Boltene ble ikke innsatt med "glidemiddel" hvilken tilstand hullet var i er ikke godt å si. Godt mulig det var ferdig oppsmurt og klar for å ta i mot bolten.....
 7. Orsak, hjerne vinningene går litt seint om dagen, men det jeg leser over her og som omsider har trengt gjennom hjernebarken tilsier at mine bolter nok har vært påvirket av symptomene som beskrives med en oppvridd klut. De var nemmelig tørre når de ble ført inn i hullene første gang... men som sagt tidligere, ingen merkbar motstand ved innføring.
 8. Da henger jeg med igjen! Har pakken arrivert DNV?
 9. Dette begynner å bli morro! Siden jeg er klovnen i tråden, og jeg må understreke ikke har den ringeste teoretisk peiling på "bolted joints" jeg er jo kun en teleingeniør, så må jeg nok rekke opp hånda og spørre her! Når en skrur inn en skru, er det ikke "strekk kreftene" som skal holde bolten på plass? Et visst moment vil tilføre bolten en viss strekk kraft, om bolten holder sammen to plater, eller en felg og et hjulnav, så er det vel fortsatt strekk krefter ute å går?
 10. Telefax ankommet Toten, boltene er forsvarlig emballert og sendes pr. ilbud i morgen den dag. Etter det jeg forstår vil boltene havne i de beste hender og bli testet etter de strengeste prosedyrer for slikt.
 11. For å oppklare litt: - Konen var over hodet ikke involvert i dette! - Det var ikke nevneverdig motstand når bolten ble ført inn i hullet.... ikke mer enn vanlig... - Boltene ble, som vanlig, strammet i kryss i tre omganger, først fingern, så skralle og tilslutt monentskralle innstilt på, som vanlig, 100 Nm. - Det var ikke utmattende for meg, boltene syns nok det ble litt i overkant. Siden konen ikke var involvert, har jeg ikke spurt.... Men jeg mangler fortsatt en adresse å sette på pakken....
 12. Du skal ikke være så sikker på at det ikke skjer mirakler på Toten, jeg har jo fått Viper'n på banen seks sesonger på rad Send meg adressen jeg skal sende til på PM så kan du få leke litt med de.
 13. Som den gode skrotnisse jeg er så var jo selvsagt ikke alle boltene kastet. De havnet på "Wall of shame" i verkstedet. Der alle ubrukelige idéer havner til skrekk og advarsel. Hvor skal de sendes for strekktesting? Hadde vært moro å vite om de holder det de skal. Leverandøren ble i alle fall veldig stille etter at jeg klagde på boltene.... De nye pinneboltene kommer fra en annen leverandør.